Malo o igri, zna li iko treniraju li ovi momci igraca vise? (desi se ponekad i to)
Kakva je dva gola Zdravko primio, mislio sam gotovo je..
Malo o igri, zna li iko treniraju li ovi momci igraca vise? (desi se ponekad i to)
Kakva je dva gola Zdravko primio, mislio sam gotovo je..
Bijo si poziw koi se neodbija
Bravo, odusevili su me jos jedanput!
Sezona je vec sad, u decembru, uspjesna, sto nikad ranije nismo uradili...
Igrali su ovi igraci i protiv svoje Uprave, koja em ih ne placa, em su ''dogovorili'' da se Kup igra u Budvi!
Napolje iz kluba nesposobnjakovici!
Capru i momcima kapa dolje!
P r i m o r a c
da nije zalosno bilo bi smjesno,20 sec do kraja sefik brani sa obje ruke,lopta izlazi vani,sudija sudi korner pa se tek cuje sirena za kraj i oni dobiju loptu...pored toga sto se vrijeme cjelu utakmicu kralo,iskljucenja,onaj gol je bio sto su nam ponistili(moguce da sam lose vidio,nek me ispravi neko ako sam pogrijesio),dobro su prosli kad ih kiss nije sve poslozio![]()
Nije bio go ni za jedne ni za druge... Dvije slicne situacije.
Ooooooooooo kako dobro je zivjet za tebe...
Raise my hammer,take my aim
Sta petljate partije u ovo,sujete su ovdje u pitanju.Zapisnicki sto je igrao za Budvu,znam Murisica kao casnog covjeka i igru sa tzv.haoticnim zapisnikom igrali su ljudi iz Budve.Sigurno je Krivokapic trazio onaj minut na kraju,takvu gresku je napravio i njegov ucitelj Pero nekad,a najbolje je,sta kaze,nijesam trazio time out,onda zapisnicar kaze,nema veze,idemo jos malo do kraja.treba suspendovat malo onaj bazen da se olade.Cestitke Primorcu
moguce,mada odakle sam gledao je izgledao kao go,usput i sefik se pokazao kao stoka....prska ove iza gola zato sto su vikali da je bio go....
Ali Maksim Zivaljevic na TV koji kaze "RTCG zavrsava ovdje direktan prenos protestvujuci na ovaj nacin zbog svega sto se veceras dogadjalo, pa ce te urucenje pehara vidjeti u drugom Dnevniku!"...
E alo! On protestvuje? Ono? Djurkovic ne moze to da vidi? On ga je zvao da mu kaze da prekinu prenos? Pomislih da su zavrsili prenos jer je bilo vec 19:25 pa ce Dnevnik na drugi pocet za 5 min, a oni pustaju nekakvu seriju do 20h!!! Kakvi kreteni... Dobro su nasli i protiv koga ce da protestvuju!!!
Inace, onoga momenta kad se utakmica zavrsila kaze nas Makso:"Primorac je osvojio i ono sto mu je nedostajalo, ali ova utakmica se nece pamtiti po pobjedniku nego po stvarima koje su se desavale pored bazena. U ovom trenutku je potpuno i nebitno ko je osvojio trofej."... Kakvo omalovazavanje... Jedva cekam Duga sledeci put da kaze kako je Budva trebala da uzme Kup i kako se ovo Primorcu ne racuna ili mozda kako je Jadran ipak to sve trebao da pokori...
Nego..
I u dobru i u zlu, Kotore moj ja....
P.S. Ovo je druga godina za redom da se finale Kupa igra u BD i da je zapisnicki sto iz BD... Ja ne znam jesu li ti ljudi u svojim zivotima ikada to radili osim na utakmicama finala Kupa? Ako se za Svjetsku ligu u Pg angazuju sve Kotorani (cak i djeca koja su vatala lopte iza gola su dovodjena iz Kotora), zasto u Budvi za zapisnicki sto, na tako bitnim utakmicama $ede ljudi koji imaju mogucnost (i sto su radili) da kradu vrijeme, dodaju i oduzimaju iskljucenja, prihvataju pa demantuju tajm aute i sl.?
Last edited by Igi; 23-12-09 at 20:08.
Originally Posted by Nk-001
Kao i uvjek sami protiv svih!!!Protiv jebenog marovica,sudija i svih ostalih govana!!Bravo momci.Vec u decembru imamo 2 titule!!!A vi ostali koliko?0?
Btw jesam ja to nesto uvatio pogresno u onoj ludnici ili nam je ticic stvarno cestitao?
PS. Djurkovic dobio bocu po glavi izgleda![]()
Raise my hammer,take my aim
Njegova je duznost da zavrsi prenos do kraja... Ako ne moze, ako su ga ugazili, neka pusti sliku... A ne on zbog svoje sujete sad kida sliku svima!
E sad ne znam jesu li mu stvarno slomili naocare ili je to opravdanje sto ne vidi, ali nas to apsolutno ne interesuje!
a kakve price ne mogu da vjerujem ... pa budva da tolko krade koliko vi pricate , pa mala bi nam bila liga sampiona i u vaterpolu i fudbalu i svemu ostalom ...nego druga stvar je vasa ljubomora sto imamo vise para no vi i za igrace i sve ostalo ...pobjedili vi ? okej cestitam ali cemu vrijedjannje takvo ? cus dps organozovan na bazen ? samo nam vi kotorani nemojte pricat o tome molim vas , svi ste od reda za onu gradonacelniccu glasali
Ja se prvi ne slazem za price o DPS-u SDP-u jer ne zelim da vjerujem u to, sto mozda ne znaci da nije istina! Ali vjerujem u druge dogovore koji se vode na nivou saveza... Da li su ljudi u savezu na istoj talasnoj duzini zbog toga jer su iz iste partije ili zato sto dobijaju neki bonus ili zato sto su im babe iz istoga sela, mene ne interesuje, ali VIDIM da odje nisu cista posla...
Budva krade... Cinjenica je... Ukrali su titulu u fudbal, pa su igrali 2 seta u Evropu po 6:0, krade drugu godinu Kup u Vaterpolo jer on vodi u Evropu.. Za odbojku necu da pricam jer se nikad dublje u te analize nisam upustao...
Igi,a zamisli trenutak kad Pero Porobić ustaje i protestvuje sa Budvanimaa pored njega veliki znalac vaterpola dir SPLENDIDA
Je li tacno ono sto je Maksim rekao tokom prenosa da Mario Brguljan ne moze sudit Primorcu zbog Darka ?Ako je tako, ovi iz saveza stvarno nisu normalni, kao da imamo 10 dobrih sudija...
Na TV nisam mogao da dobacim toliko...
Pera jako ga cijenim kao osobu jer je iz Kotora i znam za njega i o njemu iz prica masu prije vaterpola... Nikada niko nista lose za njega nije rekao dok nije posao u Jadran, pa onda sa reprezentacijom i sl... Ja ne mogu da budem objektivan i takve me stvari ne pogadjaju... Nikada mu ne bih ni zvizdao ni skandirao, jer ga cijenim i postujem kao covjeka! Sto se direktora Splendida tice, potpuno ista prica kao i za Pera... Za mene potpuno nebitni u prici oko, za i protiv Primorca!
Dobio je bolji,Primorac je u formi,primorac je dobio.Ostalo neka se pitaju ovi sto dobijaju platu u savezu...
ma to je obicna propaganda seljacka ..kad ti je neko blizu ili bolji od tebe ..najlakse je reci krade i kupio je ...moze tebi neko svirat 2 faula u bazen ali ti ako si bolji , ne moze ga spasit ni 22 a ne 2 ...a o fudbalu necu ni da polemisem jer je ta titula cista kao suza , a prica je potekla od podgorickih ljubomornih dusa koje nisu mogle da osvoje pa vele kupio ovaj onaj ...a skoro na svaku utakmicu mogrena sam bio i ne zna se koja ekipa nas je vise kidala dal petrovac ili grbalj koji su nam komsije a kamol i ostali ..ali ajde to je fudbal pa da ne pricam ...a to za 60 60 , to je realno stanje naseg fudbala nazalost ...
1 ne znam tacno al ih ima , 2 pa sto onda dizete svaki put tenziju i mrznju a dobijete 1 go razlike)) ja umijem da cestitam ako neko pobijedi ali evo prelistaj ovu temu pa vidji ko je poceo da kuka jos I PRIJE UTAKMICE o kradji , dps-u , da vrijedja ..mi ili vi ?
1. Ako bude trebala jos koja vitrina za to silno zlato zovi...
2. Znas kako, nije lako tim momcima igrat protiv protivnika, svoje uprave, sudija, zapisnicara, delegata, vicepremijera, budvanskog dps-a, selektora repke, uprave protivnickog kluba koja ne daje karte, saveza, programiranog rasporeda osvajanja titula po klubovima... Jedan razlike, ali se dobije. Jedan razlike ali na krovu Evrope. Jedan razlike, ali s tri pehara u decembru mjesecu.
Last edited by Mad_dog_KO; 23-12-09 at 21:17.
pa nema veze takmicimo se pa ce bit bolje , treba li za dobro vatrepola da se ugasimo i ne kupujemo igrace ? ako vam to odgovara da budete sami i osvajate sve ...nije problem nikakav ...niti sporim da ste bolji i trofejniji ali brate cemu ta prica da nas svi forsiraju..samo to mi smeta , vi ste zakukali i prije utakmice koju ste eto dobili , mogu mislit sto bi tek rekli kad bi izgubili ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks