ovo nije makedonski blog... ja sam iz podgorice... svaki dan preko 10000 poseta... skupili smo se svi sa balkana i razmjenjujemo informacije...
http://www.dux1x2.ucoz.com
izbaci me Sporting ..
BISOGNA VINCERE !
ovo nije makedonski blog... ja sam iz podgorice... svaki dan preko 10000 poseta... skupili smo se svi sa balkana i razmjenjujemo informacije...
http://www.dux1x2.ucoz.com
Ja i Rain smo uplatili dojave Wasland-LIerse 1 u 2 ahhaahahahahahahhaahahahahahahahhaahahahahahahhaha pare zveckajuuu pare suskajuuuuuuu RAIN VOLIM TE HAHAHAHAHAHAH![]()
90+ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ovo je previse za mene nocas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
VOLIM TE BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UBILI SMO IH !!!! JA SUTRA PORTA I OLYMPIAKOSA ZA 200e jos plus ovo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ko je dao dojavu ?????????? :d :d :d toooooooooooooooooooooooo
Dje su ostali sa kladionice??????
a zamisli kako su kvotu obalili u MERIDIJAN na 2u1 na 8.00 Ujutro ce bit 1,75
Ostali cupaju kosu, ocajavaju :mrgreen:
Govorite, spasavajte.
Necemo se ljutit ako ne prodje![]()
Ne smijemo da sirimo informacije isto je placen mec kao ovaj....mada sumnjam da ce doc previse ljudi zna
nemojte nikom rec dobijte i napunite se
Ali shvatate li da ako kazemo da ce ga em blokirat odma em nece doc jer bi bilo previse za kladionice ?????Mada mislim ionako da nece doc jer je vec blokiran u hr i mk
pa to ti i kazem. rokajte ali nemoj onda odje da se seljacis i cimas no kao covjek precuti podijeli sa familijom i prijateljima a ne odje ka sunja neka price pricat.
Uzgred premilo bi mi bilo da dodje i da jos para uzmete. Istina je da si i podijelio tu info 95% ne bi igralo. Tako da se ne cimaj i igraj
Hehe mislim da ste sve to trebali zadrzati za sebe vec kad je situacija takva da ne smijete da pricate ostalima... malo ste mizerni... bez ljutnje nemam nista protiv vas ali tako to izgleda iz ugla mog/drugih![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ljudi ovo mi se nesto cudno izdesavalo....doslo mi je na mejl izgleda neko trebao klijentu da posalje a stiglo meni !!!!! Ja iskoristio i uplatio nisam bio siguran u to......
sveto dje ne sacekah da napisem +1. Ovo mizerni si odlicno pogodio to je to
Svaka cast, milo mi je, samo neka kladionice gube...
A sto kaze Sveto kad ste vec odigrali tajno (znam sto su placene dojave, ne skacite sad na mene), mogli ste i dobitak cuvat za sebe...
Bijo si poziw koi se neodbija
Dakle, nemam nijedan eufemizam kojim bih opisala ovo proseravanje prijatelja Clauna i RWS-a, pa necu ni komentarisati. Bas sam neprijatno iznenadjena, od rws-a posebno.. bas je djelovao normalan. :P
Drago mi je sto su kladionice krace za koju stotinu... samo toliko!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks