Još gadniji od vandala (svejedno da li su iz Dubrovnika, Beograda ili Podgorice) su oni koji pokušavaju da nađu opravdanje za divljaštvo. Pi.
Kakve veze ima odakle je....covjek je radio svoj posao , doveo putnike da odglledaju utakmicu i da ih potom vrati....
Prookacija ???!!!???? ....Kako mozete to i pomisliti , a ne napisati...mozda njegov sin ovo cita, dok mu otac cio polomljen lezi u Risanskoj bolnici....on sam , na njih 10 .....
Oni su huligani i klosari koje su isprovocirale CG tablice i nista drugo... taj jadni covjek treba preko svih mogucih organizacija traziti da se krivci kazne , a pocev od Dubrovackih gradskih vlasti....
Sve su cesci ovakvi incidenti , tacno , u pravu si, ali kod njih----kod nas su svi stranci , a posebno Hrvati zasticeni maksimalno....
Još gadniji od vandala (svejedno da li su iz Dubrovnika, Beograda ili Podgorice) su oni koji pokušavaju da nađu opravdanje za divljaštvo. Pi.
A zbilja, šta je on im'o tamo da radi?! Provocir'o garant. Nek' im se śutra izvini.
@Anchy, ne znam jesi li primijetila, ali ti opravdavas nasilnike, ljude koji koriste fizicku silu nad drugim ljudima. Ti mene sad isprovociras i ja tebe treba da pretucem do neprepoznavanja. I da kazem na forumu kako si me isprovocirala i da je sve tvoja greska, ja sam prosto morao tako da reagujem.
U frontalnom dijelu mozga nalazi se dio sive mase koji kontrolise nase porive i neracionalna razmisljanja. Kod normalnih ljudi on radi i kaze nam 'nemoj pretuc nekog sve i da te isprovocira', postoje drugi nacini da se resavaju stvari.
Ti se sigurno zajebavas i palis nas ovdje, nemoguce je da ozbiljnoi pricas ovo sve do sad.
hahaha, e sad si definitivno provalila samu sebe, ovaj komentar je ipak dokaz da se zajebavas. od sad te necu uzimati za ozbiljno, trebalo bi to i ostali da uradeevo cak i smajli
![]()
Anchy molim te ne lupaj vise odje!!! Pi!! Sramotno je to sto pises! Taj covjek hrani porodicu od toga sto vozi taxi, i nije mogao da izbjegne voznju do Dubrovnika! Pi, sram da te bude!!!
Evo i ja vjerujem u dobrosusjedske odnose, i pokusavam da kuliram ovakve ispade, ali ovo je previse! Aj nas 20 momaka da podje tamo pa da nas neko prebije, to bi i mogao razumjet, ali ovo-ovo je katastrofaaa!!!
Moralo se desiti cudi me da nije i ranije, ovo je ipak Balkan i odje proslost ne prolazi. I Milo je mislio da je dovoljno da se izvini, ali oni su ipak bili jasni po pitanju ratne ostete, ako CG nema para kazu prihvataju akcije nasih hotela. Nije ih briga sto je Sveto vodio "rat za mir" i sto je Milo zamrzio sah zbog njihove sahovnice, a jos manje sto je Momir htio da pomogne Slobodanu. Nego nasi pomenuti zlotvori kad idu tamo imaju obezbjedjenje, a naivni narod kad mora tamo ici povremeno se desi da je kriv sto radi svoj posao, u ovom slucaju sto vozi putnike da bi porodici neku sigurnost donio.
I treba da razmislis dva puta prije nego se usudis da odes tamo jer ako i sad branis rodjaka i njegove, onda si ih i tad branila a oni su rusili taj grad.
Ja znam da sam pred njima cist (iako ocrnjen zbog tadasnjih i sadasnjih vlasti) pa vrlo lako odem tamo i po cijeloj Hrvatskoj. Mozda ce i na mene naici neka grupa budala da me isprebija jer sam iz zemlje odakle su stizale granate, ali se ne bojim jer ja i moja porodica cisti i tada to osudjivali pa i po nasim trgovima.
Ti se bojis, i ja razumijem zasto.
Release Yourself
Ja ne osjecam nikakvu potrebu da idem u zemlju u kojoj se lome stakla na autima jer su iz susjedne drzave. Ne shvatam ljude koji opravdavaju ovakve stvari pricama "mi smo ih granatirali". Svako malo se procita da se napadaju ljudi po Dubrovniku i Hrvatskoj.
Kada čujem za ovako nešto prvo pitam da li je bila neka utakmica u pitanju?
Nekako se uvjek ,,potrefi'' da jeste. Ovdje na Balkanu ,,navijači'' nisu to što im ime kaže već jedna obična grupa huligana kojima je najveći domet nasilje nad onim koji ne podržava njihov klub (ako nisi sa nama znači protiv nas si)
Tačno, odgovorna vlast bi trebala da uputi protesnu notu povodom prebijanja našeg građanina u stranoj državi. No, to znači da protesnu notu Dubrovniku treba da uputi onaj koji je odgovoran (20 godina se kod nas nije vlast mjenjala) npr. i za spaljivanje 7.757 kuća na potezu Debeli Brijeg - Dubrovnik (ili ti sve kuće). Zato je neće ni poslati. Zapravo, zar je neko mislio da imamo odgovornu vlast.
Naletio je na kretene, kao i svakog nasilja i ovoga se gnušam. A da su to tipični balkanski ,,navijači'' govori i podatak da je odnos bio 10 naprema 1. Pojedinačno se sigurno niti jedan ne bi usudio nešto da uradi.
Da, i meni nije jasno zašto je taj slučaj pijavio tek u Herceg Novom![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks