Imam neki osjećaj da bi noćas moga Hemofarm dobit Valensiju u goste...
Blackburn - Aston Vila 2
Za Blackburn se vraca vezni igrac Marko Babic koji ce igrati u Carling Cupu protiv Aston Ville na Ewood Parku.
Ali trener Blackburna Sam Allardyce nece najvjerovatnije moci racunati na Australijanca Brett Emertona koji ima problema sa preponama,El-Hadji Diouf zbog suspenzije i Vincenzo Grella zbog povrede butine.
Za Blackubrn ce zaigrati Beni McCarthy napadac koji ove sezone veoma malo igra i nije u velikoj formi u kakvoj je bio prijasnjih sezona.
Igrac sredine terena James Milner nece moci igrati za Aston Villu zbog povrede i to je glavna briga tima iz Birmingema za okrsaj sa Blackburnom na Ewood Parku.On ima povredu stopala.Njega bi mogao zameniti Fabian Delph.Glavni i najvazniji igraci Aston Ville napadac Gabriel Agbonlahor,stoper Richard Dunne i zadnji vezni Stiliyan Petrov ce igrati nakon odmaranja od strane trenera u Carling Cupu ove sezone.
U Carling Cupu Blackburn je ove sezone kod kuce pobedio Chelsea i Peterborough,dok je Aston Villa u gostima nanijela poraz Sunderlandu i Portsmouthu.
Tradicija je na strani Aston Ville koja je u zadnjih 11 utakmica osam puta pobedila Blackburn.
Imam neki osjećaj da bi noćas moga Hemofarm dobit Valensiju u goste...
Crotone 1
Modena 1
Ove dvije ekipe se nisu previse sretale u Kupu Spanije proteklih desetak godina.. Igrali su samo dva puta,jednom je prosla Sevilja jednom Barselona. U zadnjem dvomecu u Kupu Barselona je prosla iako su oba meca zavrsena nerijeseno ali je odlucio gol u gostima. Barselona ove sezone igra odlicno,nalazi se na prvom mjestu spanske lige i ima 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Real. Sevilja sa druge strane se nalazi na 4. mjestu sa 30 bodova,2 manje od treceplasirane Valensije. Medjutim,ni jedni ni drugi nisu bas najbolje startovali u ovoj 2010. godini.. Barselona je na svom terenu igrala nerijeseno sa Viljarealom 1:1 a Sevilja je porazena na gostovanju Atletiku iz Madrida rezultatom 2:1. Za prvu igru sam se odlucio jer je Barselona veoma efikasna ekipa i postigla je 37 golova na 16 meceva sto je 2.32 gola po mecu dok Sevilja prima 0.94 gola po mecu. Po ovome se svakako vidi da je odbrana Sevilje odlicna ali nema sanse da nocas ne prime makar gol na Kamp Nou stadionu. Igraci Sevilje su neefikasni u odnosu na Barselonu ali prosjek od 1.69 golova po mecu je solidan i smatram da ce nocas postici makar gol s obzirom da ce kod Barselone dosta igrati mladih igraca i da mec pocinju u sarenom sastavu. Barselona prima po mecu 0.63 gola u prvenstvu a nocas ce sigurno makar jedan kao sto sam i rekao. Ipak,mladi igraci Barselone ce svakako htjeti da se pokazu i dokazu svijetu i treneru Gvardioli s obzirom da ne dobijaju cesto priliku da igraju a i Barselona brani ovaj trofej od prosle sezone. Mesi i Markez se vracaju u ekipu ali je pitanje da li ce igrati uopste,sve zavisi vjerovatno od toka utakmice. Seidu Keita i Jaja Ture su u Africi na Kupu Nacija i to su jedini igraci na koje trener Pepe Gvardiola ne moze da racuna. Sa druge strane,trener Sevilje Himenez moze da racuna na samo 14 seniora. Skvilaci,Luis Fabijano,Facio,Akosta,Sancez,Varas i de Mul su povrijedjeni ili suspendovani a Kanute,Zokora i Aruna Kone su kao i Barselonini Ture i Keita na Kupu Nacija u Africi. U tim se vracaju Peroti i Duser. Vjerovatnih startnih jedanaest:
FC Barcelona : Pinto; Dani Alves, Marques, Chygrynskiy, Maxwell; Busquets, Dos Santos, Iniesta; Pedro, Bojan, Jeffren
FC Sevilla: Palop; Konko, Escude, Dragutinovic, Fernando Navarro; Romaric, Lolo; Navas, Renato, Diego Capel; Kone
0-2 slaba je sevilja bez fabiana i kanutea, mislim da je i jedinica realna...
Koja kladionica je bez uslova
Dje mogu da se igraju recimo samo dva fixa
Ma kakva grcka b to je ****** najvece![]()
Porto vs Leixoes
Svaki dosadasnji njihov susret se odigravao 3+ osim jedene utakmice u 2008/2009 kada se odigrala 1-0 za Porto. Porto je favorit u ovoj utakmici, tako da bih preporucio da se odigra 3+, 1, PP1, 1-1.
Ja napadam ovo
Modena 1 2.35
Crotone 1 2.00
Klagenfurt hokej 1 2.40
Fulam x 3.20
Ovo cu vjerovatno sa 5jevra![]()
Modena 1
Crotone 1
Larisa 1
Porto 3+
kvota 16.78 sa 5e
One Ring to Rule them all...
U jebenu lutriju modena naravno NE MOZE u singl, a ni u dubl.....tako da...:
modena 1
larisa 1
stouk 0-2
atromitos 0-2
13 kvota....
Sve grcke utakmice danas dolaze od 0-2
U sporting mozete dubl i singl slobodno...
Evo ja cu 20 na modena 1 i torino 1,pa sto mi bog da...
Raise my hammer,take my aim
Kosarkasima Crvene Zvezde zelim da ne vide vise Beograd.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks