Page 349 of 943 FirstFirst ... 249299339345346347348349350351352353359399449849 ... LastLast
Results 8,701 to 8,725 of 23563

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Samo se vi nadajte.Ja velim da necete nikog kupovat,vi kako ocete.Isto tako ne bih volio da Inter kupuje u januaru,eto uzecemo Pandeva besplatno i to je to
    A normalno da cu da se nadam ako misle da idu naprijed u prvenstvo i LS moraju trgovat ako ne misle ne moraju i to je to.
    Vi imate klupu duzhu bih rekao iako vam se neki igrachi raspadaju (kao i nashi) opet duzha i veci izbor ovamo igra 11 ljudi istih skoro svaku utakmicu i umor chini svoje + ima 2-3 anti talenta u ekipi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ono sto je osnovno su 2 Dooooooobra beka,a ne one drtine matore da gledamo.Zambrota jes bio najbolji ali je sad smijesan.Antonini nije top klasa,bekam i abate nisu bekovi.Posle toga treba dobar stoper kao zamjena za nestu,kreativni vezni i ofanzivni vezni kao zamjene za pirla i sedorfa,dobar golamn i neki mnogo dobar i mlad spic.Ali prvo bekovi i to odma sad u januaru,ovo ostalo jos i moze kako-tako da saceka do ljeta.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ronaldo igrac decenije naravno...prema goal.com.

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

najbolji bekovi evra lijevo i maicon desno. Ne volim onoga sklempa alvesa mada je i on dobar. Ali mislim da je generalno evra najbolji bek a i nema neku konkurenciju po lijevoj strani

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Bane Ivanovic se odlicno pokazuje na poziciji desnog beka. Defanzivno jak kao zemlja, dok umije i u ofanzivi dobro da odradi, ima brzinu i odlican centarsut. Samo mu hvali te brazilske tehnike koju imaju Maicon i Alves. Univerzalac. I Ramos je isto masina, to bio po meni bio taj trenutni top evropskih najboljih desnih bekova.

Evra ovamo bez konkurencije, Abidal je obecavao al se pogubio u poslednje 2 godine. I onaj je treci francuz igrao odlicno, Clichy. Da ne zaboravimo starog dobrog Eslija Kola.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

vargas je odlican a i kolarov - stim sto su bolji u napadu nego li u odbrani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako dodje ko od ove trojice bice to napad jednak barsinom ili realovom
    http://www.goal.com/en/news/10/italy...-torres-report
    Ovo je vec u domenu fantazije,ali se od same pomisli jezim
    http://www.goal.com/en/news/10/italy...g-striker-edin
    Ovo je po meni 60% gotovo na ljeto,momak je vec sad medju 5 najboljih spiceva na svijetu,a tek mu je 23
    http://www.goal.com/en/news/10/italy...cassano-report
    Nije klasicini spic,ali bi svejedno mogao da igra u tridenteu sa dinhom i patom.I mislim da je veoma moguce da doje vec sad,jer nije igrao cl,imao je nesuglsice sa navijacima u yadnje vrijeme...
    Inace huntelar vjerovatno ide,tako da je veoma moguce da neko do ovih vec sada dodje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Ako dodje ko od ove trojice bice to napad jednak barsinom ili realovom
    http://www.goal.com/en/news/10/italy...-torres-report
    Ovo je vec u domenu fantazije,ali se od same pomisli jezim
    http://www.goal.com/en/news/10/italy...g-striker-edin
    Ovo je po meni 60% gotovo na ljeto,momak je vec sad medju 5 najboljih spiceva na svijetu,a tek mu je 23
    http://www.goal.com/en/news/10/italy...cassano-report
    Nije klasicini spic,ali bi svejedno mogao da igra u tridenteu sa dinhom i patom.I mislim da je veoma moguce da doje vec sad,jer nije igrao cl,imao je nesuglsice sa navijacima u yadnje vrijeme...
    Inace huntelar vjerovatno ide,tako da je veoma moguce da neko do ovih vec sada dodje
    Nemoguca misija za milan, evo se prica 5 godina pojacanja i cuda pa nista...Sjecate li se kad je sofro prica i slike dava sto ce milan da dovede
    frey,mexes,eto...a bilu su po njemu 99% u milano

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

milan je zacep zestoki i nikad nece dat preko 30m za igraca mada mislim da ni toliko nikad nije dao. Tako da otvarat pricu za toresa je presmijesno onaj luudi kasano takodje vrijedi minimum 35m ako se pogleda za koga su sve tolike pare date. A ove price u top 5 i tako to nemojte srece vi. Pa da sam ja gazda nekog tima nikad brazilca doveo ne bih. Opste je poznato da oni posle 27 vidimo se sa fudbalom samo party
    i ja bi isto da sam na njihovo mjesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto ce davat vise od 30 miliona za jednog igraca?To je potpuna glupost...
    A vjeruj da i kasano i dzeko vrijede manje od 30,posebno kasano

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

pa eto vidis ja mislim da je kasano suva klasa a dzeko da nece nista napravit kad ode iz one lige. Mada bih volio da nesto odradi. Malo je igraca kao kasano a da je budala jeste, medjutim siguran sam da bi u milan gazio. Milanu treba sitno igraca barem jedno 5 odbrane 4 vezna i minimum 1 napadac. Borijela ne smatram u igrace a pipo ce u penziju skoro

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Kakav Kasano ljudi, on je gori od Ronaldinja po pitanju trcanja i timske igre. Ima on enormne igracke potencijale, nemojte me pogresno shvatit. Pregled igre, asistencija, driblinzi, golovi.. tu je fantastican, pravi fantazista. Al uz onakav work ratio, jedino moze da igra u Sampdoriji dje citava ekipa radi za njega. Ronaldinjo je isto tako radio, pa je grijao klupu dok nije poceo da se zalaze vise na terenu. Al zubonja NIJE htio da trci, dok Kasano ne moze. Eno i pored takve igre na guzove, lipsava oko 75 minuta ka pas.

Dzeko je razbijac, e on bi vec za MIlan bio odlicna akvizicija. Klasicni napadac, koji posjeduje sve sto je potrebno za poziciju koju pokriva. I mislim da je glupo govoriti tako o njemackoj ligi, nije ona tolko losa u odnosu na talijansku u ovom momentu. A i nebitno, za Dzeka se vidi da ima enormnog potencijala obzirom da je jos izuzetno mlad. Uz nekog dobrog trenera i pravu sansu, moze za 2 godine da bude jedan od najboljih evropskih napadaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    pa eto vidis ja mislim da je kasano suva klasa a dzeko da nece nista napravit kad ode iz one lige. Mada bih volio da nesto odradi. Malo je igraca kao kasano a da je budala jeste, medjutim siguran sam da bi u milan gazio. Milanu treba sitno igraca barem jedno 5 odbrane 4 vezna i minimum 1 napadac. Borijela ne smatram u igrace a pipo ce u penziju skoro
    Golman,2 beka,stoper,kreativni vezni,ofanzivni vezni i centarfor

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

spektakl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto ce davat vise od 30 miliona za jednog igraca?To je potpuna glupost...
    A vjeruj da i kasano i dzeko vrijede manje od 30,posebno kasano
    sto sve necu cut.. cassano je mogao da bude jedan od 5 najboljih italijana svih vremena.malo ko ima sto on ima. Dzeko mi se ne svidja nikako za tako velike pare.sto nisu uzeli fabijana onda.bas ne znam.jes ovaj mlad ali sam skeptik..i ne razumijem sto se ne da sansa huntelaru.. p.s - pippo ne ide u penziju do 40 te pazite sto vam kazem. kao da mu treba fizicka sprema za onako ubojit instikt za gol/legenda!

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

mio je meni inzagi ne trosi mnogo sanse. Pa dovoljno mu je samo pogledat statistiku i sve je jasno. Kao i trezege pa njih dvojica daju skoro gol na svakih 80 min koliko igraju. Doktori.
    Dzeko nije bolji igrac od huntelara ali ovome treba malo vremena da se navikne iduce godine ako ga ostave lagano moze dat 20 golova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inzagi ima 36 alooo!!!bencivenga zbog takvog razmisljanja milan i jeste tu gdje je.Trebalo je unzagi da ode poslije finala u atini 2007.Kao i sedorf,jankulovski,gatuzo,maldini,dida i tako dalje.Ali nisu i evo dokle smo dogurali.
    A ja neznam sta je kasano MOGAO da bude,ali znam da ima 28 godina i da nista nije napravio u karijeri,tako da je 20 miliona pafon cijena za njega.A dzeko je jedan od najvecih potencijala u evropi,koliko god da daju za njega svaki cent ce se isplatiti.A huntelar i borijelo nisu klasa za milan i kraj price.mogu da budu dzokeri u milanu,da mijenjaju nekog u slucaju povrede ali vise od toga ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Džeko je precijenjen,Huntelar je isto čuda radio pa sad izgleda prosječno,a i pored toga bolji je od Džeka za klasu.Mislim da je ovo objektivno mišljenje i pored svih simpatija i želje da me Džeko demantuje.:joint:
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

izgleda da kolarov ide u inter, u lacio dolazi santon i krin.
    ledezma u juve, moguc povratak verona u lacio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inzagi ima 36 alooo!!!bencivenga zbog takvog razmisljanja milan i jeste tu gdje je.Trebalo je unzagi da ode poslije finala u atini 2007.Kao i sedorf,jankulovski,gatuzo,maldini,dida i tako dalje.Ali nisu i evo dokle smo dogurali.
    A ja neznam sta je kasano MOGAO da bude,ali znam da ima 28 godina i da nista nije napravio u karijeri,tako da je 20 miliona pafon cijena za njega.A dzeko je jedan od najvecih potencijala u evropi,koliko god da daju za njega svaki cent ce se isplatiti.A huntelar i borijelo nisu klasa za milan i kraj price.mogu da budu dzokeri u milanu,da mijenjaju nekog u slucaju povrede ali vise od toga ne.
    odakle ti to znas? niko nam to ne moze potvrditi. borijelo je dobar za italijansku ligu i po meni bolji od dzeka,agrsivan je dosta samo da krene sa golovima.sta pricas za sidorfa brate,pa on sa ronaldinjom odrzava u zivotu ovu ekipu..ne mozes odjednom da se maknu svi ti igraci,proces treba da bude postepen..poceo je,zaista spor ali eto ne igra vise kaladze, jankulovski..za gatuza bi zelio da se vrati u pravu formu jer je ono najveci motivator koji je ikad zaigrao na san siru. sto se kasana tice nije zbilja uradio sto je mogao,ali onakvom fudbaleru ti da odredis cijenu 20 mil a dzeku vise od njega pa i da ima 50 god.klasa je suva! sad ce beks da hrani pippa i borijela loptama,to ce vec pocet da lici na nesto,jer nismo imali 3 mjeseca krsten centarsut.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    izgleda da kolarov ide u inter, u lacio dolazi santon i krin.
    ledezma u juve, moguc povratak verona u lacio.
    Nista od toga
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Samo tri napadacha bih zhelio prije dzeka u milanu... Drogba, tores, ibrahimovic... Poshto su oni skoro nemoguci tu je dzeko, po meni najbolji moguci napadach koga trenutno mogu dovesti, treba im igrach koji ce spushtati lopte patu, i koji ima dobar instinkt za gol, a dzeko sve to psojeduje...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://goal.com/en/news/11/transfer-...alexandre-pato
    ako ovo uradi usrace se u klub ....
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    odakle ti to znas? niko nam to ne moze potvrditi. borijelo je dobar za italijansku ligu i po meni bolji od dzeka,agrsivan je dosta samo da krene sa golovima.sta pricas za sidorfa brate,pa on sa ronaldinjom odrzava u zivotu ovu ekipu..ne mozes odjednom da se maknu svi ti igraci,proces treba da bude postepen..poceo je,zaista spor ali eto ne igra vise kaladze, jankulovski..za gatuza bi zelio da se vrati u pravu formu jer je ono najveci motivator koji je ikad zaigrao na san siru. sto se kasana tice nije zbilja uradio sto je mogao,ali onakvom fudbaleru ti da odredis cijenu 20 mil a dzeku vise od njega pa i da ima 50 god.klasa je suva! sad ce beks da hrani pippa i borijela loptama,to ce vec pocet da lici na nesto,jer nismo imali 3 mjeseca krsten centarsut.
    Da,borijelo je dobar za bolonju,kijevo,sienu,kataniju i tako dalje.Vidjeces sta ce mu uradit vidic u ova 2 meca.On moze samo da bude alternativa prvom spicu u milanu!A sto se tice sedorfa opet grijesis,kao i za pipa.Igra on trenutno veoma dobro,ali ima 34!!!Gatuzo 31!!!Sto cemo kad doju do 40,pa se ne budu mogli pokretat,tada da ih sve odjednom mijenjamo?Trebalo je 2007 pocet proces podmladjivanja,svake godine zamijenit 3-4 igraca i sad bi imali potpuno mlad i odlican tim.A sto se tice dzeko objasnio je neke stvari u mancesteru,ne samo u bundesligi.Isprednjega su trenutno samo ibra,tores,drogba,eto,runi.A teksu mu 23!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da,borijelo je dobar za bolonju,kijevo,sienu,kataniju i tako dalje.Vidjeces sta ce mu uradit vidic u ova 2 meca.On moze samo da bude alternativa prvom spicu u milanu!A sto se tice sedorfa opet grijesis,kao i za pipa.Igra on trenutno veoma dobro,ali ima 34!!!Gatuzo 31!!!Sto cemo kad doju do 40,pa se ne budu mogli pokretat,tada da ih sve odjednom mijenjamo?Trebalo je 2007 pocet proces podmladjivanja,svake godine zamijenit 3-4 igraca i sad bi imali potpuno mlad i odlican tim.A sto se tice dzeko objasnio je neke stvari u mancesteru,ne samo u bundesligi.Isprednjega su trenutno samo ibra,tores,drogba,eto,runi.A teksu mu 23!!
    o cemu pricas covjece ? volio bi da me ispravi dzeko ali nebuloze pricas. sta u vezi sidorfa grijesim? sta ima veze koliko ima god za ovu sezonu nam je sto nam je.guramo po meni dobro.proces je polako zapoceo znamo kakvi su celavi sto mozemo uradit vise.pippo je legenda ,ulazice samo ako je potrebno.tako se treba ponasati sa igracima koji su ih doveli do vrha. a za kraj evo nekoliko spiceva boljih od dzeka osim ovih sto si stavio..anjelka, agero,forlan iako nije u dobroj formi sad..vilja,luis fabijano,kanute.. oces jos? cak mislim i da je huntelar bolji,trebA mu ukazati sansu..posle ona 2 gola minuta nije igrao..

Page 349 of 943 FirstFirst ... 249299339345346347348349350351352353359399449849 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)