Dobro Balsa ako sam nedje pokazao da veze nemas sa nekim stvarima i slicno nema potrebe za tim... jes moderator si zajeban si i mozes post da mi izbrises ali nema potrebe da se *****s pa kad te ras*****m da brises postove i banujes (ako to mozes)ne kvari temu i ne nerviraj se i ne zamjeraj ne zelim ti ja nista lose... cak sto vise ne zelim ti nista jer ne postojis za mene mimo foruma
evo opet ispada mrzim te
![]()
Ponekad ukljucite tv ili nadjite na ju tjub to je makar lako i djeca to mogu... samo se potrudite, pa odgledajte po neku eto emisiju ka top gear ili 5th gear pa ce vam bit jasno o cemu pricam i hvala na utrosenom vremenu prelijepi jako ograniceni momci
Zamisli ti si glavni u bmw i napravis novi auto devetku napravis... i prije no objelodanis tu vijest izadje ti u DAN "BMW-ov novi model" a ti ga jos nisi ni testira da valja... a momci ne ispadajte face po cdm-ui sto vele stari "niko te ne moze nagrdit ka ti samog sebe"
Ja samo ono sto mislim kazem i kome se ne svidja ne svidja mu se i to je tako... a neka Balsa pise na temu jer da sam ja napisao sto i on bilo bi izbrisano Odvjetniche Fabbia.
samo su se malo sprdali sa tobom![]()
You'll Never Smoke Alone..
Odma li ocijeniste ovoga BMW-a da je ruzan,a zadnji dio mu je potpuno maskiran :?: Mislim da ce bit extra kao i predhodni model touring.Od njega se ne ocekuje da bude neki `ljepotan`nego namjensko auto za ljude kojima je potrebno komforno porodicno auto...
Phantom kosta 350 000 eura, a nekome se ne svidja.
TAKUMI
pa uporedjujes rs6 i bmw 5 touring ?
You'll Never Smoke Alone..
Uporedjujem 2 karavana
i odgovaram na "pa ces za karavanom da se zorish"
Moram li da ti crtam?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
e ljudi treba mi cjenovnik za Minija...
I ako moze onaj spisak stvari, koji se dobija kad kupujes auto, pa izaberes opremu koju zelis da ide...
Ima li ko sta od to dvoje? da ne idem do salona... N
Na sajtu nisam uspio da nadjem...
Najbolje ti je do salona.
Sad ce biti i popusta zbog neprodatih modela iz ove godine.
TAKUMI
aj dobro.... a ionako mi nije zurba...
ako ko zna dje da skinem jedno od ovo dvoje neka javi!
pogledaj ovaj kako je dobar...koliko bi ispalo da se odje dovede i registruje??http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1
ne vidjoh to..ali je predobar...
Naravno... M je to!Inace mi je najmiliji M3... Znaci, bilo koji... Od E30 pa do na ovamo E92
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks