dako dodje ova hanza X nemaju nerijeseno na 15 utakmica
iiiii sta cemo veceras....
makabi 1
triestina x2
taranto 0-2
adana 0-2
wba 3+ (t2 1+)
i ne znam za ovu hanzu, ne bih bio previse iznenadjen i da dobije ovaj mec, ali vidjecemo..ali evo X2
od kosarke
Mislim da je denver H1
Juta H1
i mozda Dalas H1
Atletico tucuman veliki pad kvote na 1icu
Za sjutra
Valensien – Okser 1
Valensien je prekinuo dobar niz rezultata kada su u prošlom kolu izgubili od Le Mana a treba napomenuti da su gol primili u poslednjim trenucima utakmice. Nema sumnje da će za taj poraz pokušati da se iskupe u ovom meču, u kome dočekuju ekipu Oksera, koja je u prošlom kolu odigrala bez golova u Lorienu.
Valensien je propustio dobru šansu
Valensien ove sezone igra sjajno pa je njhov visok plasman na tabeli u potpunosti zaslužen.. Domaćini se mogu podičiti jednim od najefikasnijih napada u ligi pa je predlog da odigrate da Valensien daje dva ili više golova,
Iako se očekivalo da će se i ove sezone boriti za opstanak, Okser je sakupio veliki broj bodova na početku sezone pa se sada nalaze na petom mestu na tabeli. Jedan od razloga za tako dobre rezultate je taktika kontranapada koju primenjuje Jean Fernandez jer su na ovaj nači uspevali da osvoje bodove i protiv znatno jačih protivnika. Međutim, ne možemo očekivati da oni ostanu u gornjem delu tabele iz dva razloga. Prvi je što je njihova taktika provaljena pa svi protivnici znaju šta da očekuju dok je drugi taj što jednostavno nemaju dovoljno kvaliteta da se suprotstave ekipama iz gornjeg doma. Kada se zna da na poslednje dve utakmice u gostima nisu postigli gol, onda treba odigrati da Okser ne daje
Vezisti Delvin Ndinga i Aurelien Capoue su ponovo u kombinaciji posle odležanih suspenzija ali njima nikako nije garantovano mesto u timu. Napadač Ireneusz Jelen se vratio na teren posle oporavka od povrede ali je utakmica sa Lorienom pokazala da je on daleko od željene forme pa ne verujemo da će mnogo pomoći saigračima u ovom meču. Julien Quercia i Alexandre Licata su i dalje van stroja a očekuje se da Fernandez izvrši neke promene u startnoj postavi da bi njegova ekipa mogla da se nosi sa zgusnutim rasporedom.
Predlog za klađenje
Valensien će sada biti jači za čak četiri standardna prvotimca pa verujemo da će uspeti da se vrate na pravi put. Oni su vrlo ubedljivi na svom terenu a ne verujemo da će ipak ne tako jaka ekipa Oksera uspeti da im napravi probleme na Stade Nungesser-u.
Kako vas postujem za ovo kladjenje ponedeljkom
Ako ste vi normalni :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
e qq kako losha ponuda danas .. igram QPR 4+ i Redjinu 1 hahahahanidje veze
BISOGNA VINCERE !
aaaaaaaaa vidi ovo .. nisam primjetio hahahahahahahaha
BISOGNA VINCERE !
QPR 1 2 ahahhha eo ti jos 1 gol samo![]()
x-1 igrah WBA, Reginu i bellenenses
a na drugi wba regina x-1 a belenenses x-x
i raspad od wba
gledao sam zadnjih 15min koliko sansi ... i cvrc![]()
BISOGNA VINCERE !
crvc 2-2![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA))))))))))))))))))) JA SAM PREKINUO PRENOS NA 92:41 a bilo je 3+
BISOGNA VINCERE !
hahahahhahah koji ludaaak!!![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
ja sam dobro vidio da je golman QPR ufatio loptu na 92:41 i prekinuo sam prenos .. i ladno su ga dali nmg da vjerujem ljudi ..
BISOGNA VINCERE !
Reggina 3:1 Triestina ~ X-1
Unirea 2:0 Poli Iasi ~ X-1
WBA 2:2 QPR ~ 1-1 mrsh
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks