Moguce,a ja glavu razbih trazeci fali li ko ovome Tours-u sjutra...a pobjedom bi se umijeshao u borbu za promociju...mada gledajuci statistiku Bastija ih je redovno razbijala i kuci i na stranu,4 mecha sve 4 pobijede Bastije,shto ce rec-ne dirat-no bet,osim ako nadjemo neshto korisno.
Laval oce. Najavljeno pogodno vrijeme.
1 lagano.
i Arle najvjerovatnije dolazi ako se ne bude vaterpolo igralo.
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
ja cekah sinoc orlando h1 ne izvukoh ni centa pu![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
FREE INFO!!! 19:30 Manisaspor - Besiktas 1, kv4.20 ili 1X kv2.30
Free info za sve posetioce bloga. Malopre sam dobio informaciju od izvora koji kaze da je ekipa Besiktasa doputovala na ovaj mec bez cak sedam prvotimaca. Na spisku igraca koji nece nastupiti veceras su: Rustu Recber, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz, Ferrari, Nihat Kahveci, Holosko ve İbrahim Kas Bulunmuyor. Na golu ce stajati treci goman Korcan. Besiktas ionako nije u sjajnoj formi, tesko stvara prilike, a i kup takmicenje je u pitanju, a ono sigurno nije prioritet fudbalerima gostujuce ekipe. Kvota je odlicna i vredi da se pokusa u singlu. Srecno ko prati!
20:00
Bastia - Tours
Tip : 1
Koeficient : 2.65 10/10
Takodje sam i ovo naso.....mada nznm
Nimes-Istres X2
Bastia ? - ? Tours x
20:00 Chateauroux ? - ? Ajaccio 1-1
20:00 Dijon ? - ? Brest 3+
20:00 Guingamp ? - ? Clermont Foot 0-2
20:00 Laval ? - ? Vannes 1
20:00 Nimes ? - ? Istres 2
20:30 Arles ? - ? Sedan x
20:30 Le Havre ? - ? Strasbourg 1-1
20:30 Nantes ? - ? Angers 1
nidje veze tiket ali valja probat ove dvije 1-1
Laval - Vannes 1
Lens - St.Etienne 1
Feyenoord - Alkmaar 1
ovaj par se masovno singluje na 1,ako bi mi ko objasnio
NANT-ANGERS 1 @ 1.90 9/10
MANISA-BESIKTAS 1x @ 1.85 7/10
Salzburg-VSV-1 1,75
Kac-Jesenice-1 1,4 hokej
Chatearoux-Ajaccio-1
Last edited by rain_wind_storm; 22-12-09 at 12:22.
toulouse-bordeaux 1x
lyon-montpellier 1
le havre-strazbourg 1
dijon-brest x2
Veceras ce Nant ugostiti ekipu iz Anžera u nadi da će osvojiti 3 boda i vratiti se u trku za viši rang. Ovo je poslednji meč pre kratke pauze i nakon loših rezultata u poslednje vreme, Nant zasigurno želi da proslavi Božićne praznike i naj boljoj mogućoj atmosferi. Za ovaj važan susret, domaća ekipa neće moci da racuna na mladog Kamerunskog spica Christian Bekamenga zbog povreda ali Diamel Abdoun se vraća u ekipu iako je iskrenuo desni članak. Ukoliko obratimo pažnju na skor Nanta, možemo zapaziti da igraju bolje na domaćem terenu i da su pobedili u poslednjem meču kod kuče protiv Arlea sa 1:0 ali pre toga su bili na očajnom nizu od 4 utakmice bez pobede;bilo kako bilo,veceras će njihov glavni cilj biti da zabeleže pobedu;a uz podrškom navijača to bi trebalo da bude lak posao. Dok sa druge strane igrači Anžera putuju u Nant relaksirani i sveži jer nisu igrali utakmicu u poslednjem kolu šampionata;ali na gostovanjima su očajni bez pobede i sa samo 3 osvojena boda iz 3 nerešene utakmice;taktika Anžera će svakako biti jaka odbrana i kontra napadi sa idejom da koriste svežinu i protivnikov umor sa gostovanja od pre par dana i nadaju se pozitivnom skoru;iako je protivnik previše jak za takva očekivanja;sve u svemu ovo je jako bitna utakmica za domacina koji je sebi u jesenjem delu dopustio i previse luksuza i ako misli da se iduce jeseni nadje u elitnom drustvu mora da pobedjuje timove kao stu su Anžer;tako da uzimam pobedu domacina za SREDNJI ulog kao jako dobru opciju koja se placa tip1 kv.1.85
TURKEY: Cup
19:30 Galatasaray - Trabzonspor
Harry Kewell, Elano Blumer, and Leo Franco are gone home for the christmas.
Nonda, Baros and Uğur Uçar (Right Back) won't play (injured) and Sabri (Right Back) %50 injured too.
Nonda and Baros injured so who'll play as Striker i don't know. Maybe Arda Turan or Aydın Yılmaz. Who will play as Right Back i don't know maybe Sabri can play but he's still injured.
I can take an early Trabzon +1 bet bcz odds are really impressive. I'm taking small bets untill see the formations.
Trabzonspor +1 @2.05 bet365
or
Trabzonspor DNB @3.75 bet365
provjerite.još kupim pa ću kasnije na skener![]()
TURSKI KUP - NOGOMET
Manisaspor-Besiktas TIP 1, KOEF 3.65
od gostujuće ekipe nisu otputovali sljedećih 7 igrača i prvi i drugi golman:Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz, Ferrari, Nihat Kahveci, Holosko ve İbrahim Kaş bulunmuyor. i branit ce im treći golman Korcan
E sad posle ovoliko informacija covjek ne zna vise sto da igra![]()
Za utakmicu Manisaspor-Besiktas
Kup se kod njih valjda igra na dvije tako da Bešiktaš može sebi i da dipušti izgubljenu a da opet prođe.moglo bi 1x za svaki slučaj
Lens - St Etienne 2, @4.00
Manisa - Besiktas 1, @3.55
Bastia - Tours 1, @2.75 [sad il nikad]
Fejenord - Az Alkmaar 4+, @3.00
kvota blizu 120
:joint:
Who let the dogs out
Lens 1,Nant 1,Gotingen 2(kosarka) i Hemofarm 2 isto kosarka....kvota 10...ja cu ovo sa 10e![]()
Bastia v Tours FC
Tours FC 2.60
Chateauroux v Ajaccio [HTFT]
X/X 4.25
Dijon v Brestois [Exact Score]
0:0 5.50
AC Arles-Avignon v Sedan [Half Time]
0:0 2.50
Nantes v Angers
>3.5 4.50
683 kvota - minimalan ulog![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
e ovo sam mislio odigrat:
nant 1
lens 1
feynoord 1
7.92
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Bookmarks