Kako se vabi?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Očistite stakla iznutra onim sredstvom za stakla što vam vjerovatno majke koriste kući, i posle toga kad zamagli ne čistite ga krpama,salvetama,vlažnim maramicama,rukama,rukavima i ne znam ni ja čim sve nego uključite fino grijanje i osušite...
Meni je lijevo prednje staklo masno od necega, mislim da je od nekog mirisa koji je bio zakacen na vent, nema sanse da se moze ocistiti ta masnoca, kad zamagli samo pomaze da se osusi sa grijanjem, kao sto remark kaze
Može sa onom tečnošću za čišćenje stakala...
A brate moj, ja sam i razredjivacem probao![]()
Onda nema što no novo staklo kupuj![]()
Da probam da ga ismirglam maloo ?![]()
Ela ali onu najkrupniju šmirglu uzmi...![]()
Ne radi kako treba prednji lijevi podizac stakla na golfu 3. ko moze da mi pogleda to? Rekose mi da je do elektronike.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 27-12-09 at 18:40.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Zanimljivo kako ti mislis da je to jednostavno... I nemoj o tome kad nemas pojma.
I nije blast nego balast ili u mnozini balasti. A ti nisi zaboravio slovo A nego nisi znao kako se zovu. Da si u pravu sa tim sto kazes da si zaboravio slovo A rekao bi blasti a ne blastovi.
Druga stvar, ja ne znam sta su to sarfovi???
Koliko moze kostati 2 silent bloka za fiat bravu 1.4 ?Hvala
020/624-570 Auto Box
Probaj na informacije trend auto i ital auto...Nazovi ili pogledaj u sve 3 jer zna biti velika razlika u cijeni...
druze ja sam dva ta seta ugradio drugovima , i meni nije ni malo tesko bilo i opet kazem nije bilo posla vishe od 10-20 minuta , (teze mi je bilo da mu zamijenimo presvlake na siceve nego ovaj kit ugradit)
druga stvar zar je toliko bitno jesam li ja promashio naziv ili nisam , vazno je da se zna na sto sam mislio i sta je sustina (a zavrshio sam elektro i od malija nogu petljam oko stuje pa koliko toliko se i razumijem u tu elektroniku...)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Drugu na e36 je crkao GM zbog falsnih balasta pa sam mu sredio to preko releja, i vidio sam da ugradnja ksenona je pickin dim.
Stakla ocistite RAIN-X-om, i suvom magicnom.
TAKUMI
Gdje imaju da se kupe ovi rain-x proizvodi ?
Blage veze nemam.
TAKUMI
Ima dobrih stvari http://www.rainx.com/Products/Default.aspx
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks