Evo je ove djevojčice u'vatio neki trip da pišu boje na status, ne znam o čemu se radi...
black-redu pitanju su boje koje su nam u blizini
![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
meni stvarno nije jasno sto se ove guske glupiraju? Kao da nekoga boli ona stvar koje boje im je brus. Ali izgleda da to tako mora, da im neko na fb kaze da pojedu g**** svi bi potrcali ka solji.
Strašna im je fora...
Zene po Octavianu guske lijepo bogami ... a da bravo ti ono pokusavas da im uvalis ruzno pace u nadi da ce da koja protumacit kao labuda :devil:
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
pa iskreno, ovo sa bojama je zesce glupiranje. Doduse, glupi statusi nisu nista novo na fb.
What happens in Vegas stays in Vegas, what happens in Montenegro ends up on FB. Jbg, tuzno ali istinito.
evo jedna veli "Dirty pink". Nisam znao da ih ima sto vole da nose glibavi brus...
ma sprdam seNego, evo i smedjih, kako je to samo sexy
![]()
jos ovaj biser, pa odoh da spavam: djevojka koja provjereno nema sise je stavila RED! E u pm!
ovo stvarno mogu samo zenski mozgovi
@vikky aj proslijedi i meni da vidim to chudo![]()
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks