Page 350 of 943 FirstFirst ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... LastLast
Results 8,726 to 8,750 of 23563

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Samo tri napadacha bih zhelio prije dzeka u milanu... Drogba, tores, ibrahimovic... Poshto su oni skoro nemoguci tu je dzeko, po meni najbolji moguci napadach koga trenutno mogu dovesti, treba im igrach koji ce spushtati lopte patu, i koji ima dobar instinkt za gol, a dzeko sve to psojeduje...
    Pfff,ti onda Milanu ne zelis nista dobro,cim ovako razmisljas.
    A dje ti je Runi,dje ti je Vilja,Eto.Da nije Dzeko bolji od njih?

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Sva trojica su niski... Slazhem se da su vrhunski napadachi, ali milan ima vec jednog slichnog to je pato... Milanu treba razbijach u shesnaestercu, visoki napadach koji osim toga shto daje golove mozhe glavom spushtati lopte za dva krila, a da posjeduje i sloidnu tehniku... Znam kakva je milanova transfer politika i u ovom trenutnku po meni je dzeko najblje rjeshenje, poslije njega luis fabiano...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

luis fabiano prestar...ali ponavljam najvaznije su bekovi,jer su za ovakvu igru kakvu leonardo forsira bekovi masu vazni da ucestvuju u prenosenju lopte i da se povezuju sa krilima,a mi imamo na toj poziciji 3 starca i antoninija koji nije klasa za milan.Znaci bek je prioritet za ovaj januarski prelazni rok,ovo ostalo moze izgurat do kraja sezone
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    luis fabiano prestar...ali ponavljam najvaznije su bekovi,jer su za ovakvu igru kakvu leonardo forsira bekovi masu vazni da ucestvuju u prenosenju lopte i da se povezuju sa krilima,a mi imamo na toj poziciji 3 starca i antoninija koji nije klasa za milan.Znaci bek je prioritet za ovaj januarski prelazni rok,ovo ostalo moze izgurat do kraja sezone
    To niko ne spori, i jedan centrali kao zamjena... Nego krenusmo prichu o napdachima pa iznijeh moje zhelje... Inache ako vec leonardo ne rachuna ozbiljno na flaminija, valjao bi nam i jedan dobar, mlad, zadnji vezni, klasnichni trkach... Sidorf bi mogao lagano u pezniju, dobro igra jedino kad mu se digne da potrchi ko cheok, a to nije bash chesto... Najveca greshka milana u zdanjih 10 godina je prodaja gurkufa...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    To niko ne spori, i jedan centrali kao zamjena... Nego krenusmo prichu o napdachima pa iznijeh moje zhelje... Inache ako vec leonardo ne rachuna ozbiljno na flaminija, valjao bi nam i jedan dobar, mlad, zadnji vezni, klasnichni trkach... Sidorf bi mogao lagano u pezniju, dobro igra jedino kad mu se digne da potrchi ko cheok, a to nije bash chesto... Najveca greshka milana u zdanjih 10 godina je prodaja gurkufa...
    Kunem ti se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno da je greska prodaja gurkufa ali bogu fala ne sjecam se puno tih gresaka. need2rock ti zelis samo mladog je li..evo jedan italijan bolji po meni od pominjanog..flokari..ubica,sjajan igrac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Flokari?Ne znam,ako se nije mogao izborit u djenovi za prvu postavu sto bi radio u milanu?Ako cemo italijana onda akvafreska definitivno.Ove sezone je los,ali mislim da ce bit ubica igrac.Kazem po meni je dzeko najbolja opcija,moje misljenje.
    Da prodamo flaminija?Pa i ovako moramo da kupimo 6-7 mladih igraca,sa njim i ambrom imamo popunjenu bar tu poziciju zadnjeg veznog.A leo racuna na njega,samo je ambro odlican ove godine
    A sedorf mora bar jos jednu sezonu ostat,inace moramo dvoje vezista dovodit na ljeto.Ovako nam treba samo neko ko bi mogao da sledece godine zamijeni pirla ili sedorfa,po meni hernanes najbolje resenje.Eto to bi bila 2 igraca koje milan obavezno treba dovest na ljeto-dzeko i hernanes.A krasic,nani,jovanovic itd. nam nista ne trbaju sa dolaskom aydijaha smo pokriveni na krilima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

*Pandev potpisao ugovor na 5 godina sa Interom.

*Agent Gusa Hidinka navodno izjavio da je citava prica oko Hidinkovog preuzimanja Juventusa spekulacija bez osnova. Ipak pominje se da je Hidinik u Italiji trenutno i da se sastajao sa celnicima Juventusa.

*Arnautovic vjerovatno prelazi u Lazio. Mozda i u neki drugi klub, ali Lazio najvjerovatnije. Murinjo ne racuna na njega vise.

*Mancini oce Balotelija u Sitiju, ali Morati ne zeli ni da cuje za to. Vjerovatno nista od toga i zato jer je Man City krcat igracima na toj poziciji. Ali zato zeli da dovede Maicona.

*Davide Santon nece ici u "trejd" za Kolarova. Agent Santona izjavio da Santon 100% ostaje u Interu. Pominje se i interesovanje Real Madrida za Kolarova. Mada nesto je pretesko povjerovati u to.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Flokari?Ne znam,ako se nije mogao izborit u djenovi za prvu postavu sto bi radio u milanu?Ako cemo italijana onda akvafreska definitivno.Ove sezone je los,ali mislim da ce bit ubica igrac.Kazem po meni je dzeko najbolja opcija,moje misljenje.
    Da prodamo flaminija?Pa i ovako moramo da kupimo 6-7 mladih igraca,sa njim i ambrom imamo popunjenu bar tu poziciju zadnjeg veznog.A leo racuna na njega,samo je ambro odlican ove godine
    A sedorf mora bar jos jednu sezonu ostat,inace moramo dvoje vezista dovodit na ljeto.Ovako nam treba samo neko ko bi mogao da sledece godine zamijeni pirla ili sedorfa,po meni hernanes najbolje resenje.Eto to bi bila 2 igraca koje milan obavezno treba dovest na ljeto-dzeko i hernanes.A krasic,nani,jovanovic itd. nam nista ne trbaju sa dolaskom aydijaha smo pokriveni na krilima.
    pored njega nam niko ne treba,e da ga dovedu.igracina. polako vidjeces na ljeto,moraju pocet sa kupovinom,ovo je zadnja ovakva sezona.a ja cak mislim da mozemo i izvuci nesto od nje.pozdrav brate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i ja se nadam da cemo izvuc nesto iz ove sezone,iako znam da je tesko.Uz jedno ili 2 pojacanja u januaru pored aydijaha i becksa...CL sanse nema pored onako ludackih timova,ako dovedemo pojacanja mooozda seria a,a ako ne to onda coppa italia,sto da ne?Nismo ga osvojili od 2003...
    Sto se tice pojacanja bog te cuo brate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Milan će Volfsburgu ponuditi 25 miliona evra i Klasa-Jana Huntelara u zamenu za Edina Džeka, piše „L’Ekip“.

Prema navodima francuskog lista, ’rosoneri’ su već započeli pregovore sa nemačkom ekipom oko reprezentativca BiH. Milan je proteklog leta u više navrata pokušao da dovede Džeka, ali dogovor nije bio postignut pre kraja prelaznog roka. Sada su zvaničnici Milana odlučili da „pojačaju“ ponudu za centarfora tako što će uz novac, ponuditi i holandskog reprezentativca Klasa-Jana Huntelara.
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pandev je potpisao i odradio 1 trening.

Odbijena ponuda za Riberija od 60 miliona. Rekao je da samo zeli Real.

Fabregas prva meta.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gravesen90 View Post
    Milan će Volfsburgu ponuditi 25 miliona evra i Klasa-Jana Huntelara u zamenu za Edina Džeka, piše „L’Ekip“.

Prema navodima francuskog lista, ’rosoneri’ su već započeli pregovore sa nemačkom ekipom oko reprezentativca BiH. Milan je proteklog leta u više navrata pokušao da dovede Džeka, ali dogovor nije bio postignut pre kraja prelaznog roka. Sada su zvaničnici Milana odlučili da „pojačaju“ ponudu za centarfora tako što će uz novac, ponuditi i holandskog reprezentativca Klasa-Jana Huntelara.
    To bi trebalo da bude dovoljno,mada ce prije bit da ce poslat tu ponudu na ljeto,jer dzeko nemoze da igra u CL,a i popunjena su mjesta za igrace van EU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledajte ovo ljudi : hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - Zovem te Aston Vilo,Real Madrid,Marsej,Milvol !
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

volio bih da dzeko predje u milan pa da se uvjerite kakav je to napadac, uh usudjujem se reci da bi to bio potez kojeg bi milana kao kluba povratio tamo dje im je mjesto... jer uz malo remixa u sredini i pozadi ustvari dzeko je taj igrac kojeg milan ceka, pirlo-ronaldinjo sa asistencijama... dzeko je masina, plus sta bi sve pato radio pored njega...

lacio je izgleda odlucio da ispane iz lige i na dobrom su putu ako budu prodali kolarova, no neka, nije tolika tragedija...

sjutra tj danas ocekujem povratak juventusa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da mi je znat što ovaj Real radi...
    Smaraju se tu oko Vidića, da ga rezervišu na ljeto - a Kjelini može da se dovede za manje pare, uz manje crnjačenja, a bolji je štoper nego Nemanja.
    Isto tako, smaranje oko Riberija - koji je totalno nepotreban. Ekipa igra dobro, polako se sklapaju kockice... posljednja stvar koja treba da se se desi jeste dolazak još jedne mega-zvijezde koja će htjeti da tu bude glavna..

precrno..
    This is not the joke. We're here.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabregas View Post
    Smaraju se tu oko Vidića, da ga rezervišu na ljeto - a Kjelini može da se dovede za manje pare, uz manje crnjačenja, a bolji je štoper nego Nemanja.
    Isto tako, smaranje oko Riberija - koji je totalno nepotreban. Ekipa igra dobro, polako se sklapaju kockice... posljednja stvar koja treba da se se desi jeste dolazak još jedne mega-zvijezde koja će htjeti da tu bude glavna..

precrno..
    Jbg, dobrodosao u svijet idiJota Florentina Pereza.Marselo mu ocigledno ne prodaje dresove u dovoljnim kolicinama, sto sa Riberijem sigurno ne bi bio slucaj :mad:

Usput, Kjelini nije bolji stoper od Vidica - mada su oba panjine koje u igri sa malo jacim tehnicarima ispadaju kao Boze pomozi Realu ne treba takav stoper (to su igraci za Premijersip i Seriju A) vec neko poput Milanovog Tiaga Silve - igrac koji je super stoper, a ima i zavidnu tehniku i SAVRSEN pregled igre + nije nikakva "zvijezdica"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

real trazi i pata za 65 miliona eura.

http://sportisot.blogspot.com/ izvor

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da si ovo napisao krajem 2009-te,vjerovatno bi to bio post godine.Ovako u 2010-oj mozda te neko nadmasi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Jbg, dobrodosao u svijet idiJota Florentina Pereza.Marselo mu ocigledno ne prodaje dresove u dovoljnim kolicinama, sto sa Riberijem sigurno ne bi bio slucaj :mad:

Usput, Kjelini nije bolji stoper od Vidica - mada su oba panjine koje u igri sa malo jacim tehnicarima ispadaju kao Boze pomozi Realu ne treba takav stoper (to su igraci za Premijersip i Seriju A) vec neko poput Milanovog Tiaga Silve - igrac koji je super stoper, a ima i zavidnu tehniku i SAVRSEN pregled igre + nije nikakva "zvijezdica"...
    Thiago Silva je odlican i kad izlijece u napad. To sto kazes za njegov pregled igre... Ja sam mislio da sam ja jedini primijetio kakvu dugu loptu ima onaj momak. Bruka!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istina.Mislim da je ove godine jedno 7-8 cistih gol sansi namjestio borielu i patu sa 60-70 metara.A i umiuje da da gol nakon prekida(cist gol u madridu,gol protiv lacia).Sve u svemu strasan posao je milan sa nime napravio.Jos da uzmu recimo rannochiu,bonuccia,santakrocea,bochetija i milan ima stoperski par za narednih 6-7 godina

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sto kaze talijanska stampa:
    kolarov ostaje u lacio, stize cigarini iz napolija.Vjeira ide iz intera, baptista ide u inter a zauzvrat burdiso ostaje u rimu. Balotelija oce mancini u sitiju dok milan nece prodati pata. na ljeto svi u trku za stivenom dzerardom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAH!!!!

Ovo ce biti post godine za 2010! NEREALNO!

Viera ide u Man City ili Barselonu, dok se na ljeto kupuje 10000% jedan od ove dvojice : Fabregas, Gerrard...Uz Coutinha i Sneijdera...Oh mene.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    : Fabregas, Gerrard...Uz Coutinha i Sneijdera...Oh mene.
    Nista bez da se preselimo u Milano da zivimoNe vidim drugu soluciju

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Dzerard je san Moratija odavno, pravi rovokopac za Inter. Mada je po meni on kao Kaka, prosao najbolje dane. Ipak bolje uzet Fabregasa, cisto da se poveze malo vise ona sredina. Al ono sto nedostaje Interu, jesta, kako bi talijani rekli, punta di pesso iliti. sidras. Milito, Baloteli i Etoo ga ne umiju opepeljit glavom, trebali su oni dovest Tonija umjesto Pandeva mozda, jer im je napad nikakav u toj skok igri. A slozicete se, sredina 'puca' od tehnike i onih pasova smrti, koji su potrebni njihovim napadacima.
    Al da ne ispadne da previse *****, odlicna akvizicija je Pandev. Bolji 5x nego Toni u ovom momentu, al opet nije makedonac ono sto Interu nedostaje. Dogodine ce oni uzimat nekog snagatora od 190.

Page 350 of 943 FirstFirst ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)