Tako Lacman, MisteryGirl i Emill samo naprijed

.
Evo jos jedan:
Jedna plavusa sa kolima ide kuci dok pocne izjednom da pada grad. Od tog grada, veliki kao tenislopte, se joj auto mnogo podarilo.
Tako da plavusa odluci da pode pu garaze da vidi sta se tome moze ucinjeti.
Kad plavusa kod garaze dode, vidi monter da je plavusa i odluci da je malo zezne. Sta uradi monter?
On joj kaze da moze slobodno poci kuci, pa da onda tamo puva jako, vrlo jako, u auspuh tako da joj se kola izduvaju i da se sve rupe i ostete izravne/poprave.
Plavusa na to odvede kuci kola, i pocne da duva u auspuh. Tako nekoliko puta dalje ide, al jos nema rezultata. Ona se sjeti da puva najace sto moze ali nista ne dolazi u obzir.
Dokle plavusa jos dalje puva joj svrati drugarica plavusa (druga plavusa) i pita je; sta to dabogda radis? Na to joj plavusa objasni cijelu pricu.
A ta plavusa (drugarica); nije ni cudno! Kako mislis da ti to upsije kad nisi zatvorila prozore vrata!?
----------
Jedna plavusa na aerodrom se ukrcava za put pu CrneGore, prva klasa.
Tek u avijonu, na let, stevardesa dobije od nekog mladica znanje da sjedi na pogresno mjesto te mu je karta na prvo mjesto stoji rezervirana. Posto mladic hoce da dobije za to cemu place stevardesa odluci da pogleda list putnika tako da bi pronasla ko je druga persona koja sjedi pogresno.
Vec brzo doznade da je to plavusa koja sjedi u prvi klas. Na to stevardesa odluci da joj obavesti situaciju, i trazi zamjenu klase.
- Plavusa na to: Ne hvala ja ovde sjedim dobro uzivam!
- Stevardesa: Znam to ali vi ste platili za drugu klasu a mladic za prvu, ajde da se mjenjate molim vas.
- Plavusa: Ne ne necu njegov kriv, vas kriv, nemojte misliti da sam luda jer sam plavusa!! Necu otici sa stolice.
Tako jedno vrijeme dalje ide.... i skoro svako proba da je nagnade da se promjeni sa klasom. Druge stevardese, putnici, pa i cak mladic koji je pogresno sjeo.
Dok pilotu dosadi i odluci sam da je "preseli".
Naravno docekavaju svi oni u avijon da pilotu nece uspjet, dok izjednom plavusa se digne da se seli. Svi nevjerljivo pitaju pilota sta je njoj kazao da bi se preselila.
- Pilot: Rekao sam joj da prva klasa ne ide za Crnu Goru!
----------
Jedan mladic stoji kod recepcije hotela. Kad je on naredu, i bi nesto da pita, izjednom udari nehteci sa lakatom djevojku u grude. On se okrene i vidi djevojku koju je udarijo u grude. Izjednom je velika mirnost pomedu njih dokle mladic pocne:
- Mladic: Curo; Ako vam je srce toko mlako kao grudi, znam da ce te vi meni sigurno oprostiti.
A djevojka njemu:
- Djevojka: Ako ti je ku*ac toliko tvrd koliko tvoj lakat, onda me mozes posjetit u sobu 547!
----------
Docice ih jos vise...samo polako!
Bookmarks