Page 187 of 321 FirstFirst ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... LastLast
Results 4,651 to 4,675 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Kakve veze ima odakle je....covjek je radio svoj posao , doveo putnike da odglledaju utakmicu i da ih potom vrati....
    Prookacija ???!!!???? ....Kako mozete to i pomisliti , a ne napisati...mozda njegov sin ovo cita, dok mu otac cio polomljen lezi u Risanskoj bolnici....on sam , na njih 10 .....
    Oni su huligani i klosari koje su isprovocirale CG tablice i nista drugo... taj jadni covjek treba preko svih mogucih organizacija traziti da se krivci kazne , a pocev od Dubrovackih gradskih vlasti....
    Sve su cesci ovakvi incidenti , tacno , u pravu si, ali kod njih----kod nas su svi stranci , a posebno Hrvati zasticeni maksimalno....

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Još gadniji od vandala (svejedno da li su iz Dubrovnika, Beograda ili Podgorice) su oni koji pokušavaju da nađu opravdanje za divljaštvo. Pi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

A zbilja, šta je on im'o tamo da radi?! Provocir'o garant. Nek' im se śutra izvini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Dje je onaj strucnjak "bracodubrovnik" sto veli da se ovo kod njih ne moze desit nikako?Mada je dosta strucnjaka sa foruma podrzavalo njegovu pricu,to je veca nesreca
    naravno da može. dešavalo se i nažalost će se dešavati još dugo

Thanks Thanks Given 
    4,370
    Thanks Thanks Received 
    8,460
    Thanked in
    3,228 Posts

Quote Originally Posted by Anchy View Post
    Sve cesci su ovakvi incidenti,i kako bas nadjose njega iz HN?aJDE NE SPRDAJTE SE,GARANT IH JE NECIM IZAZVAO,PA IM NALETIO KAO KEC NA DESET!!

Ovaj komentar je krivicno djelo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pametnije bi mu bilo da je doma ostao sa 56godina-kud je zavrgao da aka po Dubrovniku?Ma sa Hrvatima jos nijesu cista posla,a mislim da nece nikad ni biti!Pa ne bih se usudila ni zasta!Sam je sebe nagrdio,a sad traze spas policije.Sprdnja!!!Zao mi covjeka,zelim mu oporavak,ali to ne razumijem,nije on neki tinejdzer da nije bas svjestan sveukupne situacije !!!
    sad će biti da je on kriv jer mu nije palo na pamet da ga tamo mogu pretući sigurno mu nije prvi put da ide u dubrovnik, išla sam i ja i svi iz moje porodice pa nam nije dlaka s glave falila

Thanks Thanks Given 
    4,370
    Thanks Thanks Received 
    8,460
    Thanked in
    3,228 Posts

@Anchy, ne znam jesi li primijetila, ali ti opravdavas nasilnike, ljude koji koriste fizicku silu nad drugim ljudima. Ti mene sad isprovociras i ja tebe treba da pretucem do neprepoznavanja. I da kazem na forumu kako si me isprovocirala i da je sve tvoja greska, ja sam prosto morao tako da reagujem.

U frontalnom dijelu mozga nalazi se dio sive mase koji kontrolise nase porive i neracionalna razmisljanja. Kod normalnih ljudi on radi i kaze nam 'nemoj pretuc nekog sve i da te isprovocira', postoje drugi nacini da se resavaju stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pametnije bi mu bilo da je doma ostao sa 56godina-kud je zavrgao da aka po Dubrovniku?!
    Cudno misljenje kao dvostruki arsin jer kad si branila rodjaka nijesi rekla da je on kriv i mogao je śedjeti kuci pa ne bi bilo saketanja....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ovaj komentar je krivicno djelo.
    lakse ili teze?potiv cega?budi precizan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Cudno misljenje kao dvostruki arsin jer kad si branila rodjaka nijesi rekla da je on kriv i mogao je śedjeti kuci pa ne bi bilo saketanja....
    Hari,a mogao,no ga zeznuse partneri,pa jos promasili kafic!!hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by contradiction View Post
    sad će biti da je on kriv jer mu nije palo na pamet da ga tamo mogu pretući sigurno mu nije prvi put da ide u dubrovnik, išla sam i ja i svi iz moje porodice pa nam nije dlaka s glave falila
    zavisi kojim si povodom bila??

Thanks Thanks Given 
    4,370
    Thanks Thanks Received 
    8,460
    Thanked in
    3,228 Posts

lakse ili teze?potiv cega?budi precizan

@Anchy, ne znam jesi li primijetila, ali ti opravdavas nasilnike, ljude koji koriste fizicku silu nad drugim ljudima. Ti mene sad isprovociras i ja tebe treba da pretucem do neprepoznavanja. I da kazem na forumu kako si me isprovocirala i da je sve tvoja greska, ja sam prosto morao tako da reagujem.

U frontalnom dijelu mozga nalazi se dio sive mase koji kontrolise nase porive i neracionalna razmisljanja. Kod normalnih ljudi on radi i kaze nam 'nemoj pretuc nekog sve i da te isprovocira', postoje drugi nacini da se resavaju stvari.
    Zakljuci sama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pogresno tumacis,meni samo nije jasno kako ljudi od 56 god to ne mogu da izbjegnu i nekako spoznaju da je situacija losa,no u sres vatre uskoce,pa opekotine ko da lijeci!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zakljuci sama.
    tvoji su zakljuci pogresni i tretiras ih kako ih tretiras-citaj pazljivo

Thanks Thanks Given 
    4,370
    Thanks Thanks Received 
    8,460
    Thanked in
    3,228 Posts

Ti se sigurno zajebavas i palis nas ovdje, nemoguce je da ozbiljnoi pricas ovo sve do sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti se sigurno zajebavas i palis nas ovdje, nemoguce je da ozbiljnoi pricas ovo sve do sad.
    vidis bre,bistar si ti-a ja neozbilljna-hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pogresno tumacis,meni samo nije jasno kako ljudi od 56 god to ne mogu da izbjegnu i nekako spoznaju da je situacija losa,no u sres vatre uskoce,pa opekotine ko da lijeci!!!!
    Pa vjerovatno bi čovjek od 56 godina izbjegao ovakvu situaciju da je ikako mogao. Meni je ova opcija mnogo logičnija i realnija.
    Sama ideja da neki porodičan čovjek navedenih godina ide da "huligani" ili provocira u Dubrovnik mi je presmiješna, blago rečeno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mraver View Post
    Pa vjerovatno bi čovjek od 56 godina izbjegao ovakvu situaciju da je ikako mogao. Meni je ova opcija mnogo logičnija i realnija.
    Sama ideja da neki porodičan čovjek navedenih godina ide da "huligani" ili provocira u Dubrovnik mi je presmiješna, blago rečeno.
    Meni nije zaista,jer je sve vise zajedljivih ljudi i provokatora.Mozda je covjek htio da izadje iz anonimnosti-sad zaista jeste!!!!!!!!!!
    Last edited by Anchy; 18-12-09 at 00:43.

Thanks Thanks Given 
    4,370
    Thanks Thanks Received 
    8,460
    Thanked in
    3,228 Posts

hahaha, e sad si definitivno provalila samu sebe, ovaj komentar je ipak dokaz da se zajebavas. od sad te necu uzimati za ozbiljno, trebalo bi to i ostali da urade evo cak i smajli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha, e sad si definitivno provalila samu sebe, ovaj komentar je ipak dokaz da se zajebavas. od sad te necu uzimati za ozbiljno, trebalo bi to i ostali da urade evo cak i smajli
    E sad i ti moras da reagujes ovako-nemoj molim te da tebi dje padne na um da ovako izadjes iz anonimusa ili malo skrenes paznju na sebe-Risan-stake-salunge-makse,ili da te ko po njokalici dofati mlinom za biber!auuu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Anchy molim te ne lupaj vise odje!!! Pi!! Sramotno je to sto pises! Taj covjek hrani porodicu od toga sto vozi taxi, i nije mogao da izbjegne voznju do Dubrovnika! Pi, sram da te bude!!!
    Evo i ja vjerujem u dobrosusjedske odnose, i pokusavam da kuliram ovakve ispade, ali ovo je previse! Aj nas 20 momaka da podje tamo pa da nas neko prebije, to bi i mogao razumjet, ali ovo-ovo je katastrofaaa!!!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Moralo se desiti cudi me da nije i ranije, ovo je ipak Balkan i odje proslost ne prolazi. I Milo je mislio da je dovoljno da se izvini, ali oni su ipak bili jasni po pitanju ratne ostete, ako CG nema para kazu prihvataju akcije nasih hotela. Nije ih briga sto je Sveto vodio "rat za mir" i sto je Milo zamrzio sah zbog njihove sahovnice, a jos manje sto je Momir htio da pomogne Slobodanu. Nego nasi pomenuti zlotvori kad idu tamo imaju obezbjedjenje, a naivni narod kad mora tamo ici povremeno se desi da je kriv sto radi svoj posao, u ovom slucaju sto vozi putnike da bi porodici neku sigurnost donio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma sa Hrvatima jos nijesu cista posla,a mislim da nece nikad ni biti!Pa ne bih se usudila ni zasta!Sam je sebe nagrdio,a sad traze spas policije.Sprdnja!!!Zao mi covjeka,zelim mu oporavak,ali to ne razumijem,nije on neki tinejdzer da nije bas svjestan sveukupne situacije !!!
    I treba da razmislis dva puta prije nego se usudis da odes tamo jer ako i sad branis rodjaka i njegove, onda si ih i tad branila a oni su rusili taj grad.
    Ja znam da sam pred njima cist (iako ocrnjen zbog tadasnjih i sadasnjih vlasti) pa vrlo lako odem tamo i po cijeloj Hrvatskoj. Mozda ce i na mene naici neka grupa budala da me isprebija jer sam iz zemlje odakle su stizale granate, ali se ne bojim jer ja i moja porodica cisti i tada to osudjivali pa i po nasim trgovima.
    Ti se bojis, i ja razumijem zasto.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne osjecam nikakvu potrebu da idem u zemlju u kojoj se lome stakla na autima jer su iz susjedne drzave. Ne shvatam ljude koji opravdavaju ovakve stvari pricama "mi smo ih granatirali". Svako malo se procita da se napadaju ljudi po Dubrovniku i Hrvatskoj.

Thanks Thanks Given 
    2,026
    Thanks Thanks Received 
    6,249
    Thanked in
    2,909 Posts

Kada čujem za ovako nešto prvo pitam da li je bila neka utakmica u pitanju?
    Nekako se uvjek ,,potrefi'' da jeste. Ovdje na Balkanu ,,navijači'' nisu to što im ime kaže već jedna obična grupa huligana kojima je najveći domet nasilje nad onim koji ne podržava njihov klub (ako nisi sa nama znači protiv nas si)

Tačno, odgovorna vlast bi trebala da uputi protesnu notu povodom prebijanja našeg građanina u stranoj državi. No, to znači da protesnu notu Dubrovniku treba da uputi onaj koji je odgovoran (20 godina se kod nas nije vlast mjenjala) npr. i za spaljivanje 7.757 kuća na potezu Debeli Brijeg - Dubrovnik (ili ti sve kuće). Zato je neće ni poslati. Zapravo, zar je neko mislio da imamo odgovornu vlast.

Naletio je na kretene, kao i svakog nasilja i ovoga se gnušam. A da su to tipični balkanski ,,navijači'' govori i podatak da je odnos bio 10 naprema 1. Pojedinačno se sigurno niti jedan ne bi usudio nešto da uradi.

Da, i meni nije jasno zašto je taj slučaj pijavio tek u Herceg Novom

Page 187 of 321 FirstFirst ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)