Hoce li neko da ide na premijeru sjutra veche u Sava centar?
Vanja choveche, otkud toliki nihilizam tako rano!
Ne znam za druge, ali mogu u svoje ime,
Ne kazem da sam dobio bitku nad bitkama, i pobijedio sujetu ("but Im motherfuckin tryin', real hard" Jules, Pulp Fiction)
Ali obecavam prvi cu rec, svaka chast James, a real Masterpiece, ako Avatar bude iole dobar!
Nazalost, iz ovoga shto sam do sad vidio, ne mogu da kazem tako neshto, iako sam vidio dosta trailera za razne filmove koji su bili nalik Shangri-La, a sami filmovi nevidjeno smece. Avataru chak ni traileri ne odaju utisak da se radi o narochito dobrom filmu. (Opet cu reci, NAZALOST!)
Ali, shto bih naglasio, bez ikakvog prenemaganja, polizacu sve shto sam .... , i rec prvi Svaka chast, ako se pokaze da sam bio u krivu!
(Intimno, izrazito bih volio da se varam, i bash bih se radovao da je Avatar fantastichno, nevidjeno ostvarenje, jer ne vidjeh stvarno dobrog SF-a vec odavno.)
A evo vidjecemo..
Last edited by NexusVI; 10-12-09 at 08:29.
><
Hoce li neko da ide na premijeru sjutra veche u Sava centar?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Čita li ko kritike? Kad se sve sublimira, konsenzus je potpuno očekivan: priča je jednostavna ali adekvatna, a vizuelno je tako dobro da oči ispadaju. Ja ga gledam u 3D u Koloseju najvjerovatnije u petak, i očekujem vrhunsko uživanje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
U Koloseju na Ushcu Avatar 3D krece od 17-og. Nadam se da cu uspjet pogledat to chudo![]()
for one another !
od cetvrtka i u ster,sto ces u bg![]()
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Naravno ''samo''. A i u NS sam trenutno,a vrijeme je idealno za putovanje
![]()
for one another !
Evo malo prije sam iz Stera, i pogledah (vizuelno) mocni Avatar..
Sve shto mogu reci, uh shto mrzim kad sam stalno u pravu.. Ali ozbiljno!
Shto se tiche vizuelnog, chak i bez 3D-a, to je apsolutno neshto najmocnije ikad napravljeno! Kako je i ochekivano..
Nazalost, kako je i ochekivano, storyline je budjav, i ima se utisak da je to pokahontas u svemiru..
Nije ta pricha toliko losha, ali je nazalost vidjena makar 1000 puta u raznim oblicima, i ostavlja chovjeka prilichno, u "i to je to!?" osjecaju.
Drugim rijechima, imate osjecaj da ste film gledali makar 50 puta do sad, i da je jedina razlika, shto su sad ulozene ogromne pare u produkciju..
Od 1 do 5, paa recimo 3- (i to preko protekcije)
Last edited by NexusVI; 18-12-09 at 08:38.
><
ne bih mogao da nađem bolje poređenje...taman SF verzija Pokahontas!
ništa nisam očekivao od filma, ali nevjerovatno koliko je priča i radnja predvidljiva...kao po udžbeniku! toliko klišea i predvidljivih momenata i stereotipnih likova odavno nisam vidio...
jeste da je ovdje akcenat stavljen na efekte zbog čega je i Kameron čekao toliko dugo da bi tehnologija napredovala, ali vala za sve ove godine čekanja mogao je bar malo više pažnje da posveti priči!
a i ti efekti...iskreno, jedino što mi se svidjelo je ona 20-minutna bitka na kraju...prvih sat i po filma (koji traje 2 i po sata) je poput nekog dokumentarca - upoznavanje sa Pandorom i njenom florom i faunom, koji su sve al samo ne impresivni i originalni, čak štaviše izgledaju kao da su izašli iz mašte nekog urađenog hipika...mislim, fluo trava, cvijeće, šarenilo svuda, pa onda ono usb konektovanje sa životinjama...Kamerone, nisu više u modi magic mushrooms...
najizvikaniji film ikad.
Last edited by Screaming Lord; 18-12-09 at 10:39.
Najšareniji film koji ja odgledah...![]()
Nije valjda da treba da se gegam iz Novog Sada do BG-a za pakovanje nichega?![]()
for one another !
Film u punom smislu te rijeci. svaka cast. meni ispunio ocekivanja. samo mi je zao sto ga nije radio u vise djelova,kao lord of the rings na primjer.. izmisljeni svijet na pandori je fenomenalan..ali vjerovatno ne bi bilo para za sve to..vizuelni ugodjaj 10/10...sjajan film.
ja se stvarno izvinjavam što mi je film vnogo... :-?
sinoc sam gledao, i mogu rec da sam uzivao u svakom trenutku filma, potpuno ispunio moja ocekivanja!!
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
iskreno, 2012 mi je bolje pao, jer nisam očekivao nikakvu priču (zna se kakva je priča u takvim filmovima), a bar sam dobio solidnu akciju....kod Avatara nisam dobio ni jedno ni drugo, sem onih zadnjih 20 minuta filma...oni vanzemaljski indijanci su odrađeni odlično, al uopšte nisam oduševljen Pandorom i efektima kao mnogi...
samo me čudi što automatski ispadaš neki kritičar i picajzla ako kažeš da ti se film ne sviđa...za razliku od drugih koji jednostavno kažu da im je film ****** ja volim da pružim i neke argumente i razloge za to, al eto ubuduće ću samo reći da je ****** bez ulaženja u detalje da ne bi ispadao Roger Ebert...![]()
Last edited by Screaming Lord; 19-12-09 at 13:11.
Ovaj film valja u 3d odgledat, ali ipak su efekti impresivni cak i kad se ne gleda u 3d tako da ove price kako efekti nisu nesto su obicna glupost.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks