evo ga i tdi na plin![]()
a po poklopcu ispod branika?
Slazem se.
gari lada niza stranu kano da je gorska vila...
Attachment 36360
Za ljubitelje Super Maria:
Attachment 36362
Audi 80,the sexy tuning:
Attachment 36361
Last edited by George_Clooney; 03-01-10 at 13:36.
Vidjeh juce BMW 320i E36, sivi, izvuceni pragovi, i jos po koja zAEbancija, HAMMAN naljepnica na zadnju shoferku www.montenegro-racing.com napljepnice po autu, Sve agresivno izgleda... I pozadi zakachena prikolica u nju cera kamen :lolblue: :lolblue: Slikao sam to kad sam isao sa CT za BD, pa cu okacit nedje, ne znam koliko se dobro vidi!
Sto sam jos juce vidjeo u silnu PG... Passat TDI (da, sve crveno), i vidno se vidi da je slovo T farbano lakom za nokte :lolblue: (zena ga je vozila) :roll:
Vidio sam i ja SDI sa DI crveno!
E da:
Stocar!
TAKUMI
Ne, nisam mislio striktno na tebe, ima ih preko 5-6 da ih znam, a da su bas dobri likovi :>
Ipak, moj hejt prema Mercedesu i onoj prici: "To su takva kola, kad jednom udjes u njih, sva ostala auta su ti sitna, bezvezna i vise ti nikad nisu ista", da, taj hejt nema granica![]()
Sparco je normalan Benz driver, nista ono da pretjeruje, takodje i normalan alfist.
Dok recimo brzi....o Boze...
TAKUMI
e toga treba pucat
a sto se tice ovoga sto vili kaze da sam normalan benz i alfa driver, jbg to mi je sto mi je za sad
kad budem imao malo vise para mozda se uzme jedan bimmer po meraku, ali 5-ca narawno, 3-jka mi je mala
za sad mecka mi je banja po svemu: potrosnja,udobnost,djelovi, izgleda ok, a alfica kad se sredi do proljeca ima da sluzi za merak dizanje komplexa pojedinih trkaca po pg![]()
Last edited by Sparco_CG; 24-01-10 at 20:49.
Mislim da je bila s 2 tocka prikolica, HN tablice, HAMMAN na zadnje staklo nalijepljeno, ne mozes ga promasit :yipiiii:
BTW, naprosto me grize savjest sto sam ga pretekao vozeci se kroz BD umjesto da stanem pored njega na semafore i odradim fotkanje kako valja :mrgreen:
http://uploading.com/files/6fdmm42f/...n_brutala.JPG/
ili da kratite muke - ATTACHMENT
Last edited by cvxcomputers; 25-01-10 at 01:26.
PA vidish li smajli....![]()
...koji se krije iza toliko DOBRI...
TAKUMI
Mada kad bolje razmislim, ovaj smajli zajebano izgleda...
Da da da...ovaj smajl jebe...
TAKUMI
Dok sam qlirao u auto odjednom vidim besno auto sa sve neonkama
Brzinski ruku u dzep i BUSTED
Aj mogu da shvatim na golfove da se to stavi ali na CLIO?
Ovaj nas narod neka je zdrao ,ali jbg dobio je bar 30ks sa njima![]()
cena od kad ti vozis crveno auto? i bijeli satovi kolko mi se cini..
nesto mi ovo 'tvoje' lici na golfa![]()
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks