sta mislite o malaga majorka - 2 ???
Mislim da je red da majorka krene i u goste, kad je tako superiorna kod kuce, znaci da imaju dobar kvalitet, pa bi trebalo krenuti u u goste, mislim da je prava prilika protiv malage.
S
cekao bih na tiketu fiorentinu x, jel se tu racuna kvota 1 ili se ceka sledeca nedelja da se vidi oce li mec biti odigran?
Roma je taman 2:0![]()
deuscroix
ja rijetko kad igram kladionicu, ali eo.. vrhunski tiket, prepisite :P
Monaco-Lyon 2, Inter - Lazio ppx, Valladolid - Gijon 1, Tenerife - Atletico 2, Huesca - Castellon 1, Benfica - Porto 1, Aris - Olympiakos 2, Malaga - Mallorca 2. uplata 1,50e, dobitak 819,78e. Lutrija i dalje daje bonuse![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Na mene je definitivno nekakav maler.
Danas sam odigrao četiri utakmice, i to:
Everton 1
Hamburger 1
Palermo 1
Okser 1
sa 5 eura za 80, čisto da probam nekako da razbijem monotoniju gubitaka (koja traje evo već godinu dana, mora se priznati), ali izgleda ni to ne može.![]()
This is not the joke. We're here.
Gledam ovaj Werder i samo se nerviram :mad:
Kolko sansi i ne mogu dati gol, je*o im pas mater.. I precku pogadjaju i sve ali dzaba.
Evo ga dadose, ali ako mogu da vjerujem koliko su zicera promasili.. Ubili su Hamburga ali dzaba kad invalidi ne umiju ubaciti u mrezu.
Last edited by DeRa; 20-12-09 at 16:23.
Ima li koju siguricu za nocas?
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
kako majorka primi go.nikad nisu imali da valja golmana.ovome nesretniku ispade lopta.pi
malaga je bila za kec
nego da se zahvalim claunu, odigrah livorno sa 30 eura... brate volim te))))))))
jos 2-3 singla i eto me u london za novu godinu![]()
HSV 1 (2:1 FT)
Lille 1 (3:0 HT)
Atletico Madrid X2
FC Porto X2
i Chelsea 2 (1:0 HT)
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks