hahahaha nece oni to bez kad mi cekamo nesto onda ga uvale obrnuto![]()
hahahaha nece oni to bez kad mi cekamo nesto onda ga uvale obrnuto![]()
Evo ga - prvijenac ove godine!!!
svaka cast
ja se probudih prije uru tako da mora sjutra da se igra
ovi spanci se chine dosta laganini parovi mislim
hvala Claun za crawly, uz jos po neku poce fino godina
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Porto ~ 2
Valencia ~ 1
Maccabi Haifa ~ 2
Atletiko ~ 3+ / 4+
Barcelona ~ 3+ / 4+
Rhyl ~ 1
Llanelli ~ 1
mozhda josh
Cartagena ~ 1
Betis ~ 1
ove iz FA cupa ne znam u kakvim ce sastavima igrat...
Aston Villa ~ 1
Bolton ~ 1
Everton ~ 1
Fulham ~ 1
Millwall ~ 1
Stoke ~ 1
Sunderland ~ 1
Totenhem ~ 1
Liverpool ~ 2
shto mislite momci i djevojke![]()
betis 1
valencia 1
laneli 1 ili h1
aston vila 1
ttttotenam h1
eto ja probrah neshto, bice kvota oko 10-12.....
Betis kad je domacin i mala kvota i igra ga chitav svijet-public bet,obratite paznju na to .
Sto mislite vrijedi li sa vecim ulogom gadjat united,celzi,liverpul,siti,totenhem,arsenal,vilu u fa kupu,trebalo bi da ozbilnjo odigraju ipak je njima taj fa kup itekako vazan
Raise my hammer,take my aim
Celzi,united i totenhem su jednostavno previse sigurni.Znaci ostaju vila,arsenal,liverpul i siti.Rekao bih da su i liverpul i siti sigurni.Arsenal i vila su vec zagonetni
Raise my hammer,take my aim
Op, op...evo ga još jedan
^ nishta to zovi cerkicu ako nije zaspala da ubode jedan![]()
Malo info,nece shkoditi...
Speaking on the official site following the Liverpool match, O'Neill admitted that he would be looking to make changes for the upcoming FA Cup clash against Blackburn.
O'Neill is mindful that we are progressing well in the Carling Cup, and he also says that the lads who haven't been playing are raring to go and he wants to tap into that by giving them some playing time.
Reina
Carragher Skrtel Agger Insua
Aurelio Leiva
Kuyt Gerrard Babel
N'Gog
najvjerovatniji sastav Liverpula
Gomes
Hutton, Dawson, Bassong, Bale
dos Santos, Huddlestone, Jenas, Kranjcar
Keane, Crouch Totnhemov sastav za sjutra (najvjerovatniji)
Manchester City - M'Boro
Given;
Zabaleta, Richards, Kompany, Garrido;
Petrov, De Jong, Barry Bellamy;
Tevez, Robinho
Krizi u fudbalskom klubu Portsmouth ne nazire se kraj, jer su igračima i zaposlenima po treći put ove sezone plate zakasnile u odnosu na obećani termin isplate.Finansijska potraživanja za rad u decembru trebalo je da budu isplaćena poslednjeg dana godine koja je za nama, ali je klub saopštio da će biti odložene bar do 5. januara.Podsetimo, kriza u ovom premijerligašu traje čitave jeseni, tokom koje je engleska kuća fudbala zabranila Portsmutu da trguje fudbalerima zbog velikih dugovanja prema Arsenalu i Čelsiju posle transfera Lasane Dijare i Glena Džonsona.i od mene info1. Portsmouth will not be allowed to play on-loan Tottenham midfielder Jamie O'Hara in their FA Cup third-round tie against Coventry at Fratton Park.
2. Kanu, Hassan Yebda, Nadir Belhadj and Aruna Dindane are all away at the African Nations Cup.
3. England international David James (calf) remains a doubt, so Asmir Begovic could continue in goal.
Coventry with a full squad![]()
Last edited by Dutch; 02-01-10 at 00:51.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks