u jbt mislio sam da cekas nesto sitno, prastaj![]()
u jbt mislio sam da cekas nesto sitno, prastaj![]()
aaaajmo brizzzz
oleeee
evo i ja napokon da prekinem post ;p
Last edited by stastopojo; 26-12-09 at 20:56.
Zdravo ih trošio. Bar neko da se okoristi noćas![]()
e nikad ne igram ovako ove male kvote, ne znam sto mi bi danas ;ppp
fala vam momci sve vas volim ;
kod bet365 ne moze da se prebaci ispod 100 eura? ima li koja online kladionica da nema taj uslov?
dajte nesto za danas, sto je ovo sto nema talijana spanaca i njemaca:
arsenal 0-2
hul 0-2
50 eura.
M.City 2:0 Stoke ~ 1
WBA 2:0 Peterborough ~ 1
Celtic 2:0 Hamilton ~ 1
Liverpool 2:0 Wolves ~ 1
Leeds 3:1 Hatlepool ~ 1
Club Brugge 2:1 Cercle Brugge ~ 1
Dundee Utd 0:0 Kilmarnock ~ 1 padali su na tom stadionu i Seltik i Rendzers ali prejaki Kilmarnock se nije dao!QQriku ko mi uzima 10e.
Nogometaši belgijskog prvoligaša Mouscrona odbili su igrati u subotnjoj utakmici 20. kola Jupiler lige protiv Kortrijka. Razlog je velika financijska kriza kluba zbog čega igrači već duže vrijeme nisu dobili plaće. Ranije tijekom subote se činilo da će Mouscron, koji se nalazi pred bankrotom, ipak uspjeti skupiti dovoljan broj igrača za nastup u domaćem dvoboju protiv Kortrijka, ali nakon uvjeravanja sindikata nogometaša (Sporta), i ti su se "dobrovoljci" predomislili. Kortrijk je tako automatski dobio utakmicu rezultatom 5-0, a ista se situacija dogodila i u prošlom kolu. Tada su Mouscronovi nogometaši odbili igrati protiv Cercle Bruggea koji je također upisao pobjedu bez borbe. Ukoliko se isto ponovi još jednom, Mouscron će automatski biti izbačen iz prve belgijske lige. Član momčadi još je uvijek službeno 30-godišnji hrvatski nogometaš Zvonimir Deranja, bivši napadač Hajduka i mlade hrvatske reprezentacije.
Ode Muskron u p.m.:sad:
Ljudi spremite se za ovu tursku 2. ligu za live betting naravno na bet365 ko moze, cuda se desavaju cesto kod njih, a pod tim mislim na zestoke prelaze kao i golove. Pozzz. David budi u pripravnosti![]()
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
/me se zagrijava![]()
Davos - Karlovy Vary
igrajte 2-ku odje...
---Chelsea Fc---
[QUOTE=david_coverdale;1411435]Okle ti ovo, života ti. 10e je minimum! Tako je i na Gamebookers i na expekt.
EVIDENCE:[/QUOT
mislio sam na to da se prebaci sa nihovog na svoj racun- tada min 100, a sa svog na njihov 10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks