AC Milan sinoć samo neka je zdravo.Onakva igra,onakve kontre Ciriha mrtvoga...Samo neka su zdravo.Ronaldinjo?Pato?Borielo???
Bajern je sinoć odigra sigurno utakmicu godine!Ne daj bože da je Roben od 1.minuta na teren bio.Sjajni!
Nesto mi onaj sinocni poraz Juvea lici na nekakvu masnu namjestaljku......
Po meni apsolutna dominacija odredjene ekipe u JEDNOJ godini se ne moze mjeriti sa VISEGODISNJOM dominacijom odredjenih ekipa u Evropskim takmicenjima - poput Reala i Milana u blizoj proslosti...
Drugi dio posta, tj. ovaj zakljucak vezan za Mancester, podlozan je subjektivnom utisku i tumacenju.Za nekoga, ko preferira ostrvski stil igre a ne loptu na zemlji, igra onog Mancestera iz, ako se ne varam, 1999., kada su osvojili tripl krunu, cisto je savrsenstvo.Za nekog drugog, opet - to je igra ove Barselone danas.Za nekog treceg - to je igra ONE (Rajkardove) Barselone.Jednostavno je...
Last edited by AnotherWorld; 09-12-09 at 11:31.
Za sve koji misle da je Serie A mnogo dobra i kvalitetna liga,neka pogledaju ovo.
Serie A blizu gubitka jednog mjesta u LS
DICIOTTO
A dobro to se znalo odavno... Loši su im rezultati u posljednje vrijeme i to će možda dovest do gubitna četvrtog učesnika LŠ. Mislim da u tom slučaju njemačka bundes liga dobija to 1 mjesto.
Nece izgubit 4 mjesto koje ide u LS, osvojice Inter ove godine...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Iako bi ja najradje da zabara uopste nema u CL, nesto mi ni Njemci nisu konkurentni. Eto Bajern bljesnu sinoc, ovo ostalo je sve tranjavo...
Bijo si poziw koi se neodbija
Kakvi Njemci.. pa treca postava Manchestera je preslisala prvaka Bundeslige na njihovom terenu...
Italijani, kakvi god da su, za klasu su bolji..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Zahvaljujem realu za sinoc, nadam se da cemo ih osvetiti (kad ispanu) u maju na njihovom stadionu...![]()
#fakenews
U ovoj fazi lige sampiona Mesi i Ibrahimovic samo odvlace paznju protivnika, nije im uopste zadatak da se zalazu. Cak sto vise u proslom kolu sa Interom Murinjo je sve panicno gledao u pravcu Barsine klupe, da su samo ustali da se zagrijavaju on bi pobjegao pravo u Portugal, a Moreti za Italiju . . .![]()
Ima li ko da mi da link na koji se normalno moze pratit Olympiakos-Arsenal???
Super Ultra Mario Baloteli![]()
hahahaha zabi ga golman za Standard Sinan Sakic neneenene nego Bolat![]()
smjestio ga glavom fenomenalno! bravo
Luda Fiorentina.....
Inter vecerasnjim izadnjem pokazao da zasluzuje mjesto makar u osmini finala. Dako makar i taj dvomec dobro odigraju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks