SERVIS je ono sto dolazi po SERVISnoj knjizici i ono za sta ides kod ovlastenog SERVISera.Kod Honde je to na 10000 km i koshta oko 150 e.Kod Megana je na 15000 km i koshta 70 e.Bash me zanima koliko je zamjena ulja i filtera kod Kie!
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Kad sam napisao da imas 2 godine garancije, mislio sam da imas starog Megana koji je imao 2 god. garancije.
TAKUMI
Nismo se razumjeli.I na novog Megana standardna garancija je 2 godine.Ja napisah da JA imam garanciju 4 godine.
Mozes da doplatis 200 i neshto eura pa da imas 4 god ili ako placas keshom(kao ja) da te chaste.
Tu su te odrali.
Sad Renault ima 4 godine garancije, i samo su ti uzeli pare za dz.
Evo, sad gledam, u HR daju 4 godine, free.
TAKUMI
Tebi treba sve crtat.Ja rekoh da nisam platio nego da sam to dobio.Kako su me to onda odrali?
A ovo je sa sajta Alijansa:
Garancija
REDOVNI GARANTNI ROK za sva Renault vozila je 2 godine, bez ograničenja broja pređenih kilometara. Garancija uključuje rezervne dijelove i rad koji je utrošen za popravku vozila.
Kupac ima mogućnost da doplati za produženu garanciju
Last edited by navigator; 09-01-10 at 14:39.
Cujes li, to je njihova politika, platis kesom i dobijes 4 godine, daj 200 eura i dacemo ti jos 2 godine. Oni moraju dat 4 godin, bez obzira na nacin placanja.
TAKUMI
Kradu malo, jbg. Moraju, napravili su naj servis u CG.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ja sam svakako mislio da platim keshom,kredit i lizing mi ne pada napamet po ovim kamatama.I josh sam dobio 50% popust na kasko.
I ne moraju da daju garanciju 4 godine,odakle ti to?Na Hondu mi je garancija 3 godine.Pezo daje 2 godine,za ostale nisam siguran.
Jedno pitanje za brata Fabiu.
Audi 100 je u pitanju.Cini mi se da mi rucica menjaca ide vise pozadi u 2 i 4 brzinu,naime on ga usalta gjde treba al mi nema one blokade dokle mogu da povucem rucicu vec ona ide jos toliko pozadi,sad ne znam jel se to sto ostetilo ili?
Provjeri zabice na saltaricu i da li ima lufta ispod onog skaja oko rucice mjenjaca.
TAKUMI
kako da skinem ono a da ne polomim sve? jeli na sarafe ili se samo izvadi?
Ako me iznervira i rucicu cu mu iscupat a ne tu plastiku![]()
samo se izvadi...tankim savcigerom
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Eto, zna Tico...ipak vozi to.
TAKUMI
ada..minut posla![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nijesam htio da otvaram novu temu, pa eto ovdje da postavim. Koje biste auto preporucili za pocetnika, a da je do 7/8 000 eura? I ako je moguce da nije VW :-). (naravno mislim na polovne :-)).
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
koja je veličina turbine u c 200 cdi svih generacija, tj. je li mala pa nema laga ili je velika sa lagom?
probacu ujtro taman![]()
E 200 kompresor 2001 godiste, kolko ima konja zna li ko?
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=98417
Ako je ovaj gore (iz 2000.) ona 161 HP
A ima i ovaj iz 1999. http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=188771
Mislim da je ovaj prvi iz 2000. jer mu je u opisu Supercharged![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks