ja dobih 45 evri
andria 1
pantrakikos 2
palermo 1
napoli 1
fiorentina 1
fala za adriu nonci, steta sto nije mogla 1-1
Hvala dobri ljudi,imam Visu pa ću počet čim stigne komp sa opravke...
ja dobih 45 evri
andria 1
pantrakikos 2
palermo 1
napoli 1
fiorentina 1
fala za adriu nonci, steta sto nije mogla 1-1
Tacno tako.
Neke od prednosti na online kladionicma - live kladjenje, nema ogranicenja kao u lokalnim nego se moze igrati bilo koja liga u singlu ili 2,3,5 15 parova po tiketu itd Minimalna uplata sve zavisi od kladionice kod nekih moze i 0.10 c a kod nekih je 1 euro
Da neko ne pomisli da ce moci da ulaze puno na neke manje lige - kao sto je nasa, hrvatska, srbijanska, rumunska, kiparska..... online kladionice ogranicavaju max koji se moze uplatiti za te lige pa se on krece od 50-400 eura.
Odlozena salamanka dabogda crkli !!!!
I hihon mi je odlozen ma sve u ***** sa 155 eura na 35 eura necu ni da igram vise mrs u ***** tamo ***** ti odlozene
Sto je ovo ipak se igra hihon boze
Evo malo informacija i u vezi sportskih kanala - evo sada pocinje u 17h spanska liga (idem to da gledam jer imam na al jazeera sport kanalima multiprenos svih utakmica kao i mogucnost da pratim 2 utakmice posebno)
Engleska liga - svih 10 utakmica Live
Spanska liga - svih 10 utakmica Live
Seria A i B sve utakmice Live
Francuska liga, Grcka liga, Holandska liga, belgijska, rumunska, skotska, engleska 2 liga, njemacka 1 i 2, portugalska, ukrajinska, brazilska, meksicka, argentinska....
Tenis - svi Atp i wta turniri
Kosarka - evo veceras 3 utakmice na al jazeera sport kanalima iz NBA, inace svaku noc idu utakmice Live, spanska, italijanksa, grcka, jadranska liga, euroliga, eurokup......
Hokej - nhl, svedski, finski, ceski, slovacki, austrijski, njemacki.....
Borilacki sportovi, snuker, ragbi evropski i nfl, rukomet, motogp, formula 1........
Sve se to moze gledati - kontakt PM![]()
Baci me Aris mater mu, odigrah ga da pobijedi sa 0-2 gola, a on vec na poluvrijeme vodi 2-1. Samo on 8 utakmica
Eo je valensija 2
Jos cekam malagu 1 i hihon 1 za 90eura![]()
Bilabo x-2
milan x-2
getafe x-2
milan x-2
to cekam do sad sam se sve izpromomasiva
Oooooooooo kuku mene valensija od xereza go prima!
eo 1:2![]()
![]()
Kakva akcija Valensije, i majstorski gol Silve!
Palermo 1
Genoa 1
Malaga 1
Gijon 1
Milan 2
sa 2e za 180
prepisao sam 2 od ClauN-a![]()
Gijon 1 - 0 Getafe![]()
Moze li doci ovaj Levante?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks