Alo ne igraj se![]()
![]()
![]()
Napisao bih je ali nisam ni znao da je to uopste trebalo da se igra shvacas da mi je poslao nepoznat lik na mejl a ja sam ocekivao drugu dojavu......zasto vam ne bi reko ????Ocete da vam kazem za sutra ovu pa svi uplatite !!!???Da ne bude da smo skrti ??? EVO VAM:
MIDLZBRO IZ 2 u 1 !!! a znas kad ce da dodje kad nas 30 odje uplati
nikadddd !!!! Al nema veze,ja sam covjek i necu da vam ne kazem
Alo ne igraj se![]()
![]()
![]()
ban!ban!ban!![]()
Sto se mene tice ne moras nikad vise ni napisat nista, a posebno ne 'dojavu'. Dabogda dobio milione... Slobodan si!
Sto vas 2 zezate ove ljude pa necete da im kazete?!
Ja cu vam reci koja je to tekma 2 / 1
Middlesbrough - Cardiff
Istina je ono sto pricaju da je kvota sa 28.00 pala na 8.00 u Meridijan... Mi smo jos u cetvrtak raspravljali na mom forumu o toj tekmi... Jedan makedonac koji radi u kladionici je odmah ostavio info da su njegovi vlasnici blokirali uplate 2 / 1 na toj tekmi... Dakle moguce i da je navlakusa jer mnogo ljudi sad to zna, pa vam je moj predlog da nadjete neku privatnu kladionicu i uplatite ne vise od 10e pa sta BOG da...
Srecno!!!
ovaj dux je novi sveto marovic![]()
a salim se covjece. No ajde ti sad meni fino reci zbog cega sam ja uradio bookmark na tvoju wstranu?
Ajde malo se izreklamiraj meni ne znaci 10000 posjeta vec vasi pogodci izvori itd
fala stari nema sto no cu te propratit
Ako Midlsbro nije blokiran u mozartu i derbiju u srbiji sumnjam i da je po drugim kladionicama u velikom broju.čim je nešto mutno oni miču utakmicu iz kvota na netu
![]()
Vjerovali ili ne u Germaniji je kvota 5 ahhaah![]()
Bas je zanimljiv ovaj Midlsboro.Mi odje na forum znamo da ce da dobije,a ne znaju ovi iz William Hill-a i sa bet365 pa dizu kvotu na jedinicu.Isto tako bet365 ne zna za dojavu pa drzi kvotu 29 na 2-1.
Momci ja sam izgubio 50e danas al mi je milije sto ste dobili nego da mi vrate ovo sto sam izgubio
podijelili ste dojava i dobrih tipova ovdje i mislim da niko nema sto da vam zamjeri.zdravo vi meni bili![]()
Ja nisam bio pri kompjuteru kad mi je claun dojavio mec,tako da ...
A sto i da govorim???Odje kad dam neke predloge sprdate se cast izuzecima.
Jesam li vam danas skrenuo paznju na dva meca francuskoga kupa???Jel ko to odigra od vas???
Ne niko!
A obadva su meca dosla!I tu sam dobio!Ako je nekome danas trebalo da se crta da uplati tiket pored POKLON kvota na FRANCUSKI KUP,onda nemamo sto pricat.
TROYES,LAVAL,SEDAN,AMIENS sve su dosle 1 kao i 1-1
Vanes 2 2,50 i Ajaccio 2 2.45 POKLONI
----
Sto se tice dux1x2,ranije sam isao na njegov sajt i moram priznat da je ima finih pogodaka i da sam vam odje neke predloge postavljao.Svaka cast majstore.
----
Last edited by rain_wind_storm; 12-12-09 at 23:25.
ako bog da
samo da mi ove iz LOBa ne ocisti srce
E da i jos nesto,kad smo prije nekoliko podijeli dojavu za Austrijsku ligu cini mi se da je bilo 1uX,a doslo je 2u2,imali ste nas razapet odje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks