eo me pretece cvx par sekundi
ti dizeli mogu dosta fino da se chipuju , i da se izvuce dosta snage
alfa ima najjace dizele to je definitivno , i uopste nebih bjezao od ijednog , jer kad se lagano vozi troshi smijesno malo, a kad ga stiskash ide bash ludo ali onda malo vishe troshi . Mada benzin je benzin![]()
![]()
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
eo me pretece cvx par sekundi
ti dizeli mogu dosta fino da se chipuju , i da se izvuce dosta snage
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
neka ne cosajte, kupujte sve zivo, registrujte na vanuatu ili cook ostrva i eto ;p
e ovako imado i ja bmw , imado ih dosta tako reci, i vozah ih dosta i zbilja jedno fantasticno prevozno sredstvo, zanimljivo, mocno jako, fino za igru, plesanje guzovima i tako, nego elem ondah probah auto jednom davno zvase se alfa i kao svaki napaceni ljubitelj brzih zavoja odok na petrovacko brdo i zaboravih bmnj odmah , i tako posle mijenjah auta i auta i auta svakojaka, i svako bijase slatko na neki svoj racun, i dobro i zanimljivo, i tako petrovacke , platije i mic po mic vrnuh se na alfu ;p nekako mi krivina plus alfa leze najbolje jedno uz drugo, plus volem male makine i male motorine a da idu ljete i lezu , nikako mi 318 ili 316 bmnj ne idu tak kak italijani
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ovo sto si ti sparco napisa se pisalo i pisalo ohoho puta i jos ce se pisat dok to ljudi ne SVARE (shvate).
al dobro, mladi su imaju kad, zato mi uzivaJmo u nasim autima
i ovo dizel ovaj i onaj, JTD su godinama ispred ostalih dizelaca, pustite se te price vise...![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
@sparco... Pricashe mi jedan forumas s nickom ka' tvojijem samo je ima' dodatak "CG" ... Navodno njegova ALfa 33 su 1.7 boxer motorom goni 0-100kmh/ ~7-8 secs :shock:
@SNAKE, kao sto sam rekao... Zasad volim BMW najvise na svijet! :> (Jos nisam probao Alfu... Ali po podatcima "na papiru"... BMW mi je.... ... One love!)
Last edited by cvxcomputers; 14-12-09 at 19:54. Reason: EDIT: Ne 1.6 no 1.7
postujem ja svacije misljenje, samo se malo volim shalit, ne zamjeri
a sparkaCG je 1.7 box, i ide brate, djavo... eo meni je 1.5 pa mi se cini ide ka avetinja![]()
icice ona kao zmaj na proljecekad bude totalno skockana.
drug mi kupi nocas alfu 156, 97 god, boja crvena ka iz fabrike, ocuvana maximalno ka spolja ka unutra. presla 160k, a motor je 1.8 twin spark 16V - 145 ks.
ne da ide, nego jedee put a drzi vrhunski. a tek zvukk mmmmm. i sve to 2200e, s tim sto za 3 mjeseca istice registracija i mora da je prevede. fandjo je servisira!
a dzabe da 'ebe dragicu iz velikog brata
Originally Posted by my name is ...
Bogme joj je to extra cijena. Ako nešto tako naleti, da je speed a da je povljno javi![]()
vala mora da nesto nije u redu sa njom ili je tome sto je prodavao bila neka velika muka za pare
Ima li klimu ta?
Posto ima modela prvih serija bez klime...
Inace, najjeftinije da sam cuo je jedan lik uzeo za 2900 ista masina samo siva, mada nije bila nesto previse ocuvana...
Ljudi, pazite se prejeftinih Alfi![]()
jer se masu vise kvari![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
:lolblue: :lolblue: ... Evo... Reci cu (uz rizik da mi neki Alfista prereze grlo) :> Jedan nas prijatelj je rekao: "Alfa Romeo? To su strashna i MNOGO dobra kola dok ne pocnu da se kvare, a kad pocnu, odoshe u .i."... To sam i rekao jednom Alfisti, koji je potvrdio: "Ta mu je ka' Njegosheva" (i uvjeren sam da nije bio IRONICAN) :hardrock:
ima klimu narawno. mora jedino da zamjeni lijevo i desno rame na trapu. spustio mu je cijenu jer ce ovaj drug na njegovo ime da je registruje, jer je na barske tablice....
danas smo je vozili, sa 10 eura goriva presli smo 80 km. nismo divljali, ali eto nismo ni kulirali![]()
jes kao nijedan auto kad se ispusti, ne servisira i tako krene da se kvari, ne zabavlja o jadu bez alfam da daaaaaaaaaa, ne znam zashto onda na svu tu pricu skoro svaki jebeni servis makar njih 98 od 100 je za vw i audi i bmw a?
Last edited by cvxcomputers; 15-12-09 at 14:57.
hahahaha oh svaki dan ista prica... ne kvari se ni jedno auto nako alfa. moze li tako?
i ta recenica "kad pocnu da se kvare"... to je alfa tako programirana, cim crkne jedan dio, nastavi sve redom da crkava u veoma kratkom roku dok auto na kraj ne umre...
#$%^ :ass: a makte se, ko vam je kriv kad ne umijete zavrnut rukave, umazat ruke, POPRAVIT nesto sami no samo kukate kvari se kvari i skupo je skupo... pa neka vi se i kvari non stop, ne radilo vi nikad kako treba, kad blage veze nemate o cemu pricateETO TAKO :hammer:
tako je snejk, zivio golf 2 samopopravljivo besmrtno auto, dolje alfa
Last edited by cvxcomputers; 15-12-09 at 17:31.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks