pa jel ti ovo sa maila ili si sam nasao? jel ti ovo fiks npr siguran isto kao sto su ti bili bastija, besiktas itd..?![]()
Ma ne kad kopiram sa mog mejla onda to u 90% dodje,ovo na net nalazim svudje,tj kod 5-6 stalnig sajtova koje posjecujem
pa jel ti ovo sa maila ili si sam nasao? jel ti ovo fiks npr siguran isto kao sto su ti bili bastija, besiktas itd..?![]()
Ne,bastiju i besiktas sam na mejl dobio....oko 7 i nesto cu postavit moguci prelaz za nocas neki momak ce napisat na blog dzabe pa mozda ubode![]()
A ovo sam naso na net...
Game : Forum Valladolid C.B. Fuenlabrada Baloncesto
Pick: 2 @ (+5.5)
Odds: 1.90 @ StanJames
Stake: 8/10
Home without:Brian Chase,Isaac López,Van Lacke,García,Baldo,Grunfeld,Báez.
Guests need necessarily get any points!!!
stavih ovo na svaki tiket......
Ja stavih sledeci...
Arsenal ~ 2
MUTD ~ 1
Brizh ~ 2
Anderleht ~ 1
Gent ~ 2
a ja stavih
Briz ,2
Arsenal ,5+
Mehelen ,X-1
Harts ,3+
Granada - Tau ,vise od 152.1
Who let the dogs out
Arsenal 3+
Manchester px
Rangers 0-2
Angola 1
Anderleht 1
Hokej (prvi tiket) došao, fudbal (drugi tiket) ide zasad![]()
Nema plate u bet365 ovaj mjesec![]()
Baci me samo angola. Ne mogu da vjerujem da je izgubila. Pu!!!
Man. Ut. -3+
Rangers - 3+
Angola - 1
Gent - 2
Club Br. -2
Anderleht - 1
Hapoel ra. - 0-2
Hearts - 0-2
Ebenia angola
ne računa se OT, za njega imaš posebnu opkladu, ovo su fiksevi čisti.
E ne znam brate, odigrao sve i vidjeh kinu jedna utakmica i angola druga, i rekoh ajde da ubacima angolu, i vidi kako sam se zaEba. Presmijeno. Ali je interesantno da bolje pogadjam utakmice koje ne poznajm previse nego spance, italijane, engleze, njemce.
odigrah cisto bzv da ispratim veceras...lokeren 1, anderleht I 2+, briz 2, arsenal 2+I, mancester h1, rendzers 1-1, gent 2, vidjeh tu da je neko predlozio Valjadolida na 5 hendikep h2, i dodah tu j***nu sarloa 2..e pa ovo je nevjerovatno...zadnji par na tiket..kao za inat..a taman bi fino bilo nekih 856e....leglo bi...ufff
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks