Hahahah...Anchi, skrivena kamera!
Svi mi odje znamo da je chika Vele choek ipo!![]()
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Manimo se vrijedjanja.
Anchi, ajde za trenutak zaboravi da ti je rodjak pa razmisli da li ima smisla da se odrasli ljudi od ugleda, advokat, direktor, biznismeni šaketaju u uglednom restoranu. Prvo je napao krupije koji jadni rade svoj posao. Sad izazvao tucu dje i maloljetna djeca sa roditeljima vecerivali pa kad nastao haos pobjegli ispod stola....
Stvarno,kolko kosta da nestanes odavde?Eo skupicemo?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pa ja to i kazem,da je to jako ruzna slika-uzasna.Lokal je bio pun,zamisli na sto je to licilo.Ali samo komentarisem sto znam,na price cula-kazala se ne obazirem.Ja sam iznijela svoj stav,a nijesam nikoga vrijedjala,a imas uvid sta su mi pojedini napisali.Bog samo zna razloge prave-ali iznosenje nekih teskih prica,stvarno nije ok.
Kakvo obezbjedjenje,takav i gazda.
Rade Zivkovic,coek koji jednostavno ne posjeduje inteligenciju,silovatelj,i osudjivani ubica zhena.
Mila majko,podigni me malo
Uvrede su maknute, a eto vidis da slicno mislis kao i mi. Vjerovatno bi i mi manje vise branili svoje rodjake ali ima nesto sto je tesko braniti. Bahato ponasanje i takve scene koju su cest pratilac Barovica. Mozda ce ga ovo ma kako fo izgledalo natjerati da razmisli ili promijeni ponasanje.
Ja ako imam imalo pristojnosti ne bih dobacivao tebi za susjednim stolom a ti, takodje ako si imalo pristojna ne bi reagovala na ncin na koji su oni reagovali, tako da prvo iznesi argumentovane izjave a ne te rodjacko-subjektivne koje nisu ama nikakva referenca, a kamoli tvoje pravo u odnosu nad nama ostalima da mozesa da dajes neke tacnije izjave i da se busas s tim.
Bice kao i sa Mugijem, dva dana price, izbori, ista vlast, i ostatak znate.
Nego evo jedan predivan text, procitajte ga
http://blog.b92.net/text/13644/%C5%A...PROPUSTILI%3F/
Mi nasilje tolerishemo dvije decenije,
nasilje je ugradjeno u TEMELJE DRZAVE MLADIH&LIJEPI,
policija , tuzilashtvo i sudovi,
ne shtite GRADJANE, nego DRUSHTVENI POREDAK,
a DRUSHTVENI POREDAK SE NE MOZE SACHUVAT BEZ NASILJA i utjerivanja STRAHA U KOSTI, novinarima, desidentima, intelektualcima i profesorima koje izvode sa PREDAVANJA na davanje izjave JAVNOJ TUZITELJKI, da bi studenti koji su bili prisutni znali shto ih cheka, ako se usude da podrze borce za SLOBODU, PRAVDU, ISTINU, RAVNOPRAVNOST I JEDNAKOST PRED DRZAVNIM INSTITUCIJAMA I SOLIDARNOST.
Kad nas je NASILJE I KORUPCIJA SISTEMSKA I ENDEMSKA BILJKA, kao Panchiceva OMORIKA, MILJENICIMA JE SVE DOZVOLJENO.
Ako niko nije kaznjen zbog rushenja, paljenja i ubijanja, muchenja po logora civila komshija iz Hrvatske i Hercegovine, i isporuke Muslimana u BiH, pod noz bradatim koljachima, paljenje kuca po Bukovici, kradju sharulja, aerodrumske opreme, patika&bijele tehnike, i desetine napada na Gospodina Slobodana Pejovica, jedinog HEROJA IZ MINULOG RATA NA BRATA, onda se mozemo OPUSHTIT,
dok oni VLADAJU, bar znamo ko ce nam LOMIT REBRA,
a koga bishe i hebashe,
nikome se ne oduzi.
MENE JE STID,
ima BAGRE i u Dansku, koji se tako obrachunavaju,
ali nema takvih u VRHU VLASTI I ELITE.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Tacno. Zato su trebali biti ubijeni na licu mjesta a sjutra u pobjedi naslovna sa slikom dogadjaja i natpisom velikim slovima "prvi su poceli!". Naravno i sud da posteno presudi da njihove porodice plate odstetu tvom rodjaku zato sto je morao da trpi dobacivanje naravno i odstetu za potrosene metke, ipak..kriza je.
She is only here to annoy herself!
Velika nepravda današnjeg crnogorskog sistema je što naši vladari, glavari, vojevode i serdari nemaju zakonsku obavezu da nose oružje sa sobom..
Ranije bi nam svanulo
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Izazvati tucu u restoranu, i to onu pravu huligansku, je samo po sebi velika sramota.
Svi ucesnici su za osudu, a posebno Barovic kojeme ovo nije ni prvi ni posljednji put.
Ko je tu poceo a ko zavrsio potpuno je nevazno.
Ja licno nikad sebe ne bih doveo u takvu situaciju i zbog toga sve njih smatram primitivnim. Najveci problem je taj sto su oni ugledni i uspjesni gradjani ove drzave, a ponasaju se kao huligani i ulicari.
A glavna zvijezda ovog show-a redovno gleda kosarku sa premijerom drzave.
Stvarno tuzno
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks