Ajmo jedna pomoc u potrazi za ruskom "Ironija sudbine" serijom.
I takodje film savremene ruske produkcije "Admiral", u prilog stavljam
Posaljite mi info na PM da ne bi postavljali ovdje piratske linkove![]()
Hvala i tebi,evo i ja skidam...![]()
Ajmo jedna pomoc u potrazi za ruskom "Ironija sudbine" serijom.
I takodje film savremene ruske produkcije "Admiral", u prilog stavljam
Posaljite mi info na PM da ne bi postavljali ovdje piratske linkove![]()
Last edited by svet0; 05-01-10 at 19:29.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Tražim jedan film koji sam gledao kao mlađi.
Tu prije nekih 10etak godina je bio na tv tako da mora da je stariji od 10g.
Uglavnom radi se o tome kako neka ***** sretne prosjaka na ulici,sažali se,dovede ga kod sebe (da mu sve i svašta) i on kasnije postane njen makro.
Ne mogu ga pronać šanse nema.
PS.mislim da je španski
Meni se chini da je ovaj film shto sam gledao kao mladji bio neka akciona komedija tipa 2 body bildera brata uposljavaju kao babysittere nekoj djeci isto blizancima ja mislim, sjecam se da sam ga gledao na mrtvi 1 kanal rtcg davno kad sam manji bio ali imena se ne mogu sjetit nikako
Pa ako se ko sjeca/ima neka se glasne![]()
Jel ima neko film The minion iz 1998,sa chuvenim Dolfijem Lundgrenom ?![]()
Ladyhawke
https://forum.cdm.me/newreply.php?do=newreply&p=1131000
ekstra film...
3.
La guerre des tuques (1984)
http://www.imdb.com/title/tt0087373/
4.
Taps (1981)
http://www.imdb.com/title/tt0083169/
Last edited by gaul; 30-01-10 at 06:07.
e cao,owaj film pokusavam da nadjem vec duze vrijeme al bez uspjeha
Film pocinje scenom gdje djevojcica prisustvuje koncertu svog oca,mala se nalazi iza bine a za vrijeme koncerta pada jaka kisa u jednom trenutku on ga zove i on krece ka njoj medjutim tada dolazi do strujnog udara i oon umire,od tog trenutka ona krivicu preuzima na sebe i prestaje da govori sve dok na jednom koncertu nije cula pjesmu svoga oca i pocela da prica i place...jel zna iko?
Ček ček, je li to onaj film gdje njih dvoje oboje izgore (bukvalno) na kraju dok vode ljubav? I gdje neki pobožni par vodi ljubav tako što se ona pokrije cijela čaršafom koji ima samo mali otvor na onom mjestu, zatim se mole pola sata i tako prave đecu?
Ako jeste i ja ga tražim.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ja trazim francuski film, gledao sam ga, pa ima sigurno, prije 10 godina.. Radi se o djevojci koja , ili ostaje bez roditelja, ili ima los odnos s njima (mislim da je ovo prvo). Ima mladju sestru. Upada u lose drustvo, ide od ruke do ruke... Film se, mislim, zove upravo po njenom imenu. Normalno , glavna glumica je bas slatka.. Ako ko zna, zahvaljujem.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Liči mi na film Nikita
http://www.imdb.com/title/tt0100263/
mada opet sa druge strane i ne, jer vjerovatno bi spomenuo da je postala plaćeni ubica
ako nije nema veze...Nikita je odličan film
Našla sam!!!! :mrgreen::dring:
Como agua para chocolate (1992)
Vrhunski film!
A evo i trailer-a:
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
ratni je film, Koreja...dva brata odu u vosjku i prilikom bombardovanja(njihovi su ih greskom) pogode hangar u kojemu se nalazio mladji brat..stariji odlucuje da predje na suprotnu stranu...na kraju se srijecu na bojnome polju i tu stariji spasava mladjeg pucajuci u svoje...
ovo sam dobro objasnio...zna li neko ime filma?
Zlatne Caklje
Treba mi torrent ili neki link za download..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Jel zna neko jel izasao Eragon 2?
MI SMO LJUDI BEZ MUDA I MASTE
e cao,owaj film pokusavam da nadjem vec duze vrijeme al bez uspjeha
Film pocinje scenom gdje djevojcica prisustvuje koncertu svog oca,mala se nalazi iza bine a za vrijeme koncerta pada jaka kisa u jednom trenutku on ga zove i on krece ka njoj medjutim tada dolazi do strujnog udara i oon umire,od tog trenutka ona krivicu preuzima na sebe i prestaje da govori sve dok na jednom koncertu nije cula pjesmu svoga oca i pocela da prica i place...jel zna iko?
![]()
zna li ko ima li gdje da se skine film Coming Out of the Ice sa John Savage/om?
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Ako moze pomoc
Stariji erotski film,mislim da je italijanske produkcije,mislim da se zove Tekstura ili tako nesto?
Ima li ko pojma o cemu pricam?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
E ovako..trazim jedan film, noviji je ja mislim..prije nekoliko se prikazivao na HBO al ne vidjeh naslov i ne odgledah ga do kraja..komedija neka, radi se o jednoj porodici, (crnci) koja se doseljava u neku novu kucu (ta kuca je valjda u nekoj shumi), naizgled vrh al vremenom sve pocne da se raspada, krov im pada na glavu i td, propala investicija
![]()
i tu je neki lik koji je sve u isto vrijeme, policajac, arhitekta, vodoinstalater..uglavnom citav film je o tome kako oni popravljaju tu kucu a ovaj lik ih pljacka i za'ebava, prosto receno.. malo glupavo opisah al mi se mnogo svidio film, bila bih zahvalna ako ko zna koji je u pitanju![]()
Last edited by madobrojeto; 07-03-10 at 17:32.
I don't necessarily agree with everything I say.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks