A jbg imate net
sto cu ja
moram i ja malo iz kuce izac
Oce li me ko naucit detaljno sto treba da radim da bi moga da se online kladim![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Rain wind storm?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
da,i david coverdale
neće ga ovaj palermo davat danas,pi.dobro sam ga ja ukombinova na oba tiketam,đe mi je pamet :evil:
andriiaaa
Please lengthen your message to at least 10 characters.
I jos prije sam imao osjecaj da ce dobit 3 : 1![]()
Ja igrah Napoli 3+
Sidewinder, treba da izvadis visu u banku, i da se registrujes na neki sajt. Ja sam na bet-at-home.com, ali vise igara imas na bet365.com (korneri, kartoni i drugo). Funkcionise tako sto uplatis zeljenu sumu na karticu, i onda od te sume prebacis na account koliko hoces. Sa tim se onda kladis, rasporedjujes i slicno. U slucaju dobitka ti uplacuju na karticu pare. Stalno imas bonuse i poklone. Kvote su mnooooogo vece nego u nase propale kladionice.
Ja cu najvjerovtanije prec na bet365...Puno vise bonusa daju.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
WTF ???? Poceli su oduzimat golove andriji ahhaahhahaahhaah
@Sidewinder, sve ti je CaseLogic objasnio, da se ne ponavljam. Prednosti ima masu, viđećeš!
Andria 3;1 ipak ahhaahahah sto je ovo lele
Izvini,a kako se prebaca sa kartice na account ? I treba li ti da prebacaš sa accounta na karticu posle?
Odes u banku trazis da ti izdaju Visa karticu (najbolje electron i preporuka NLB banka). Posle 10-tak dana podignes karticu stavis nesto para, registrujes se na nekoj od on-line kladionica - svaka ti ima opciju deposit, kliknes na to ukucas broj kartice, iznos novca koji zelis da prebacis na racun kod kladionice koji si napravio (sve to traje brzo) i odmah mozes krenuti sa igranjem.
Sto rece Coverdale, prednosti ima masu..Ali, ali.Ima jedna velika mana.
Ne mozes stanut...Stalno imaju neke meceve u ponudi i onda stalno oces da se vadis i vazda nesto jadis i gubis pare.Ko nema karakter, bolje mu je da ne pocinje.
Padam na Udinese - Lazio 3+, u 27. minut je 1-1 bilo...
Bijo si poziw koi se neodbija
Smijes, zasto nebi smio. Mozes koristiti i moneybookers za slanje novca na racune kod kladionica. Mada je najbolje koristiti Visu jer polako sve vise kladionica nude opciju da mozes da povuces novac sa kladionicarskog racuna na karticu - pa posle nekoliko dana odes do bankomata ili blagajne banke i podignes novac![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajmo valencia i milan ajmooo!
xerez - valencia 1???
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks