Pucalo je ovima iz Partizana/Srbije pa se niko nije bunio...A i nije bas da Kotorani nisu mogli privirit, jer da Porobic nije bio selektor, Zdravko Radic ne bi gledao reprezentacije na njegovo mjesto bi bili Soro ili Kuljaca.Iako se radi o 2. golmanu, nije mala stvar...A svi su privirivali koliko su mogli pored Vujasa, Sapica i ostalih...
Problem je u nasem mentalitetu, vazda nam je drugi kriv i prave se teorije zavjere.Kad god nesto napravimo da valja, brze bolje se u to u*****o...Prvo rukometna reprezentacija, sad vaterpolo...
ne moze potpisati ugovor, ako je vec pod ugovorom s nekim drugim klubom...potpisao je predugovor, mada nigdje nije zvanicno potvrdjeno, samo su rekli da je dogovorio saradnju.
u svakom slucaju moze raskinuti predugovor kad god oce, tj vidjecemo ko ce mu vise para dati....![]()
<--- leuk
I ta formalnost je odradjena![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Uh kakva utakmica Juga i Mladosti za infarkt![]()
Primorac jos jednom na krovu Evrope. Osvojen je Superkup Evrope.
Navalite politicari i lokalni funkcioneri da cestitate...
Release Yourself
Čestitke za Primorac i Jug
Jug-Mladost 12:11
brao Primorac![]()
Last edited by minjo; 20-12-09 at 18:57.
Uuuuu kakva atmosferaaaaaa.....strobovi,setalica........![]()
Gazimo redom !!! SVAKA ČAST MOMCI !!!
Primoraaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!!! Najjaciiiiiiii!!
bravoo primirac, pa da odbranite ove uzete titulee![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Biceeeeeeee budvaaaaaaaa punaaa Bestijaaaa puna Bestijaaaaa![]()
Jos kad bi neko reka koji je rezultat bio na Primorac ??
8:6 ......
sve cestitke primorcu...nakon prve cetvrtine sam mislio da ce biti dosadna utakmica, tj da ce igrati samo 1 tim, ali se seged malo probudio i bila je bas dobra utakmica za gledanje. molnar jos uvijek ima sta da pokaze, ona srauba je bila ubitacna....a drago mi je vidjeti (iako je iz primorca :P ) da darko brguljan izrasta u sjajnog igraca i defiitivno ce biti veliki doprinos reprezentaciji. svaka cast momku, stvarno. toliko lagan i precizan sut ima, a opet u mnogo situacija neodbranjiv.
zao mi je sto je mladost izgubila jer su vodili cijelo vrijeme i mislim da su zasluzili da uzmu kup...5 sek prije kraja su pogodili stativu i jebiga, vise nisu imali snage....u svakom slucaju cestitke jugu.
zna li neko sta je s novim trenerom jadrana? bio sam odsutan zadnjih par dana, pa nista nisam nacuo.![]()
<--- leuk
pazite se odlaska u budvu.imam pouzdanu informaciju da navijaci primorca nece dobiti karte osim u simbolicnim kolicinama za upravu.
budva koristi dobro poznate metode...pero porobic je jutros drzao sastanke na budvanskom bazenu,spremajuci taktiku protiv velikog PIRUNA PEROVICA.
kad pocinje ??
AJMO CRNA GORO !!!
Imam istu informaciju !![]()
cestitke bestijama i ostalim navijacima primorca na novom europskom trofeju
vaterpolski portal - www.dance.hr
pa mora nesto i za gusare da ostane, xaxaxA![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Gusari ce brodom do bazena,tako sam cuo ???![]()
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks