Page 6 of 44 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 126 to 150 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ovo i pisemo da bi skrenuli paznju da se takve stvari ne dogadjaju,da uvjek sprijecimo,reagujemo, pozovemo policiju
    Last edited by minjo; 17-12-09 at 17:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Došla je struja evo prije pet minuta ali bojim se da će opet nestat. Braco osuđuje svako nasilje, pogotovo ove vrste, jer Braco nije ***** kakvim ga ovdje neki mangupi smatraju. Da sam bio tu tome bi čovjeku pomogao, kao što sam to radio i prije, cijeli svoj život, kad je u pitanju nepravda. Povezivati čin nekolicine budala sa cijelim Dubrovnikom je kao povezivanje napada i rata oko Dubrovnika sa svim Crnogorcima. Majmuna ima svugdje i bit će ih dok je svijeta.

Ovo je dokaz da ni prije nisi imao lijepo mišljenje o nama a onda se čudiš da i ovamo ima ljudi koji imaju jednako takvo mišljenje o vama. Često puta se ovdje omalovažavalo sve hrvatsko. X puta sam zbog ničega, točnije isključivo zbog moga prisustva na ovom forumu dobijao prijeteće privatne poruke, psovalo mi se majku ustašku, je*alo sve po spisku i slično. Zašto? Zato jer sam htio uspostavit neki normalan kontakt s ljudima na ovom forumu i sve sam to gutao (ne znam ni sam zašto). Zasmetalo vas je kad sam osudio ponašanje nekolicine Beštija na gruškom bazenu od kojih su neki dizali tri prsta i spominjali gaženje 91 i ponavljanje toga gaženja. Neki ljudi mogu podnijet takve provokacije ali tko je god prošao kroz rat, izgubio nekoga, bio ranjen, taj to jednostavno ne može progutat. Dobro je pitanje postavila jedna vaša novinarka (a to nitko od vas nije komentirao): kako bi se vi ponašali da smo mi palili i rušili Herceg Novi ili Kotor pa vam došli u goste i spominjali to gaženje i prijetili da ćemo to ponovit? Ne morate odgovarat na ovo pitanje jer odgovor znam i bez vas s obzirom da sam svašta doživljavao u Herceg Novom iako vam ja nikad nikakvog zla nisam nanio, a što vama (poštenim i časnim Crnogorcima) mislio dabogda se mojoj djeci dogodilo.

Što se tiče napada na ovog čovjeka, da još jednom ponovim, osuđujem bilo kakvo nasilje te vrste a počinitelje bi potrpao u zatvor na malo duži period i iskreno se nadam da će tako i biti.
    potpisujem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    baš ću se malo raspitat. u zagrebu sam pa sam malo van događanja.

sky, ne bi baš uspoređivo rat i sve što je on donio (puno mrtvih, ranjenih, još puno više traumatiziranih, spaljenih i opljačkanih mjesta, sela i kuća...) s jednim napadom na pojedinca. koji je usput, gotovo sigurno, uzrokovan ti istim ratom - iako to nije opravdanje, posebno što se policije tiče koja ne reagira i šuti. a braco je gotovo sigurno bez struje, iako dolazi na mahove danas. bar u samom gradu
    Nebi se ni usudio da to ujednacavam, i ako je tako ispalo u postu, nije namjerno.
    Milo mi je da se braco javio i osudio jer je on potpalio polemiku na ovom forumu sa, po mom misljenju, preuvelicavanjem onog incidenta.
    Kao sto sam i rekao, vjerujem da je ovo dijelo idiota, kao sto i kod nas ima takvih idiota koji znaju napravit incidente koje bi trebalo izbijeci.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

debila ima svudje ali ne mogu nikako ukapirat kako ga pushtise preko granice ka da nishta nije bilo a ne pominju to mnogo tamo kao shto su digli tarapanu prije 15tak dana na proshli mech.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Došla je struja evo prije pet minuta ali bojim se da će opet nestat. Braco osuđuje svako nasilje, pogotovo ove vrste, jer Braco nije ***** kakvim ga ovdje neki mangupi smatraju. Da sam bio tu tome bi čovjeku pomogao, kao što sam to radio i prije, cijeli svoj život, kad je u pitanju nepravda. Povezivati čin nekolicine budala sa cijelim Dubrovnikom je kao povezivanje napada i rata oko Dubrovnika sa svim Crnogorcima. Majmuna ima svugdje i bit će ih dok je svijeta.

Ovo je dokaz da ni prije nisi imao lijepo mišljenje o nama a onda se čudiš da i ovamo ima ljudi koji imaju jednako takvo mišljenje o vama. Često puta se ovdje omalovažavalo sve hrvatsko. X puta sam zbog ničega, točnije isključivo zbog moga prisustva na ovom forumu dobijao prijeteće privatne poruke, psovalo mi se majku ustašku, je*alo sve po spisku i slično. Zašto? Zato jer sam htio uspostavit neki normalan kontakt s ljudima na ovom forumu i sve sam to gutao (ne znam ni sam zašto). Zasmetalo vas je kad sam osudio ponašanje nekolicine Beštija na gruškom bazenu od kojih su neki dizali tri prsta i spominjali gaženje 91 i ponavljanje toga gaženja. Neki ljudi mogu podnijet takve provokacije ali tko je god prošao kroz rat, izgubio nekoga, bio ranjen, taj to jednostavno ne može progutat. Dobro je pitanje postavila jedna vaša novinarka (a to nitko od vas nije komentirao): kako bi se vi ponašali da smo mi palili i rušili Herceg Novi ili Kotor pa vam došli u goste i spominjali to gaženje i prijetili da ćemo to ponovit? Ne morate odgovarat na ovo pitanje jer odgovor znam i bez vas s obzirom da sam svašta doživljavao u Herceg Novom iako vam ja nikad nikakvog zla nisam nanio, a što vama (poštenim i časnim Crnogorcima) mislio dabogda se mojoj djeci dogodilo.

Što se tiče napada na ovog čovjeka, da još jednom ponovim, osuđujem bilo kakvo nasilje te vrste a počinitelje bi potrpao u zatvor na malo duži period i iskreno se nadam da će tako i biti.
    Sa svim se slažem osim za ovo pominjanje gaženja. Ni jedan Beštija nije pominjao 91 i ponavljanje toga. Neki su dizali 3 prsta, i to isti oni zamisli koji su dizali prste u obliku slova U (palac i dopalac)na povike jhn nazovi navijača :"ustaše, ustaše !" Pa ti zaključi što je cilj toga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moram pohvalit braca, nakon teških riječi prošli put sada se slažem s njime od riječi do riječi. prihvaćam i perperovo objašnjenje. meni je smiješno što su mi preko facebooka neki slali poruke da sam jugonostalgičar, da mene treba prebit, itd... (veliki dubrovčani, vjerojatno još i veći hrvati) i što imamo pisat o "njima". a svi koji me znaju uvijek me zajebavaju da sam predesno orijentiran pa mi se stoga i rubrika na dance.hr i zove pogled s desna
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da da braco se sad ogradio od nasilja a samo prije 10 dana je prijetio kako bestije dok je on tu dje je nece u gruz

nego dobro......9:9 nije lose mada smo trebali dobit utakmicu....stalno imam osjecaj da sudije namjerno iskljucenjima drze jednu ekipu u igri....cim smo poveli 2 razlike sudjen im je igrac vise kojeg nije bilo a nama kasnije na 2m sude obican faul :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    da da braco se sad ogradio od nasilja a samo prije 10 dana je prijetio kako bestije dok je on tu dje je nece u gruz

nego dobro......9:9 nije lose mada smo trebali dobit utakmicu....stalno imam osjecaj da sudije namjerno iskljucenjima drze jednu ekipu u igri....cim smo poveli 2 razlike sudjen im je igrac vise kojeg nije bilo a nama kasnije na 2m sude obican faul :mad:
    Presmijao sam se kad je sudio običan faul nad Tonijem na 2m

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da su ovih 20 huligana sto su pretukli ovoga covjeka u sred dubrovnika neki srbi koji oce da zavade 2 bratska naroda crnogorce i hrvate
    ...ashes to ashes, dust to dust.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

osvrt na navijanje na zadnjoj utakmici juga i primorca... link

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel zna neko kad ce biti utakmica Partizana i Budve u Bg-u?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se nesto ne promjeni, bice 3. marta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad vidjeh...smorio se,ja mislio ovih dana ce biti, fala grobar

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cetvrtfinala LEN Cup-a:

Brixia Brescia - Marseille
    FTC Budapest - Savona
    Cattaro - Rijeka
    Spandau 04 - Oradea

Cattaro treba biti zadovoljan zrijebom. Ocekujem da ce proc zajedno sa Savonom i Spandauom. Izmedju Brescie i Marseille-a je neizvijesno.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Turčinović se izvinio Vujoviću
    HRVATSKI AMBASADOR OSUDIO NASILJE U DUBROVNIKU NAD HARCEGNOVSKIM TAKSISTOM
    Podgorica – Ambasador Hrvatske u Crnoj Gori Petar Turčinović osudio je “huligansko nasilje” nad hercegnovskim taksistom Velimirom Vujovićem , koji je pretučen prije tri noći u Dubrovniku u blizini bazena gdje se igrala vaterpolo utkamica između Juga iz tog grada i Primorca i Kotora.
    “Svako nasilje je apsolutno neprihvatljivo i osuđujem ovo što se dogodilo u Dubrovniku”, rekao je Turčinović “Vijestima”.

On je dodao da se, nažalost, u Hrvatskoj bilježi porast huliganskog nasilja.
    “Tako je u Rijeci prije nekoliko dana na smrt pretučen dečko, Dinamo je odigrao utakmicu na praznom stadionu zbog huliganskog nasilja... Žalosno je što je u percepciji mladih ljudi nasilje doživljeno kao način za rješavanje problema”, rekao je Turčinović.

On je izrazio očekivanje da će dubrovačka policija odraditi svoj posao i da će epilog biti kazna na sudu.
    “Žao mi je što se gospodin Vujović odmah nije javio policiji i bolnici u Dubrovniku, jer bi šanse da se ti huligani uhapse bile veće”, dodao je Turčinović.

On je izrazio nadu da se ovakave stvari više neće ponavljati, pogotovo sada kada su putovanja građana Crne Gore u Hrvatsku i obratno intenzivirana.
    “Lično žalim što se Vujoviću to desilo i lično mu, kao ambasador, šaljem izvinjenje u želim da ga ovaj događaj ne odvrati od Hrvatske i sa nadom da će imati drugačija iskustva sa građanima Hrvatske koji će pokazi drugačije emocije”, naveo je Turčinović.

Tokom jučerašnje posjete crnogorskog ambasadora Gorana Rakočevića Dubrovniku,tokom razgovora sa gradonačelnikom Dubrovnika Androm Vlahušićem je ocijenjeno da „pojedinačni incidenti i recidivi negativnih naboja ne mogu poremetiti osnovnu matricu neumitne rehabilitacije i prosperiteta njihovih bilateralnih odnosa“.
    narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tek sam sad vidio sliku coeka...s obzirom da ga znam citav zivot jer smo komsije uopste ga ne prepoznajem...strasno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

subota i nedjelja 3. kolo eurolige. dosta zanimljivih utakmica, prije svega sve tri u kojima igraju crnogorski klubovi. kakva je situacija s radićem? i s prijenosima na rtcg-u? može li se gdje vidjet raspored, osim na njihovim službenim stranicama koje tek u subotu stavljaju za cijeli idući tjedan?
    najava na dance.hr-u

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    subota i nedjelja 3. kolo eurolige. dosta zanimljivih utakmica, prije svega sve tri u kojima igraju crnogorski klubovi. kakva je situacija s radićem? i s prijenosima na rtcg-u? može li se gdje vidjet raspored, osim na njihovim službenim stranicama koje tek u subotu stavljaju za cijeli idući tjedan?
    najava na dance.hr-u
    Bravo dida, kao i uvijek odlicni uvodi utakmica!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sutra se nastavlja takmicenje Diskutujte malo..

Vasas-Primorac ,ovdje bismo pobjedom gotovo osigurali plasman u cetvrtfinale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I sto je vaznije skoro sigurno bi isli kao 1. iz grupe,to je mnogo bitno.Ako budemo prvi u grupi mislim da 90 % idemo na f4 i to je vec ispunjenje cilja.A onda kad dodjemo tamo rastereceni bez neznam kakvog imperativa(kao recimo jadran)moze bit kao i prosle godine
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mladost - Jadran 1 kao kuca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Barsenoleta-Vojvodina ,imate sad u 12 ne Eurosport 2
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima li da se igra u premier i kolike su kvote?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima u premier vaterpolo euroliga uvjek ! Ne znam kvote..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

http://www.waterpolo.hu/meccsadatok/60/meccs_6016.html

Promjene rezultata, strijelci, i ostala statistika sa meča Vašaš-Primorac, ako nekoga interesuje... Naravno, uživo

Posle 1/4, Vašaš 2-4 Primorac.

Page 6 of 44 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)