ma dosta vise,Primorac je osvojio kup,ostalo ce se nastaviti za stolom,ne boj te se...
Nije se kukalo, nego se upozoravalo... Zasto je sistem takmicenja u Kupu prosle godine bio namjesten da upravo vi osvojite, pa se i ove godine to isto probalo? Zasto se dvije godine za redom igra kup u Budvi kada 3 grada mogu da organizuju finale kupa? Zasto je cijeli zapisnicki sto iz Bd? Zasto prosle godine nisu navijaci Primorca mogli i smjeli da prisustvuju mecu?
Originally Posted by Nk-001
ma dosta vise,Primorac je osvojio kup,ostalo ce se nastaviti za stolom,ne boj te se...
Loš scenario, još lošija režija. Znamo se. Samo je jedan PRIMORAC KOTOR !!!
HHhahhahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ja tek sad uso doma od 3 ure :P
Je li se feshtalo po gradu?
Chestitke Primorcu jednostavno su bolje igrali,mi smo imali dosta shansi koje su loshe realizovane konkretno mislim na Tichiceve zicere,ali shta je tu je.. ide se dalje da vidimo moze li se stanje popravit shto se tiche LS
Sudjenje,ponashanje publike,uprave jednog i drugog tima kao i delegata ne zhelim da komentarishem..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Samo bi želio čut što zamijeraš "upravi" Primorca, što su se bunili na 23 isključenja, naspram 10 budvanskih, što su se bunili na tri time out-a, što su se bunili na Kishevu 3. ličnu, što su se bunili na dužinu napada, što su se bunili na ukraden posljednji napad (korner 1000000000%)........ Preciziraj.
Last edited by PERPER; 24-12-09 at 00:20.
meni se bas cini da korner nije bio. a bas sam gledao na usporeni..
sve u svemu posrali su se u utakmicu sa silnim kompenzacijama koje su pocele od iskljucenja na 4 min. a o misterioznom trecem tajm autu da ne pricamo... samo mi nije jasno kako je neko uspio da vidi da je trazen pa onda da rece da nije? da nije ko iz publije trazio pa se zeznuli ovi ili sto? cirkus...
ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa..........sampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
vecu kradju odavno gledao nisam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nevjerovatno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo je jedan primorac kotor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nedavno napisah da je to sto Budva ima para kotorskim vaterpolistima u zadnjih 16 god itekako valjalo. Pa i trenerima... Tako da to ne treba pljuvat, jer pljujemo na same sebe.
Sudijama nije bio problem dati loptu jadranu zbog 3. Caprovog time out-a na proslogodisnjem polufinalu?
P r i m o r a c
2.i 3.četvrtinu je budva počinjala svaki napad sa igračem više,u plivanju nazad svaki put je bilo isključenje.
zbog rabote nisam bio na bazen već na tv gledao-KISS je imao 2 lične!!!!!
a vraćanje lopte 3 puta budvi je nevjerovatno!
da ne pričam kako je nas Adžić tjerao sa tribine i htio prekidati utakmicu zbog verbalnih prozivanja,a ovdje je samo on dobio 3 puta po glavi,što bocu,što otvoreni dlan-ali to je samo uticalo da vrati loptu budvi!
i ono je organizacija finala kupa???
Glupost je neuništiva,do sad je PRIMORAC uspijevao da se izbori sa svime,ali je samo pitanje vremena kad će nas sjebati do kraja.
I moram spomenuti velikog budvanina danilovića-SRAMOTA!!!
Sve u svemu,nek je nazdravlje ovaj sramni kup i da izdržimo što duže!-to je optimalno što se može poželiti!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
e da,u fjaku je sinoć vrh bilo,kako se samo u Kotor feshta.....
'DA SAM NOVLJAN-UBIO BIH SE UBIO BIH SE UBIO BIH SE.........'
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
sefikovo prskenje momaka iza gola :burp: :burp: pravi profesionalac :burp:
zato su hrvati bili pametni i oganizovali finale kupa na neutralni bazen....tako bi trebalo i kod nas, a ne ovu sprdnju pravit....
<--- leuk
a u koji neutralni bazen???Kad imamo 3 zatvorena i ovi u Pg dje sad pastrmke držimo ?
U hn???
Neka...
Beštije su sinoć pokazale što je ustvari KOTOR, što je ustvari GRAD !!! Neki nikad neće to shvatit, jer nikad neće biti iz grada, ma koliko ih proglašavali metropolom. SELO OSTAJE SELO !!!
jos jednom cestitke primorcu. znaci i u vas je bio "spektakl" na kupu. u nas opet kradja perisa za mladost, a clanci po novinama zg novinara iza finala su sramotni. hoce maknut fatovica iz reprezentacije kao pomocnog trenera jer je zbog prigovora (sasvim uobicajenog) dobio prvo zuti pa poslije ponovnog i crveni. a kakvo je sudjenje bilo trebalo se prigovarat bez prestanka. zatim bi zbog istih takvih prigovora, isto poslani na tribine (iz prvog reda uz bazen, na gornju tribinu), na 1-2 godine izbacili iz vateroila predsjednika i dopredsjednika juga. zamisli da su nasrnuli na suca kao pomocni trener mladosti prije 2 godine, koji tada nije ni prijavljen a kamoli kaznjen. jugasi bi dobili bar 5 godinazatvora za to.
u upravni odbor hvs-a od 11 clanova bukic je stavio 5 sibencana, a iz juga samo sukno. a sibencani su tako sposobni da su svoj klub doveli do toga da su istupili iz europe i zbog toga su kaznjeni. da su navrijeme odustali od europe niko ih ne bi kaznio. a i igracima su duzni place vec nekoliko mjeseci, a i to su iznosi koje ima samo 1 najbolje placeni igrac juga ili primorca. pravi kadrovi koju su se dokazali, pa im treba dati zaves da vode. a onda dodju pa prozivaju crnogorski savez kako nije naso sponzora, ko da oni to ne smije napravit.
vaterpolski portal - www.dance.hr
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks