ada grci ka grci moze doc jedna od te dvije... ali obije sig ne... ne znam...kako god oces.... ja grke ne igram nikad 3+.. igraj ove meksikance od 2-4 uvjek dolaze
ne znam, nije taj litvus uopste los..gledao sam neke utakmice..Klasicna litvanska (ruska) kosarka, sut za 3 poena je prva opcija u napadu..na 6 hendikep mislim da bi moglo da dodje h2...
A sto se tice fudbala, mislim da se la korunja malo zalecela...Udara u zid veceras:-valensija 1..
claun, ima li kakva dojava?
ljudi dajte neki fiks za nocas...
povedila, nista brale, sitno nesto oko 120 eura
valenca moze 1 ... ovo sto velis za h2 to znam da je sig... ali ipak u paklenoj atmosferi pionira rijetko ko dobije... unicaja zadnji put ... pao je i efes i olympiakos ... iako sam za te utakmice pricao da ce dobit da ce doc 2 opet je partizan dokazao suprotno...
u f o sta ti znaci ova slika?
pa moze... ufo je albanski nacionalista. zeli da se odvoje ulcinj plav i gusinje...ahahahha
Panatanaikos-Prokom h2
eo za one koji vole vise kosarku....
Partizan H2
Real M. H1
Boston 2
Minnesota 1
San Antonio H1
Phoenix 1
Utah 1
L.A. Lakers H2
ja da bih imao čemu da se nadam noćas čekam bahrein 4+.3 je bilo na poluvrijeme a kako su krenuli ostaće na to![]()
a ovaj olimpijakos meni se cini 1...moglo bi mozda iz -X
ne znam gradski derby.... ipak olympiakos je neprikosnoven u grcku.. trebalo bi cista 1 ... 0-2 na golove ..sto se mene tice...
tesko 3+ igraj jedinice i 0-2
mislim da su tu jedinice oba dvije, a nece se ni meksikanci razigrati ne boj se
ne znaci mi nista
neka te fore no daj koji fiks
opet ti kosarsku ccsta je h2, dvojka? dobice ti grci tu do 15 tak razlike pa ti vidji
![]()
arsenal odlozen...
Nocas milan 1 ka kuca ako ko ima dileme.Milan je ful kompltean tiago silva se vratio spreman je potpuno i becks za nocas,a djenovi nema najboljeg stopera bochetija,marca rossija,paladina,jankovica odavno...
Raise my hammer,take my aim
Tako mi svega na svijet,htjeo sam igrat lazio 2/1 zivota mi i jos razmisljam kako moze doc lagano![]()
Ko je ono pricao nesto za lazio odavde ?!?!?!?!?
fiks... eo ti najjaci za tiket od sa 30 da uplatis...
arsenal 1
milan 1
partizan h2 da dobije manje od 5 razlike ili da izgubi...
lyon 2 (prijateljska) protiv nekog africkog plemena
la lakers 2
i jos jedan dodaj po zelji...![]()
e ja na jedan dubl čekam atletiko a na drugi viljareal.dako dođe makar jedan da se pokrijem danas inače bez pare ostadoh![]()
ahahahahhahaaah...
eo na milanu ne igra pato.Sad kad me obali milan...
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks