mancester, to sam prizeljkivao
pa da se ponovi ono od prije par godina![]()
mancester, to sam prizeljkivao
pa da se ponovi ono od prije par godina![]()
AJMO CRNA GORO !!!
U grupu dobijemo ubjedljivo najtezeg protivnika,sad opet najtezeg moguceg.Katastrofa
A cigani Katalonci kao po obicaju najlakseg protivnika izvukose.Smijesno
Chini mi se da sam nedje prije rekao da cemo Chelsea da izvuchemo i evo ga,ubjedljivo najjacha ekipa do sad,vidjecemo![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
bye bye inter, mada cemo vidjet sto ce milan uradit.
dobri parovi.
inace prvi put ove godine ce se osmine finala igrati u 4 dana umjesto u 2 i to 16 i 17 odnosno 23 i 24 Februara (2 meca po danu).
To je zvextra,vishe live prenosa !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Manchester? U svakom sluchaju nije loshe...
Slazem se.
Nikad ljepsi zrijeb cini mi se...
Dosta derbija, dosta ravnopravnih meceva...
Bijo si poziw koi se neodbija
Milan nam dodje,pa dobro,ne bi trebalo da imamo problema![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vidjecemo shta ce biti.Manchester je jak,ali je slabiji nego prosle i pretprosle sezone.
Vazda se na Interu sva koplja lome![]()
Ziva istina.Isto tako i Milan nije no sto je bio od prije par godina,najbolji duel/i ce po meni bit Inter - Chelsea,nadam se prolazu Chelsea,ali cudo je Mourinho
Bayern-Fiorentina i Lyon-Real STRASNI mecevi
edit:I Porto - Aresenal![]()
Last edited by Jakuza; 18-12-09 at 12:14.
odlicni parovi, ne mogu iscekat!![]()
...
e odlicno da ispane ovaj smrdljivi inter.. nije lose za oly![]()
You'll Never Smoke Alone..
Kako ce ga Milan izdimit' ... pochkice se Sir u njega ka' prosle pretprosle kad bi ono.
A Inter ce za promjenu proc' ove godine.
AHAHAHAHHA NEREALNO!!! Ovo je namjesteno 100%!!!
Klubovi iz SERIE A dobili NAJTEZE MOGUCE PROTIVNIKE!!!Prvo najteze grupe, pa sad i ovo...DOKLE VISE?!
Sve se radi samo da se sroza Italijanski fudbal..Smecari jedni najgori!!!UEFA MAFIOSI!
Spanci raspali dobili najlakse moguce timove...A je li ovo tragedija?PI!
Ali vidjece se na terenu KO KOSI A KO VODU NOSI!
Fiorentina na zalost ima male sanse...A sami bog zna da su zasluzili posle teske grupe koju su rastavili da dobiju lakog protivnika! FORZA VIOLA!!!!!!!!!
Milan moze do trijumfa...Samo da odrijesi kesu celavac i to je to. Navijacu za njih prvi put u zivotu! Mora se braniti Italija!
Inter opet dobio najtezeg moguceg protivnika...OPET! Ali vidjecemo....Optimistican sam! Oce li biti motivisanijeg covjeka od Murinja na planeti?! Ako ovo prodje...On je definitivno najbolji...Zacepice usta svim kriticarima!
http://goal.com/en/news/1716/champio...-the-champions
http://goal.com/en/news/10/italy/200...as-grown-on-me
Obratite paznju na recenicu u vezi Valdana i Pereza..MAFIOSI!!!
http://goal.com/en/news/596/exclusiv...hos-inter-will
Sad mi je krivo sto je Juventus ispa...Ovo vise nije borba klubova...Ovo je ITALIJA protiv ostatka kontinenta..
FORZA!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Svega mi rodjeni si Milanez hahaha)) Inter ispade ka' vazda,shto je tu je
![]()
Odličan žrijeb za Barselonu. Skoro pa nije moglo bolje (mada bi olimpijakos bio još laganiji protivnik). Ne smiju se žalit, moga je doć milan ili bajern. Ovako je dosta dobro.
Otprilike se znaju favoriti u sve mečeve, ali će bit makar jedno iznenađenje. Barsa, real, čelsi, mančester, bajern, bordo, sevilja i arsenal su favoriti, ali to ima i strašno neizvjesnih mečeva tako da inter, milan, fiorentina porto i cska isto imaju šanse za prolazak.
Iako ne volim real nadam se da će i oni ove godine proć više tu 1/8 finala konačno, i da će LŠ učinjet mnogo zanimljivijom i jačom. Sad gledam parovei vidi da će finale opet bit prejako, kao i prošlih godina.
Interovci već vidim kukaju i zapomažu, jbg... Nemojte se predavat, nijeste baš tolki autsajderi, evo i taj čelsi nije baš kako valja u zadnje vrijeme. Milan - mančester i čelsi - inter su mečevi za NE PROPUŠTIT!
Kako će da pukne petarda Fiorentini, ni sami nisu svjesni.![]()
u utorak 16.02. igraju milan-man.utd i marsej-real
ISTOVREMENO
greota
pih
a nemojte se varati u pogledu fiorentine
VERUJ MI
A prenosice Marsej()-Real,nadam se
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks