nisam siguran da si dobro pogledao taj loop izlaz. ustvari, ubijedjen sam u to. svojevremeno sam ja tako spojio dva recivera od kojih je jedan bio totalov. i mozes gledati bilo koji program na oba recivera bez obzira koji je transporder na onom "glavnom" reciveru upaljen. naravno samo sa satelita na koji gleda taj lnb
Who let the dogs out
twin lnb najbolje rješenje.
A da li ti uopste pise ono file intalizaing ili kako li vec?![]()
Na total nisam dirao podesavnja nista, mada mozda mi je echosmart setovan na sklopkuA od diseq-a, ali ne vidim zasto bi to bio problem...Echosmart mi sluzi za thor i jos poneke satelite...i da vratim poziciju motora na 16 totaltv... naravno da nisam potrefio oba loop out izlaza
ne ne uopste :hardrock:
Who let the dogs out
Pa jeste kablovski,odnosno D3, jer je on za sad krenuo sa radom,ali vjerovatno ce i TTV koristiti iste resivere,pa i sad je taj slucaj
http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php...&sd=a&start=60
Znaci ocekuju nas Cisco uredjaji
A o njim nesto vise bi mogli da nam kazu stefanel,pumba i nesta![]()
Last edited by Jakuza; 05-01-10 at 00:46.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ovaj model ne moze raditi kao satelitski reciver.. sad moguce da ce neki drugi model od istog proizvodjaca biti
Sjutra treba da platim rachun za proshli mjesec,zna li ko doplacuje li se shto za ove tri arene ...?
ne treba dzabe su do februara
Mene je idol da budem trener
moze li mi neko pomoci oko TotalTV-a. Razmisljam da se prebacim kod njih pa me zanima kakva im je ponuda receivera (imaju li receiver sa HDD-om), koliko kosta oprema i cijene paketa. Vidio sam na sajtu i neke besplate kanale (200 besplatnih kanala) ali mi nije jasno koliko kosta oprema da bi oni bili dostupni.
Hvala![]()
Za sad risiver SD Echolite, i nema HDD.Opremu dobijas na revers,a cijena postavljanja u funkciji ili montaže je 50 eora i to ti je to a dobijes mogućnost za tih 200 slobodnih satelitskih kanala, a tako je pedavo to tražiti,ali se mogu uhvatiti jer su slobodni.Uz to nema opreme do kraja nedelje.
sto treba cinjet da bi se otkaza total
zabudala mi je risiver nema txta vise i ako sto pogledam na fox life duze od po ure mogu samo prebacit odredjene kanale i svaki put onda moram da iskljucujem i kad zvah i objasnih rekose mi pa vi ste stari korisnik morate zvat i platit ekoga da vam to napravi e reko necu pa da je tri centa zato micem total izvinjavam se sto sam bio ka ruski pisac
taj problem imaju svi korisnici total tv-a, valjda ce sa novim resiverima biti bolje
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks