@Claun a da li ces ti i dalje postavljat tvoje fikseve sto stvarno cijenim jer je u skorije vrijeme bilo bas finih i svaka cast za to. Da li da se spreme pare za sjutra![]()
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa INteeeeeeeeeerrrrrrrr
najgori tim na svijet!!!!!!sijena je zasluzila 3 boda
ne bunim, no ne mogu da vjerujem![]()
Ruku na srce nijesu zaslužili pobjedu! Ajmo Viljareal
Last edited by david_coverdale; 09-01-10 at 21:43.
Bravo za to. ja nisam nesto aktivan po pitanju fikseva jer ne da ih ne pogadjem nego mi je nesto zao da se neko zaleti na nesto pa da zbog mene izgubi lovu. Uglavnom lijepo ide kladionica ali se treba pazit jer zna biti mac sa dvije ostrice. A tebi Claun zamjeramkoliko sam shvatio iz postova sto ne otvoris jedan racun recimo na bet365 i da igras ko gospodin barem ove dojave jer zasto da se lomis po kladionici autom i tako(da ne pricam za pokrivanje). No opet ti mozda volis tako. Uglavnom svako dobro pa da se nastavi dobar niz.
PS Sto li nam je ovo sa Coverdale-om
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Za finale Lige šampiona...da se postavi video bim i da ločemo ka stoka!
ja ako budem u crnu goru moga bih doc i claun uzmi tu visu i sa gosp coverdalom opeljesi kladionicu :dring:
Mene nije problem vratit kući ako se opjanim. Nogom u prkno preko Lovćena, tamo će me već neko dočekat![]()
evo i mene, jesam li propustio sto, kako ide? jel dobio ko sto osim davida i clauna
ja cekam gg benfiku i viljareal za vadjenje
uhvatio sam inter 4+ ren xpp, valensien 0-2 lion 2 kvota 96 imam teoretkse sanse, imam pravo da se nadam do poslednjeg zvizduka (poslije inter-siena)
Baci me sevilja nesrecna pppppppppiiiiiiiiiiiiii!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ato bi show bio !!!I odigramo svi tiket isti ahhahahaah
moze moze, fina ideja, samo da vi kazem, ja singlam barsu pa vi kako vi volja
jel dobio ko sto sa ovim posranim rezultatima? ja se ni 2 fiksa nisam moga strefit bez sad sto cekam ova *****, nemoguce...
There are currently 34 users browsing this thread. (0 members and 34 guests)
Bookmarks