View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 172 of 942 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... LastLast
Results 4,276 to 4,300 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo mi je sjajno u Primorcu

Vjekoslav Pasković je u avgustu prešao iz Primorcu u Budvu. Kako je sam priznao, žali samo što nije učestvovao u meču Superkupa Evrope koji je kotorski tim osvojio prošle nedjelje - tada je ekipa Ranka Perovića na svom bazenu pobijedila mađarski Seged.
    - Nosim samo lijepe uspomene na Primorac, to je moj klub, u njemu sam počeo karijeru i afirmisao se kao igrač. Žao mi je što nisam bio dio ekipe koja je osvojila Superkup Evrope protiv Segeda, jer je Primorac ujedinio oba trofeja u evropskim takmičenjima - rekao je Pasković.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Na utakmici jhn-Primorac (9:5), odigranoj 14.11.2008 ne vidi se NIJEDAN udarac preko vode Bobeka od strane Micka, cak sto vise, na 4 i po' minuta prije kraja tekme Radovic je nabio lakat iznad vode Kissu, sto je sudija morao da vidi jer je lopta bila kod Radovica.
    Novljani, svaka prica vam je ista.
    Mi, eto, ne umijemo nego argumentovano, a to sto vam to ne ide u prilog vas je problem.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Na utakmici jhn-Primorac (9:5), odigranoj 14.11.2008 ne vidi se NIJEDAN udarac preko vode Bobeka od strane Micka, cak sto vise, na 4 i po' minuta prije kraja tekme Radovic je nabio lakat iznad vode Kissu, sto je sudija morao da vidi jer je lopta bila kod Radovica.
    Novljani, svaka prica vam je ista.
    Mi, eto, ne umijemo nego argumentovano, a to sto vam to ne ide u prilog vas je problem.

cattaro,

moš li vjerovat da mi je na sličan način jučer prijatelj iz BD "objašnjavao" kako je Budva pokradena od sudija u ovom zadnjem meču i kako se to stalno njima događa protiv Primorca....

tu priču pričaju treneri i rukovodstvo Budve ,pravdajući poraz i pored toga što su imali duplo manje isključenja sa onim kršem od tima,još bez jedinog centra Pekovića...

inače,onako po kotorski,šoto lumbrelinski,prisustvovao sam razgovoru između Pere i Krivoga...i tako sam se naslađivao time što sam čuo,da su mi uljepšali dan.Samo ću ti reć da je počelo doslovce ovim riječima Veselina Krivokapića : " Lijepi smo posao napravili,moj Porobiću! "....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bizant View Post
    cattaro,

moš li vjerovat da mi je na sličan način jučer prijatelj iz BD "objašnjavao" kako je Budva pokradena od sudija u ovom zadnjem meču i kako se to stalno njima događa protiv Primorca....

tu priču pričaju treneri i rukovodstvo Budve ,pravdajući poraz i pored toga što su imali duplo manje isključenja sa onim kršem od tima,još bez jedinog centra Pekovića...

inače,onako po kotorski,šoto lumbrelinski,prisustvovao sam razgovoru između Pere i Krivoga...i tako sam se naslađivao time što sam čuo,da su mi uljepšali dan.Samo ću ti reć da je počelo doslovce ovim riječima Veselina Krivokapića : " Lijepi smo posao napravili,moj Porobiću! "....
    Ma nisuuuuuuuuuuuuuuuu, ne vjjjjjeeeeeeeeeeeerujjjjjjjjjeeeeeeeeem

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dal' se sjecate kad je zadnji put jadran od budve ili budva od jadrana kupili nekog bitnog igraca?
    Ne racunajte mi Milanovica, Sredanovica, pa ni Trajkovica, jer ih je jadran shkartirao...
    Dakle, jos jedan dokaz da je budvi i jadranu prvi zadatak da oslabe nas.
    Jasno je da je Pero sklopio ovaj tim budve,a Krivi je najveci luzer u nasoj ligi! Dje on dodje tu trofeja nema!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Koja zavjera se kuje protiv vas :lolblue: ne vjerujem !
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Koja zavjera se kuje protiv vas :lolblue: ne vjerujem !
    Za ne vjerovat.. cijela drzava protiv njih, a oni sve trofeje pokupise...nesto tu ne stima..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Fali vama malo srca i sportske srece...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Za ne vjerovat.. cijela drzava protiv njih, a oni sve trofeje pokupise...nesto tu ne stima..
    Biće da smo namjestili i FF i finale kupa i da ne primamo platu i da nemamo sponzora i da jhn-u dođe Vojvodina i Budvi Partizan, namjestismo i da smijenite Mustura i da Budva dovede Krivokapića (čovjek đe dođe tu trofeja nema- by Cattaro) i da se budvanski navijači pojave na finale kupa. Biće da smo namjestili i onaj brutality i A.Tičića da smiruje publiku, namjestili smo i da Zdravko sve brani. Namjestili smo i da Šetka proradi i onih 4-1 za jhn protiv nas i onih 2-0 za Budvu. Đe da zaboravim i nova pojačanja i u bd i u hn i to smo namjestili. Namiještamo i ovaj grip, no vi i ne sujmate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milo mi je kad se ovako udruže novljani i budvani, tačno čovjek da poželi da sastave jedan tim,ups, oni su svake godine kao jedan tim. BUDVA ZETA JE !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemoj ti nas u isti kos stavljat, da te zamolim...

@Cattaro

opet ponavljam, sjedao sam na stativi i vrlo dobro vidio sta se desavalo u bazenu. tvoja rijec protiv moje, bas jaki argumenti.
    Last edited by Fidimose; 28-12-09 at 09:14.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li dje snimak finala kupa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nemoj ti nas u isti kos stavljat, da te zamolim...
    Vi se sami stavljate u isti koš. Vazda ste ujedinjeni protiv Primorca, pa i ovaj put

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dokle ide granica njihovog bezobrzluka vidi se u slucaju ''Porobic''. Budvani su ga bukvalno pocerali iz CG vaterpola (ne, nije otisao zbog Primorca, da je zbog nas otisao bi godinu dana ranije), a sad ga oni isti vracaju. A zele ga i novljani.
    Mozda tu pukne budvansko-novski brak, sto mislis PERPER?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@PERPER

ne ne, nemoj ti nas uporedjivat...oni imaju svoj klub, svoja pravila, svoj mentalitet...a ja nikad nisam bio protiv primorca, niti sam tako sovinisticki nastrojen kao neki ovdje, pa da u svakom postu prozivam i pljujem kotorane, kotor i sve sto je vezano za vas. da, iz novog sam, igrao sam u jadranu, i uvijek cu navijati za njega, a prema primorcu sam ravnodusan...navijaci bi trebalo da bodre svoj klub i navijaju za njega, a ne protiv protivnickog kluba...to je neko moje shvatanje, jbg.

@Cattaro

Upravo to, da nije bilo budvana Porobic bi vjerovatno jos uvijek biop trener Jadrana, a sad su oni njegovi veliki ljubitelji. Jedino mi nije jasan Pero u svemu tome, sto ide kod njih, a oni ga potjerali, al ajde....pare su cudo.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pero je molio da se vrati u Jadran.Ali,sigurno oni koji znaju njega znaju da je on kad dodje u klub-sve,od trenera do predsjednika.Opet je poceo da postavlja uslove,te oko mladje selekcije,te oko strucnog staba,te oko pitanja u savezu.I rekli mu,aj ti pomalo Pero...,ne mozemo svaki put oko toga vodit pregovore,mi pricamo o treneru prvog tima Jadrana(ovo je prica prenesena od clana uprave Jadrana).I tako da se ne bi opet mucili,da ne bi opet rasle tenzije izmedju tri kluba u CG,od danas je trener Jadrana Ivica Tucek(HR), u 17:30 potpisuje ugovor na 18 mjeseci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Pero je molio da se vrati u Jadran.Ali,sigurno oni koji znaju njega znaju da je on kad dodje u klub-sve,od trenera do predsjednika.Opet je poceo da postavlja uslove,te oko mladje selekcije,te oko strucnog staba,te oko pitanja u savezu.I rekli mu,aj ti pomalo Pero...,ne mozemo svaki put oko toga vodit pregovore,mi pricamo o treneru prvog tima Jadrana(ovo je prica prenesena od clana uprave Jadrana).I tako da se ne bi opet mucili,da ne bi opet rasle tenzije izmedju tri kluba u CG,od danas je trener Jadrana Ivica Tucek(HR), u 17:30 potpisuje ugovor na 18 mjeseci

netačno...

jadran je htio pera nazad ali pero ima glavu u torbu ako ode iz rusije a dobio je stan od budvana i postigao dogovor o preuzimanju budve nakon isteka ruskog ugovora još proljetos.zato je bio sa krivokapićem u pripremanju finalne utakmice i zato su obojica kao pokisle prostitutke trenutno.zato mu je krivi rekao "LIJEPI SMO POSAO NAPRAVILI,POROBIĆU"..jadran nije imao izgkleda da ga dobije jer ne bi uzeli nedokazanog tucaka za projekat od milion i nešto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pricas gluposti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo je trenera danas u vaterpolu za koje bi mogo rec to je taj. pa ne bi bas reko da je tucak nedokazan. nije se naosvajao trofeja doduse, ali takvi trenutacno nisu dostupni jadranu (porzio, nikolic, perovic, porobic...) pa i nedavno je partizan muku mucio i trazio dok se nije odlucio za nedokazanog milanovica.
    tucak je s juniorima osvvojio SP, bez novaca i bez nekih velikih igraca stvorio sibenik koji je bio na pragu ulaska u 1/4finale eurolige, izgubio u produzetku finale kupa lena, i u dosta utakmice se borio ravnopravno s mladosti (neke doma i sa jugom) i prije par sezona umalo i usao u finale PH. s obzirom kakav je budjet imo i kakve igrace fenomenalni rezultati.
    mislim da je u jadranu najveci problem ego i vjerojatno na tom planu ne stima sve u klubu. mislim da je zbog toga i puklo na SP-u u vasoj reprezentaciji. mislim da je tu kljuc i ostaje da se vidi kako ce se tu snac tucak.

inace i splitski jadran je smjenio trenera. igraci potjerali matutinovica (jer je ludjak koji se izivljava na igracima) i novi trener je mica zajmovic
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    malo je trenera danas u vaterpolu za koje bi mogo rec to je taj. pa ne bi bas reko da je tucak nedokazan. nije se naosvajao trofeja doduse, ali takvi trenutacno nisu dostupni jadranu (porzio, nikolic, perovic, porobic...) pa i nedavno je partizan muku mucio i trazio dok se nije odlucio za nedokazanog milanovica.
    tucak je s juniorima osvvojio SP, bez novaca i bez nekih velikih igraca stvorio sibenik koji je bio na pragu ulaska u 1/4finale eurolige, izgubio u produzetku finale kupa lena, i u dosta utakmice se borio ravnopravno s mladosti (neke doma i sa jugom) i prije par sezona umalo i usao u finale PH. s obzirom kakav je budjet imo i kakve igrace fenomenalni rezultati.
    mislim da je u jadranu najveci problem ego i vjerojatno na tom planu ne stima sve u klubu. mislim da je zbog toga i puklo na SP-u u vasoj reprezentaciji. mislim da je tu kljuc i ostaje da se vidi kako ce se tu snac tucak.

inace i splitski jadran je smjenio trenera. igraci potjerali matutinovica (jer je ludjak koji se izivljava na igracima) i novi trener je mica zajmovic
    Misliš li na prošlu godinu kad kažeš da je Šibenik zamalo ušo u 1/4 LS

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    pricas gluposti
    ja ti pričam istinu koja se može provjeriti najobičnijim dolaskom u bd na kafu...pero je svaki dan ođe sa budvanima i krivokapićem a znam tačno i koji je stan kaparisan za njega.penthouse od 160kvm na super poziciji u bd i to je bilo prije pola godine.zato nije mogao u jadran ni nakon isteka ugovora sa rusima .mog prijatelja je poveo sa sobom u rusiju i od njega znam da su im rusi rekli da im slučajno na pamet ne padne da otkažu prije isteka ugovora iako se per htio vratiti a zoki nije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam što nekom imam smetati što ja mrzim sve što je novsko????
    ni aleksandrijino pecivo ne uzimam,ko ga j**e!!!
    nek sam pun predrasuda,nek se ne može samnom pričati na tu temu itd....razloga za sve to je i previše,ali neću više ni da ih iznosim,jednostavno me shvatite kao kretena koji mrzi novi čisto bez razloga,eto.ako mi ne budete odgovarali na postove zbog ovakvog stava i ja ću biti zahvalan.
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    nek sam pun predrasuda,nek se ne može samnom pričati na tu temu itd....razloga za sve to je i previše,ali neću više ni da ih iznosim,jednostavno me shvatite kao kretena koji mrzi novi čisto bez razloga,eto.ako mi ne budete odgovarali na postove zbog ovakvog stava i ja ću biti zahvalan.
    I realno grdno im je pecivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    kuda ides ti za dubrovnik? gore preko lipaca, pa za trebinje, pa se spustis u brgat, jel? :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne,no preko javnog zahoda,gdje se vazda olakšam,i uvijek prije no spustim nogu da izađem-pljunem!
    mada ne znam ni zašto to pitaš?jer ispade da misliš da mi je životni san poći u dubrovnik ili kao da se to nešto mora?
    Last edited by UltrasTito; 30-12-09 at 07:24.
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Page 172 of 942 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)