sto mi ne rece prije???!!!)) ima li sto za sutra,s takvom kvotom?
![]()
ajaks 1x
dinamo 1
djenova x2
lil 1
rapid 0-2
benfika gg
everton gg
lacio 1
vilja gg
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
info za fenerbahče-šerif
Fenerbahçe will not be playing with full squad but there will be some regulars on the field. Fenerbahçe will be playing an important away game against Trabzonspor this Sunday. Emre and Deivid are injured. Alex, Cristian, Volkan (gk) and Gökhan can be rested.
x2 znaci lagano
nego oce li mi neko poslat neki link sa full kvotama?
dajte neki fiks ljudi da se probije maler![]()
http://www.derbybet.rs/
imaš ođe kvote za sve što i kod nas ima da se igra i skoro su identične našim![]()
može li neko kvotu 5 da mi predloži xD
Evo se pominje ajax-anderleht x.Sa tim ajax ostaje prvi u grupi,anderleht ide dalje,komšije su,anderleht nikad nije izgubio na gostovanju u holandiji,ajaxu ne igra suarez....
Sto mislite moze li doc..? lil 1
dinamo 1
cska 1
efes 1
viljareal 1
lazio 1
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ayax -anderlecht 1 sa 300e i x-1 sa 100 evra
ako im ne igra ovaj Suarez bice zajebano dostapogotovo sto ih i remi vodi dalje i jedne i druge.
gl anyway.
još po neštoGlavni razlog za ovo je to sto ce ekipa Evertona veceras izadji sa prilicno izmenjenim sastavom.
Nash
Coleman - Duffy - Hibbert - Bidwell
Osman - Rodwell - Forshaw - Baxter
Yakubu - Agard
Ovo je potencijalni sastav ekipe koja ce veceras istrcati na teren mada postoji mogucnost da umesto Yakubu-a u napadu zaigra Baxter a u veznom redu Pienaar...
U svakom slucaju veceras cemo imati i par debitanata u postavi Evertona a jedan od njih je Carlo Nesh koji ce na golu zameniti Tima Howarda po prvi put od kad je u se u leto 2008 prikljucio plavcima...
Shane Duffy, Kieran Agard, Adam Forshaw i Jake Bidwell ce se takodje naci veceras u startnih jedanaest. Bidwellu je svega 16 godina dok Baxter i Duffy imaju po 17...
BATE ce veceras izadji u punom sastavu. Svi igraci su veoma inspirisani za ovaj mec i utakmicu cekaju sa puno entuzijazma. Koliko je ovoj ekipi stalo do pobede u ovom mecu govori i podatak da je se tim za ovu utakmicu specijalno pripremao u Italiji. Bate je veoma ozbiljna ekipa kada igra na gostovanjima u evropi to govore rezultati npr. Prosle godine su u gostima dobili Anderleht 2:1, zatim remizirali su sa Juventusom kao i sa AEK-om. U prvom mecu Bate - Everton bilo je 1:2 za plavce ali Bate je izgledao kao ozbiljnija ekipa i promasio je dosta sansi. Mislim da je vreme za revans....uglavnom,ako je sinoć manje više sve došlo noćas ima da bude zajebano izgleda
![]()
moj fiks dana Lille - Slavia H1 1.70
Lil da po 4 komada lionu i monaku, zashto ne bi mogao i slaviju da nagrdi, josh im je i potrebna pobjeda za prolaz....
ovo su sastavi ajaksa i anderlehta
http://www.flashscore.com/detail/soc...et=-3600&tab=1
Sulejmani i Pantelic 1 kao kuca!!!!
Lacio - Levski X-1
Ajax - Anderleht GG
Djenova - Valensija ppX
Lil - Slavija 3+
Efes - Unikaha PP1
Orlean - Partizan H2 :twist:
Who let the dogs out
kEDOWN ako ti nije frka skeniraj tiket ili slikaj samo da vidim da stvarno ovako bačaš pare![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks