Navijam za njih i u principu ne igram ih uopšte...ali, danas mi je mirisalo na pare![]()
Navijam za njih i u principu ne igram ih uopšte...ali, danas mi je mirisalo na pare![]()
ljudi sto mislite treba li singlovat ovaj arsenal u srijedu?Majku mu igraju protiv zadnjeg na tabelu,u odlicnu su formu...sto vi mislite?
Raise my hammer,take my aim
Znate li sto promašuje Newcastle?Ubiše ih.. prečku i dvije 100%-tne šanse su promašili..
Samo da ime se ne osveti za te promašaje.
pa shta ovaj nolan promashuje sve je smijeshno....
samo da ima malo bolju zawrsnicu 3-0 bi wodio..pix..smradowi,ne mogu sa 5m go dat...
ali barem da owako napadaju i u drugo i dace ga wala...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
viđu ja e će bit i njukastl da se psuje.ne sviđa mi se ovoliko prilika a niđe realizacije
kakaw promasaj..qq...:/
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
usho je shola sad ce gol![]()
kad se igraju englezi o5 u utorak i srijeda jel?
http://www.atdhe.net/
ovaj prvi link
ne moze njukastel dobit nikad kad nisu do sad... no da ako dodje city
cekam ga i ja za 220 ali X-2![]()
jeste li vidjeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
a owo je gotowo 0:0 ce bit
![]()
KUKU!!!! Sto bi ovo...
Po***** se u Newcastle!
Hvala!!!
Ovakva ekipa ne moze da da gol DERBY COUNTY-JU.
SMITH LOVENKRANDS AMEOBI NOLAN
Usta im se svima odreda PO***** i onome TEYLORU shto je izasa te je prechku pogodio.
Neka izvrshe kolektivno samoubistvo sa vrha St. James Parka svi na glavu da skoche!
Ovi iz Newcastla su klasični glupani.. :mad:
Kad ovo nije došlo, dje je bilo 200 šansi za retarde, koji ne umiju loptu da uguraju u gol (no im šeta po liniji).. ne znam što će :burp:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks