Aditivi za benzin, da ili ne?
Da, Wurth, 5,5 eura u 40 litara benge.
TAKUMI
Ja sam do skoro za dizel koristio Castrol TDA, dugo traje bocica i hvalili su ga.
![]()
Na staroj Opel Suzi temperatura motora ne postize radnu temp ni u duzoj vangradskoj voznji. Sta moze da bude u pitanju (pretpostavljam da je termostat)?
Golf II 1.6TD '91vo god... Ima servo. E, sad... Kad prijedjem preko vode i "poprska" mi donji dio auta, osjecam na 2-3 sekunda kao da sam "izgubio" servo.... :/ -Any ideas?
slab kais ili slabo nategnut pa na sec prestane da vrti pumpu
f6
to je i meni palo na pamet..provjeri to..mozhda proslajfuje kad voda dodje izmedju remenice i kajisa
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
interesuje me zna li ko.
u pitanju je audi 100,kad je ladan moram da mu drzim gas da se ne bi ugasio,i tako sve dok radna temperatura ne dodje na 50+ stepeni.
predpostavljam da je do sauha al moze li bit sto drugo?
John, ICV ili Idle Control Valve, kod nasih veterinara poznat kao klapna ler gasa.
Na duju imas slab kais ili je labav.
TAKUMI
ne ne...MOTOR ler gasa![]()
awesome !
marko ja sam ti rekao mozhda ti je manjak plina ili goriva...mozhda je sve ispravno![]()
Brate to mi se stalno desava bio pun bio prazan,al cim postigne radnu temperaturu sve je normalno.
Hahahah a prizanaj da ga vozis na rezeervu ,do toga ti je to,slabo gorivo brate, talog ide,auuuu,ja sam ti ovo reka i tako je!
---Chelsea Fc---
a meni se desava sledece,dok vozim kada se motor ugrije hoce da se ugasi kad izbacim iz brzine i pocnem da kocim,tad obrtaji padnu bas nisko i nekad se ugasi nekad ne?any ideas?
niujedne mi gace lastike nema
To je Ford![]()
---Chelsea Fc---
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks