17:00Brasov - Timisara - 2 2.50
sad sa maila prepisano
Kako sam juce uzeo pare na francuski kup danas naravno svuda igram Meca.
A u LOB uplatih 30e na midlzbro pa sto bude bice.
Od talijana iskreno vidim da narod forsira Cataniu jer su doveli Mihajlovica za trenera,ako se ko sjeca od vas isto je tako upirano kad je preuzeo Bolonju pa je imao cini mi se 7-8 X i jednu pobjedu 2u1...
17:00Brasov - Timisara - 2 2.50
sad sa maila prepisano
Raste kvota na timisoaru sa 2.60 na 3.00,rumunija
Juche ne da ne dobih centa nego pretuzni rezultati
dobro je te u cetvrtak i petak uzeh onih 200e a danas mi se ovi parovi ne svidjaju nikako :P
ne znam sto da vam kazem,ali meni je Sevilja nocas 2
Vidji meni to izgleda 2 ali kad se sjetim da pishaju po meni zadnjih 20 dana ne igra mi se nikako :P
Ali bi im bilo vrijeme da dobiju vishe!
Fixevi dana
Katanija - Livorno 1
Hetafe - Tenerife 1
i golovi atletiko gg, volfsburg gg i kijevo 2-3
http://www.betexplorer.com/soccer/co...atchid=6585832
sto mislite o ovome...ako ima dje da se odigra...
Catania X to svudje vele...al eto 1x da bude sigurnije![]()
Ima li ko lobove kvote kod sebe?
Kakva sansa za midlzbrooooo
Liverpul - Arsenal GG
Midlsboro - Kardif 3+
Kjevo - Fiorentina 2-2
Parma - Bolonja 1
Lacio - Dejnova 2T2
Hihon - Sevilja 2T2
Borinaz - Lijez 1
uplata : 3e
isplata : 965e
prepishite dok ste na vrijeme![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kako dobra utakmica midzlbra napadju i jedni i drugi extra
Dace im ga cardif.....samo je pitanje kad![]()
Ja jesam NOV :P ali znam i da citam. Dojavu na koju ste dobili NIJESTE podijelili s nama, a jeste 'iljadu drugih koje nijesu dosle. (doduse, jednom i jednu koja je dosla - otkad ja pratim). Meni su vasi razlozi za neobjavljivanje sasvim ok i postujem ih (ne zelite da se procuje, jer cete propasti dojava), ali ne i prica poslije toga - dranje, smijanje i mahanje tiketima. Slozices se da, ako sad znamo da imate dojave koje ne postujete javno, svako od nas moze da misli da ovo sto ispisete nije /po vama/ sigurno i da nece doci, cim ga publikujete.. Ja zavrsavam na ovu temu.
X2 na Arsenal je, po meni, fix dana. Pojma nemam zasto je 1.65 - moza zbog povratka Torresa, ali Liverpool, evo 2 mjeseca, nicim ne dokaza da ga danas treba toliko favorizovati.
Ja igram danas Banfilda dvojku.
Prvo kvota je strasna, drugo Boka je u totalnom ku*cu, trece Banfild je s pobjedom prvak (mislim da ce Njuels dobit kuci 100%), cetvrto postoje par igraca koji prelaze u Boku iz Banfilda na kraju sezone (pa ce vjerovatno ovi bodovi uc u cijenu).
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks