Sace se pobit Budvani i Novljani oko Pera :lolblue:
Dje ce pero nego u drzavni projekat......![]()
Sledece godine cemo imat 2 repke![]()
![]()
Je li ti imas nesto protiv izgradnje bazena? Jeli ti imas nesto protiv sto je uprava Jadrana trazila nacin i nasla OTP banku kao sponzora(direktno u Budimpestu),najlakse je Primorcu,sjedit i kukat,nemamo para,ajde Mandicu,pomagaj,a kad krene Mandicu sa cementom oko autoputa,bice para da preliva.Trebalo je uloviti neku banku prije krize,ali losa je uprava Primorca kada treba pare traziti a imaju najbolje trenere svih selekcija u CG
spit......zar VA Cattaro nije iz Kotora? :P
<--- leuk
Vidis da se smijem gore,moram se malo nasalit,ne shvataj sve ozbiljno![]()
Pustite me da uzivam,u nedelju igramo SUPERKUP a 23.ceg finale kupa sa budvom![]()
:dring::dring: znaci,vec si poceo pripreme![]()
bude li Pero trener tima iz CG i u isto vrijeme repke,navijaću protiv repke!!!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
A ti si neki kao navijac...
A to ti je kao neki navijaci Jadrana,po 100 eura od jedne prosrpske partije i evo ih na utakmicu sa sve zastavom,nema para partija,nema ni njih..Kaze mi kolega iz HN da je sada super ic na utakmice kada njih nema.
I ovđe se uopšte ne radi o repki CG, nego o privatnoj repki g-dina Peura, koji će kao i ranije, uslovljavat igrače drugih klubova da prelaze u jhn, ako žele da zaigraju u "reprezentaciji". Jer svi smo se uvjerili poslije neuspjeha u Rimu da je Peuro nedodirljiv. Zamislite da je Peuro sad bio trener jhn-a, mislite li da bi bio smijenjen, ili još bolje, zamislite da je Mustur bio trener repke u Rimu, mislite li da ne bi bio smijenjen ???
Polakote ljudi nije jos stigo...
Treba vidjet i dobru stranu toga, da ce aktuelni trener i gro ekipe provodit vise vremena zajedno.
Po mom misljenju, kompletna prica ima vise losih nego dobrih stvari... Od zasicenja igraca, forsiranja ekipe koju trener uvijek prati (tj jos manja mogucnost ulaza igraca iz drugih klubova), moguceg stvaranja klanova medju igracima...
Jasno je da Perovim dolaskom najvise gube Primorac i Budva, i onako male sanse za poziv igraca sad ce bit jos manje.
Ali opet kazem, to je sve "ako bude"...
Last edited by Mad_dog_KO; 16-12-09 at 12:14.
Bijo si poziw koi se neodbija
Perov je jedini problem sto zeli da bude sve,i trener i selektor i potparol i direktor,sada je mislim shvatio da to nece biti.A da voli da pegla ljudi,voli.Nece biti nista lose sto vodi i Reprezentaciju i Jadran i iduce sezone Budvu.
Oce li biti utakmice na Gruzu?
Pi kakvi smo mi narod nista nam ne valja, kad je vodio Jadran i SCG reprezentaciju nisam cuo da se iko bunio i sve je bilo extra, a sad odma pocinju smijesne price o uslovljavanju igraca i tome slicne gluposti!
Da smo normalni narod, ovo bi bila odlicna stvar i za taj klub u koji se Pero vrati i za reprezentaciju, a ovako ce to samo da stvori losu atmosferu izmedju klubova, a samim tim i u reprezentaciji. Pih!
pušti me Manuele,nije mi dobro....
to je moje da mislim da je pogrešno da trener koji vodi repku bude u CG klubu,eto ih tamo neka prave svoje reprezentacije.....Ta iživljavanja će morati nekako bez mene,naravno sve to u slučaju ako!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks