karlos tevezzzz
Zeznu me Mantova na 1 tiket - imao sam X2.
Odigrao sam drugi tiket Mancester 1, Okser X2 i Belenenses 1 - kvota oko 3.7 Ajmo Belenenses
mutljavine su ovi tvoji claunDojava koju smo kupili je Belenenses-Setubal 2:0 tacan rezultat al izgleda od pogresnog covjeka jer je okarakterisan kao lopov na pojedinim blogovima i kao prevara velika,nismo znali do sada izvinjavamo se svima !![]()
Provo da se izvinem svima vama,jer ovaj ko nam je dao utakmicu je uveliko poznati prevarant i lopov,nismo znali sve do prije 10 tak minuta kad smo mu vidjeli ime na nekoliko sajtova kao znak upozorenja.....
Evo vama od mene![]()
![]()
Ne ozbiljno i ja sam sad vidio tog lika na blogu....
Zasto muljavine DUTCH brate sto je sad ? Kako me nerviraju takvi komentari shvacate li da nas je lik zajebo zestoko ?????
a dobroo eee, belenenses stisnuo jakoooo, mozda i dodje 2:0...
AJMO CRNA GORO !!!
Ne ne ovo je gotovo necu ja vise ovo,nas sjebu i onda ja vas,gotovo je sa tim sigurno i to svi iscekuju nesto a onda trt,ovo ako padne i onda odje pisu svasta i tako...Ne krivim ja vas nego mene penala sto sam sjebo sad sve odje a nas zajebo najveci prevarant na internet sve mu ***** .....
Ovo padne-bataljujem i svima poz
pa meni su mutni likovi kojima je to opravdanje.jbg navukli su i tebe i još druge.nije malo 3000eura a da oni sami ne provjere.pa na kraju sve je sitno ostali ulozi al kad pogledaš da oni sami se tako ponašaju.zato sam rekao mutni.
izvini,al rijetko do kraja vjerujem ljudima koje ne vidim pred sobom
par puta se opekao pa mi takvo razmišljanje![]()
ocu da mi vratis pare sto sam ulozio claun, xaxaxaxa, salim se
*ebe mi se za ostale, ali kad sledeci put budes imao dojavu, normalno ako hoces, posalji meni na pm svaki put, pa nema veze oce proc ili nece...
dosad sam te pratio dosta puta, i gubio, ali vise dobijao, tako da je ok
AJMO CRNA GORO !!!
Ovo je smece bilo a ne dojava ne mozes nac postenog covjeka nema sanse sve mu *****,dabogda mu sve pare trebale za ljekove
aj ne avetaj, da smo zdravo, sto veli povedilla, nikoga nisi cerao da uplati![]()
ma doci ce 1![]()
Mozda dodje slucajno 2:0 pa i da nije bila dojava :mrgreen:
Ne znam ljudi sto da vam kazem
Ne avetaj, duše ti...
vidj za koliko ga setubal ne uvali, no mozda su namjerno promasiliznaju da mi cekamo
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks