Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: Novi kanal je počeo sa radom DVB-S2 BulCrypt: ArenaSport 3 (Srbija) na 11012.00MHz, pol.V SR:30000 FEC:3/4 SID:134 PID:692/693 Srpski. (18h32)
Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: Novi kanal je počeo sa radom DVB-S2 BulCrypt: ArenaSport 2 (Srbija) na 11012.00MHz, pol.V SR:30000 FEC:3/4 SID:131 PID:680/681 Srpski. (18h32)
Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: Novi kanal je počeo sa radom DVB-S2 BulCrypt: ArenaSport 1 (Srbija) na 11012.00MHz, pol.V SR:30000 FEC:3/4 SID:139 PID:712/713 Srpski. (18h31)
Ljudi, recite mi je li se ovo konobar p-coma upravo pozalio na neciji monopol? :mrgreen:
ako bude bilo svih kanala arene sport nece nam trebat sportklub
To u slobodnom prevodu na jezik korisnika znači:
Arena Sport će imati svi, a SPORT KLUB će imati svi osim Extra Tv-a. Jesam li pogodio?
Konkretno, SPORT KLUB ima prava za Tennis Masters 1000 seriju a i za mnoge turnire iz Tennis Masters 500 serije. To je razlog zbog čega sam pitao za sport klub. Ili, jednostavnije, kad bi dali neki drugi kanal koji to daje onda ne bih ni postavljao pitanje vezano za Sport Klub. Ovako, mi (korisnici) ostajemo uskraćeni za gledanje tenisa. Vjerovatno jedini distributer u Evropi koji to ne daje. Što se tiče Arena Sport, poštujem, ali fudbala imamo i ovako na tonu.
Dick Laurent is dead!
I sledece godine SK prenosi sve turnire ATP Masters serije 1000 i 500 i neke turnire serije 250,kao i Wimbledon
Znam da vam nije lako ljudi,ali dako se nesto promijeni,no su to djubrad!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sale,shta je sa Cinemax 2 kanalom u sklopu tog paketa?
Last edited by makach; 24-12-09 at 14:11.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Da ne listam sad citav topic... Jel ima neka fora da se materijal sa Extra TV HD-a kopira na komp, hd, dvd, cd, usb, itd...?
Koliko se ceka na ugradnju, ima li opreme? Danas sam se prijavio
signachur
Samo da znate da je Panasonic obezbijedio HD prenos zimskih olimpijskih igara. E sad da vidimo,a to je blizu.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Extra TV korisnici od danas mogu, osim kanala Arena Sport 1, pratiti i nove sportske kanale - Arena Sport 2 i 3. TV Arena Sport ima prava na direktne prenose utakmica Lige Šampiona, Lige Evrope, kao i nacionalnih fudbalskih prvenstava Španije, Italije, Grčke i Brazila.
Arena 1, 2 i 3, takodje, prenose i mečeve njemačke rukometne Bundeslige, brojne odbojkaške utakmice, košarkašku Jadransku ligu, NFL itd.
Iz Arena Sporta kažu da će programski sadržaji dodatno dopunjavati ekskluzivnim sporstkim zbivanjima, a uskoro se očekuje i
Arena Sport 4.
samo ih treba nac![]()
Kad Sale kaze restart desava se nevjerovatna promjena![]()
no nikako da to izgovori![]()
Steluju antene, a kisa, mala plata pa da se ne kvase, ali bitno je da je press odrzan...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks