Zigic 2 gola![]()
gleda li ko lil uzivo imaju li sansi?
Zigic 2 gola![]()
gleda li ko lil uzivo
na tv lil nema nidje a na internet trazim ali ni tu nista mozda nema prenosa uopste zigic ce 4 dat nocas i odma postaje igrac svijeta za mjesec januar
Mene je idol da budem trener
nije pita za valensiju no za lil eo valensija na sport +
ima li dje se pogledat ziginjovi golovi nema tvgolo
igracima lila nikad vise ne poslo za rukom da dobiju ikoga u francuskoj a sire
pridruzujem se cestitkama a moglo bi se isto rec i za kamerun ne zapinjali ga vise lopte
tacno tako a takodje isto porucujem igracima kavale i genove ne vidjeli plata vise
povede njukastl
nego ja se uzdam u vikend neka prodje do subote bez mene imace od cega zivjet ja odo na blazov treba mi za mlijeko ujutro
ja cu do vikenda sve nesto sitno a onda cu pokusat nesto eo vec vidim ovaj stutgart-volfsburg-1 kvota 2.20
ovi debili od lila ga dadose u 100 minut
tacno cu pocet da igram 1e za 1,6 i sve tako
Kakva klasa Diega.. Juve 1:0
e sprdnja ubi se ovaj marsej da izjednaci i ne prodje min 2-1 !!
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
sto je ovo Liverpool ne moze proci svoju polovinu ubise ih ovi za sad..
na marcu sada stoji da barsi igra anri a ne krkic a sevili umjesto kapela adriano
dako preokrene ovaj marseille... ja ne znam sto je ovo .. sve je na prvi pogled izgledalo presigurno a sve dodje obrnuto.. jedino newcastle i juve ispunjavaju ocekivanja... ako dodje marseille posle samo cekam barcu 2 i c.america 1 ....na drugi liv'pool da bude 3+, juve 2-4, barca 2-4 i puebla 2-4
najjaca 2 mi je bila unikaha 2.7
Hahahahaha Liverpool 1:1 :joint:
Liverpul †
Benfika †
iako nisam igrao ni jednu ni drugu tekmu zhelim da zapishem odje da se u 2010 necju kladiti na ova 2 tima... znachi zawrcje mi se u glavu kad widjeh kolko je ljudi palo na owa 2 tima ... 1 i 2 i 3+
One Ring to Rule them all...
dabogda genoa ispala iz lige... dosao mi marseille u zadnji da da... niang u 95' hahahah... cekam sad
barcelona 2
c.america 1 ...
da me spasi ova zadnja dva dana sto sam izgubio... samo barca da dodje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks