potpisujemDošla je struja evo prije pet minuta ali bojim se da će opet nestat. Braco osuđuje svako nasilje, pogotovo ove vrste, jer Braco nije ***** kakvim ga ovdje neki mangupi smatraju. Da sam bio tu tome bi čovjeku pomogao, kao što sam to radio i prije, cijeli svoj život, kad je u pitanju nepravda. Povezivati čin nekolicine budala sa cijelim Dubrovnikom je kao povezivanje napada i rata oko Dubrovnika sa svim Crnogorcima. Majmuna ima svugdje i bit će ih dok je svijeta.
Ovo je dokaz da ni prije nisi imao lijepo mišljenje o nama a onda se čudiš da i ovamo ima ljudi koji imaju jednako takvo mišljenje o vama. Često puta se ovdje omalovažavalo sve hrvatsko. X puta sam zbog ničega, točnije isključivo zbog moga prisustva na ovom forumu dobijao prijeteće privatne poruke, psovalo mi se majku ustašku, je*alo sve po spisku i slično. Zašto? Zato jer sam htio uspostavit neki normalan kontakt s ljudima na ovom forumu i sve sam to gutao (ne znam ni sam zašto). Zasmetalo vas je kad sam osudio ponašanje nekolicine Beštija na gruškom bazenu od kojih su neki dizali tri prsta i spominjali gaženje 91 i ponavljanje toga gaženja. Neki ljudi mogu podnijet takve provokacije ali tko je god prošao kroz rat, izgubio nekoga, bio ranjen, taj to jednostavno ne može progutat. Dobro je pitanje postavila jedna vaša novinarka (a to nitko od vas nije komentirao): kako bi se vi ponašali da smo mi palili i rušili Herceg Novi ili Kotor pa vam došli u goste i spominjali to gaženje i prijetili da ćemo to ponovit? Ne morate odgovarat na ovo pitanje jer odgovor znam i bez vas s obzirom da sam svašta doživljavao u Herceg Novom iako vam ja nikad nikakvog zla nisam nanio, a što vama (poštenim i časnim Crnogorcima) mislio dabogda se mojoj djeci dogodilo.
Što se tiče napada na ovog čovjeka, da još jednom ponovim, osuđujem bilo kakvo nasilje te vrste a počinitelje bi potrpao u zatvor na malo duži period i iskreno se nadam da će tako i biti.

Pa ovo i pisemo da bi skrenuli paznju da se takve stvari ne dogadjaju,da uvjek sprijecimo,reagujemo, pozovemo policiju
Reply With Quote

)na povike jhn nazovi navijača :"ustaše, ustaše !" Pa ti zaključi što je cilj toga.

Bookmarks