Sto se toga tice jesteAlno1 je ok,kao i jos par momaka odavde....
Ja tebe nisam smatrao za ozbiljnim igrachem,jer mi je ono djelovalo sharlatanski,al mislim da smo to davno izgladili,a Claunu nisam nikad ni a rekaouplati ko hoce,ko nece nece i cao.
Sto se toga tice jesteAlno1 je ok,kao i jos par momaka odavde....
Ja sam odigrao sa 5e, pao i shto cemo sad, podijelili ste dojavu s nama, shto niste trebali, mislili ste najbolje za sve....ali samo mi je zao shto ne ispratih onaj tachan rezultat bray 2:2, 13 bjeshe kvota....((((
idemo dalje....
http://www.betexplorer.com/soccer/sp...atchid=6519377
kako je lijepa ova tradicija....4+ je 2.50 u lutriju....
Last edited by rain_wind_storm; 13-12-09 at 08:34.
ZNas sto je frka ? Sto su midlzbropojedini platili za to 200e
ajmo fikseve pare da se uzimaju danas![]()
Njuvels 1 kao stan u rozaje !![]()
Kad kladionice ostvare gubitak odmah pocinju ovakve spekulacije. Sjecam se da je Elce isto prije mjesec ili dva trebao navodno da dodje 2 / 1. Na kraju dodje X. Posle toga u Turkoj 2. ligi je Kocaeli navodno bio 1 a kvota sa 2.80 pala na 1.25 i dodje 2. Svega danas ima. Ove kladionice su totalno unistile fudbal. Sve se vrti oko novca.
Slusaj duks druze,drug mi je platio od lika tu dojavu 200e !!! Tu nema spekulacija koliko znam ????
Hahhahahaha sad mi je stigla borinage sa napomenom da igram sa velikim ulogom![]()
A ovaj midlzbro ne vjerujem da ce doc jer je public vec,nedje je procurila info![]()
E pa dobro jutro.. Cura se ne ljuti na Clauna i rws-a, samo misli da kad su vec precutali dojavu koju su podijelili, treba da cute i o dobitku, a ne da histerisu... iz postog razloga sto po sad uvjek mogu da mislim da Claun predlaze javno jedno, a za sebe cuva povjerljive dojave, da mu ne bi pukle ako procure. Toliko o tome.. Hvala na paznji![]()
ja da sam na mestu ove dvojice nikada vam i ne bi javljao te dojave
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Krenuli smo u off...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Borinage 1
Parma 1
Sevilja 2
Njuvels 1
KVOTA 10 !!!! Ja sam ovo ispratio sa 10e ....
Evo, da se ne kajem poslije ako dođe što ga nijesam uplatio
iha..ovdje se svašta dešava
Momci svaka cast na dobitku..pa da potraje!!!!
ja se ne razumijem u ovo ..al me s pricom "navukoste" odoh sad u kladionicu![]()
samo mi recite sto da uplatim ???
moze Majnc 1, Monaco 1, Parma1, Getafe1, Real Union1 Ninberg amateri 2![]()
Kladionicaaa je moja sudbinaaaaa,ona me je sebi uzelaaaa,kladionica je moja sudbinaaaaa zeljooo jedinaaaaaa !!!!!!![]()
Jeste..............
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks