kako mi ga je zao :v
BISOGNA VINCERE !
Ko zna oće li ga više igrat uopšte... Čim je na intenzivnu, mrka kapa!
Slomljene obje noge i povrede vrata. 99% fudbal nikad vishe... A zavolio sam ga na menager
Slazem se.
meni ga nije zao ako je on kriv.nadam se da je osigurao te noge,veliki je to talenat bio. omiljeni sofrov igrac iz argentinske lige.![]()
Bas greote,kako je to mogao bit pakao od igraca...
ali tako je to mlad igrac,pare,bijesna kola,misli da ima citav svijet i *****...
Raise my hammer,take my aim
Pezho 307,ochev.
Slazem se.
Marca vec nagadja ko ce biti buduci galaktikos...Runi, Vilja, Agero...ili neko cetvrti.
Moje misljenje je da prvi nece iz mancestera jer bi to bio udarac koji mancester ne bi mogao da pregrmi, dok drugu dvojicu vec vidim u Premijer ligi naredne godine (mancester i celzi).
Riberi................ne vjerujem da ce Runi van Engleske ikad igrati... Vilja moguce, Aguero ili u Chelsea ili u Man City...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Ja bih volio Džerarda i nikog više.![]()
This is not the joke. We're here.
Džerarda mogu otpisat odma.
Riberi, bilo bi mi žao da predje, ali je moguće.
Realu ne treba nista vise od jednog rasnog lijevog beka.Tj, sada im treba i zamjena za Pepe-a, buduci da Mecelder ima staklene nozice (sklon je povredama) a ne moze se ostati samo na Albiolu i Garaju...
Nikakav vezni igrac ili napadac nisu potrebni.Stavise - vec je PREVISE odlicnih igraca na klupi.Dovodjenje jos nekog ofanzivca bi bila daleko veca steta nego korist...
Ovo je dobro resenje (sa jednim nedostatkom, buduci da ove sezone ne moze igrati LS):
http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=6354
A ovo je vic dana:
http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=6350
![]()
dzaba svima pojacanja kad ne mogu barsu dobit, ali dobro bolje tako, ulivaju nam nadu da ce nesto pokusati, nisu bez sanse ...
Real je vazda opasan, jedino nisu opasni kad su iza Barse 10 bodova, a još 3 kola se igraju
I da, Realu treba ŠTOPE KOLJAČ! Neki iz engleske lige: kueljar, ričards, ture...
fcb, ocekuje li sto umjesto anrija, mada onaj hofre ili kako se zove me fascinirao u finale ono malo minuta sto je odigra..
Tu je Đefren (Jeffren). Kad je frka, može i Iniesta uleti na poziciju Anrija. Tako da, ja lično ne očekujem, nikakva pojačanja. Krkić im ne igra uopšte, tako da ne vjerujem da će ikoga naprijed dovodit. Može se desit da upane neki prosječni, zadnji vezni, tipa: poulsen ili vieira
Što da se radi... Nema tu Barsa neko "čisto" lijevo krilo. A Iniesta eto nije tolko loš tu, mada je bolji pored Ćavija naravno.
Obelix: A nisu ni jedan ni drugi ništa posebno, ali Ture i Keita idu u afriku bogu fala da igraju kup afrike, pa će tu falit 2 dosta važna igrača za Barsu.
ne bih volio veira da dodje i znam da nece, ne mogu podnosit tog igraca... pregadan je!
dobro smo ovako brate ali sto kazes ti to krilo kad bi se pokrilo dobro a cavi i injesta u sredini to bi bilo to...
Treba te arape ćerat iz Španije, što dalje... Sve uništavaju.
A taj bruno alveš, ne vrijedi 30 miliona. 15 u vrh glave!
There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)
Bookmarks