baci me ovaj new castle mrtvi za 70 eura,ne popkrih se bio sam na selo i prc,sve im *****
I ovi mentalno osakaceni retardi sa po dvije lijeve noge treba da igraju dogodine Premier ligu e po***** im se po sred Championship lige!
baci me ovaj new castle mrtvi za 70 eura,ne popkrih se bio sam na selo i prc,sve im *****
A stvarno da me neko pitao jesi se pokrio na vrijeme za Newcastle danas reka bi mu kashlju li shnicle...Nego eo izgleda kashlju meni.
everton 1
notingem forest 1
hv71 1(trenutno je 3:2)
njukastl 1
i wašington 1(posle ponoći)
i smrdljivi njukastl iz milion prilika.
Koliko kunete taj nesretni njukasl tim ljudim ce se djeca radjat sa po 5 glava...
Raise my hammer,take my aim
evo ih sve im j....m,zadnji su mi ostali i ne pokrih se jer sam na selo bio i caos
Evo me utješi ovaj hokej
Ajmo Cityyyyyyyyyyy
day of defeat is now
Stop the world I wanna get off.
"I don't invite this shit, it just comes to me, I run, It runs after me :oops:
50 eura sam ih singlova da se vadim ali jbg, ocekivano vazda ti vise ulazi kad se ide na vadjenje.... vidjosmo kakav su gol dali... danas me celzi baci 0-2, za 2 minuta 2 gola a zadnji autogol... sve je to sreca kad ti okrene ledja
da ako odrze taj rezultat, nisu stabilni, navijacu za tebe..
ja podjoh do kladionice da uplatim ove 3 zadnje utakmice
i stavljam na tiket City 2-2 Njukasl 1-1 i Makabi 2 sa 15e
a na dr tiket stavljam City 2 i Njukasl 1 sa 35
i dolazim ja kuci i gledam ova mi otkucala drugi tiket Makabi 2 i Citiy 2 sa 35e![]()
Kako smo ga danas skoro svi ispusili...
valja se sjutra i preksjutra vadit
Raise my hammer,take my aim
dobar ti onaj dag red, kaemse![]()
Njukastl je mnoge noćas razočarao...E majmuni jedni, a opuštili se, na tabelu vode 10 poena pa im se može.
sprdas li se da se tako lagano setaju kroz prvu diviziju, uh kad se sjetim kako su jadni bili prosle godine... mada gleda sam im nocas, imaju onog ameobija, i onog tejlora pozadi... nista narocita od ekipe..bzv sastav...
uraaaaaaaaaaaaaa
a sto cini, zatvori im kladionicu![]()
e, Boga mi, to je malo teže. Ovo me je obrnulo pred NG izgledaJoš da dođe onaj crknuti Newcastle, majku im zebrastu...
ima li sto sjutra da se igra
koliko ja vidim malo neshto
Genk vs St.Truiden
Cercle Brugge vs Standard Liege
Aston Villa vs Liverpool
Bolton vs Hull
Hapoel Akko vs Hapoel Tel Aviv
Aberdeen vs Falkirk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks