Interisti fabregas ide u barsu kad-tad,a dzerard ga nikad iz liverpula nece poc.On,maldini,teri,pujol,raul su nedostupni za bilo koji klub,sem onog u kom su ponikli
Interisti fabregas ide u barsu kad-tad,a dzerard ga nikad iz liverpula nece poc.On,maldini,teri,pujol,raul su nedostupni za bilo koji klub,sem onog u kom su ponikli
Raise my hammer,take my aim
Nikad Gerrard nece otic iz veceg kluba u manji
Fabregasa ako ko bude kupova kupice ga Barcelona.
Gerard je 'gladan' trofeja a nije mu neki izazov da ide u Inter da uzima scudetto shto ce mu to?On oce ekipu koja ce osvajat domace + LS takmichenje tako da ga mozete otpisat slobodno.
Ovo sve normalno da on odluchi prvo jednog dana da oce da ode iz Liverpoola, ako nastave ovako 'bajno' da igraju kao do sad mozda i bude zelio da ode...
A najjace je sto Stivi svake godine "prelazi" nedje...
Al dobro, izgleda ne bi imali o cemu pricat...
Bijo si poziw koi se neodbija
koliko godina ima stiven? ja mislim da on nikad liverpool nece napustiti kao ni da ce sa njim vise ista osvojiti (mozda carling cup) stiven je legenda engleskog footbala, on je dao liverpoolu sve sto je mogao dati, ostaje taj WC da se proba nesto (cuda su moguca) i to je to...
fabregas ne treba barsi nista dok budu mogli igrati cavi i injesta a on nije kalibar igraca za igra po 20 minuta tako da ce sacekati jos malo... ja bi volio da on predje u milan jer tamo su sve neki starani pred penzijom...
nego sprda se ova barsa sa svima, pepe je izjavio da barsi nisu potrebna nikakva pojacanja, za razliku od njegovih suparnika koji ne znaju dje ce prije![]()
ako je liverpul u tako velikim finansijskim problemima kao sto se prica onda prodaja dzerarda, toresa, maskerana nije nista nemoguce.
Gerrard is going nowhere.. bacite komp :trashcom: ne vjerujte svemu sto pise po netu ili novinama.. kao i rooney, ferguson mu je ponudio novi ugovor i nevjerovatnu platu od 180.000 funti po nedelji (najveca plata u istoriji engleskog fudbala).
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
runi je dijete iz liverpula (evertona)![]()
yepali znas li kad ce i jedan igrac imati ovakvu platu u everton
on ako podje iz manchestera ja glavu dajem + manchester bi se raspao .. imaju oni isto dosta dobrih igracha ali runi je runi
![]()
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Eo ga Pandev odmax sibnu za Inter![]()
Nije, nego je gol Balotelijev. Lopta je presla gol liniju, prije nego sto je Pandev osinuo glavom.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Ipak je go pripisan Pandevu. Barem na kraj je tako pisalo.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Albanski naftas Rezart Taçi (htio da kupi Bolonju) ugovorio je za 20-ti januar prijateljski mec Gramozi Erseka-Real madrid za koji je svakom igracu reala platio po 100.000 eura...
jel onaj iz tirane sto je htio da uzme milan ili drugi?
sto cine albanci, poceli su i u sopranose da ih spomene![]()
Viera ce danas potpisati za Man City na 18 mjeseci.
Neka mu je srecno i bericetno,ne znam ni zashto smo ga drzali potonje 2-3 sezone
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Nekad bio dobar igrac. Sad vise nije ni za drugu austrijsku ligu...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Bogami je juce odigrao fantasticno. Povrede su ga jebale..
Ali ipak, Cambiasso je bolji za klasu od njega. Patrick je bio dobra zamjena.
http://www.iffhs.de/?82c48d3171fd33400f06
evo malo statistike za 2009. (a tu ja mislim ima i za prošle sezone, ko je nagrade osvajao i to)
Dossena ide u Napoli, Voronin u Dinamo Moskvu, Maxi Rodriguez na korak od Enfielda...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks