najbolja ekipa u istoriji...pise realova MARCA. To dovoljno govoriPedro je stravican...Anri moze u penziju lagano. Zasluzeno ali je estudijantes isto fino odigrao.
Last edited by laciale; 19-12-09 at 19:18.
Apsolutno netacno.
Najbolja ekipa u istoriji ne gubi od Rubina kuci, i nerijeseno u Kazanj.
To je bilo kockanje sa LS.
Neka im je sa srecom, ali zao mi je Estudijantes...Ipak su ga primili u 89...:/
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
isti taj estudijantes je za tih 89 minuta triput presao centar, ali ipak svaka im cast.
ali da ste gledali prenos spanskog foxa, kao da si likovima ubio nekog najmilijeg kad je barsa davala golove
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
netacno je da su najbolja ekipa ikad..ali tacno je da su jedna od najboljih ikad..osvojili su ove sezone sve sto se moze osvojiti,po nekima a i po meni igraju najljepsi fudbal ikad..tako da to je fakat..nisu se kockali sa LS kad su znali da docekuju intera doma case :P
Reci kretenu?! Ako imas problema, salji PM da ti ih rijesim odma.
Najbolja ekipa u istoriji ne dozvoljava sebi da im Rubin KAZANJ uzme 4 boda, od mogucih 6! I to bodove za prolaz dalje.
Ima li tu neistine? Jesam li ja sto drugo reka?
Jos kad se sjetim kradje protiv Celzija...!!!! Najveca pljacka u istoriji fudbala!
A sad produzi!
Jedna od najboljih ikad jesu, nema price. Ali da su najbolja? ahahah,nema sanse!
Eto kad si se dovatio za Inter, ukucaj na google ovo LA GRANDE INTER, da ne bude da ja lazem.
Cini mi se da se Barselona ne moze pohvaliti sa 2 zaredom osvojena prvenstva evrope i svijeta?
A sad i ti produzi.
Kako je vanzemaljac? Inter klub koji je najdoktorskiji za osvajanje kupa sajamskih gradova ,pricas li o tome el grande interu?Klub u kojem je igrala najveca ljiga ikad Sinisa Mihajlovic. Eo vele da je realova marka rekla da je barcin tim najbolji svix vremena vidje li ti ovo?
brate ne moras bit tako neljubazan..pricamo o cinjenicama..cus grande inter,to tako smijesno zvuci..davno je to bilo case..pricamo o modernom fudbalu. ne vidim tu ulogu intera ama bas nidje znacajniju.e tu nista nije grande..opusti se i navijaj za svoj klub,mozda dodju trofeji..nekad...:P
loyal boy, svega mi, moracu te naucit pameti...
Inace, Bencivenga, dje ces vise trofeja? Pogledaj sto cinimo zadnjih 5 godina po Italiji? Najtezoj ligi za igrati i osvajati?
Ne budi smijesan. Doce ako bog da i trofej LS, pa cemo onda da vidimo ko je dje![]()
Nazhalost vashu daleko smo ispred vas (7) komada.
Barcelona jes najbolja ove godine uzeshe sve zhivo, ove mislim vec da nece uzet LS igraju mi malo slabije nego prosle (po meni makar) a mislim da se do 2-3 zadnja kola nece znat ko ce bit prvak u Spaniju jer ce se Real borit sa njima do kraja.
Batali vrijedjanje koje si zapoceo, i batali provokacije. Zadni put ti fino kazem.
Caselogic, ti si zaista slijep i ne vidis dalje od svog nosa. najbolji tim se posra' na Inter a isto tako i na taj j***** Celzi koji je dosao i odigrao *****ski nn Nou kamp sa 10 igraca ispred gola. Ta fudbalska velicina od kluba. U londodu su se kao pickice s igracem vise povukli i primili su ga zbog toga.
6 titula ce i za inter i za celzi ostati samo san...zajedno ih nece nikad u sezonu uzet.
Prijatno!
ex barsa, MAxi Lopez potpisao za Lacio.
Maxi Lopez ?! Opa, eto ga nazad na veliku scenu. Vazda mi je bio mio, iako nije nešto odigrao dok je bio u Barsu (mada nije ni dobijao neku šansu baš).
Rud van nistelroj bi trebao da potpiše za liverpul. Da vidimo oće li bit što od toga i ako potpiše oće li liverpul jest leba od njega, mada sam ja siguran da on đe god ode - golovi su 100% sigurni!
6 trofeja i najbolja gol razlika bi trebao bit itekako valjan argument da je Barselonin tim najbolji
nekima to ocigledno nije dovoljno
ali to vise govori o njima nego o Barseloni
Kakvih odje penalchina iskompleksiranih ima ovo je bruka...
Slazem se.
Potpuno realno sagledana situacija, bojati se da si zestoko u pravu. Vidjecemo sad u januaru oce li doci neko, da bar imaju malo duzu klupu, Real tu bolje stoji, a jos igra jedno takmicenje manje. Od ovoga Reala se bojati i u Evropu i u Spaniju, a ruku na srce i u el klasiku su dokazali da se sa ovom Barsom moze i te kako nadigravati.
Svaki tim ima svojih mana i loših momenata. Svaki se može nadigrat. Samo je bruka kako neobjektivnih ljudi ima, ne bi "BRAVO" rekli za tim koji ne vole, pa da svake godine sve posvaja... bruka
Barselona igra najjednostavniji fudbal na svijetu. Zbog toga je toliko teško i zaustaviti.
Ono, najkomplikovanije je igrati najjednostavnije - paradoks, ali u fudbalu tačan 110%.
Real ima ovog puta kadar sa kojim može da razvije takvu igru.
Vidjeste i juče asistenciju Ronalda za Raula? Koliko nesebično. I onda je ovaj promašio zicer. I zaista, uz svo dužno poštovanje prema kapitenu - treba ga ostaviti sa strane, da ne smeta ovim momcima punim klase da ispolje svu svoju brzinu, talenat i kvalitet.
Pominje se transfer van Nistelroja u Liverpul, trampa u stilu Đovinko-Kolarov između Lacija i Juventusa, kao i Krasić i Jovanović (koji su navodno već potpisali) u Milanu.
Inter će, valjda, biti dovoljno pametan da sačeka 5 mjeseci dok Pandevu istekne ugovor, umjesto da im šalju Vijeru za njega.
Mada ni to ne bi bio loš potez, s obzirom da onaj prima 5.5m u Interu (na godišnjem nivou), a momak ne igra. Grdne se pare rasipaju tako.
Podsjetimo da je najplaćeniji igrač Lacija - Zarate, čovjek koji prima 1.2m na godišnjem nivou.
This is not the joke. We're here.
pitanje je oce li pandev moc da saceka 5 mjeseci jer bit godinu dana bez ijedne utakmice...
Zarate prima 2 miliona![]()
Dobro, pravim neke greške, jer nemam najtačnije informacije o tim platama, ali svejedno.
Mislim da će Viera svakako otići iz Intera, jer koliko me pamćenje služi, on se još nije oprostio od reprezentacije Francuske? Vjerovatno će htjeti da zaradi to mjesto za WC10.
This is not the joke. We're here.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks