A - Francuska bi mogla da ima problema, ali su ipak favoriti da budu 1. (ili bar da prođu). Južna Afrika će, ja mislim, bit druga. Malo publika, malo oni, malo sudija (onako domaćnisnski, to je postala praxa) i to će bit dovoljno za prolaz. Ali ni urugvaj ne treba otpisivat, ima tu dosta dobrih igrača

B - Argentina i Nigerija su opet skupa. Obije ih očekujem u knock-out fazu. Grčka je opasna sa svojim totalnim anti-fudbalom.

C - Engleska ne bi trebalo ni da se oznijo za prolaz. Volio bih da Slovenija bude 2. ali sve 3 selekcije imaju šansi za prolaz dalje.

D - Mnogi su se veselili kad su viđeli da je Srbija izbjegla Špance, Engleze, Brazilce itd... Opet se ponavlja stara greška - opet na Njemce niko ozbiljno ne gleda i opet će Njemci u 1/2 bit sigurno. Počinje stara priča - njemci su spori, nema ovo, nemaju ono, a imaju isto što su imali u na evropsko prvenstvo - dakle imaju sve, i što je najvažnije to "sve" oni iskoriste uvjek! Njemačka bi trebalo da bude 1., a Gana i Srbija će se raskubat za prolaz. Srbija najvažniji meč igra sa Ganom i to ako dobije velike su im šanse za prolaz. u suprotinom Gana će se nać u knock-out fazu!

E
- Još jedna teška grupa. Holanđani su favoriti, ali Kamerun je isto opasan i po meni oni bi trebalo da budu 2. Danska je isto jaka, kao i Japan. Ovo je grupa za potencijalna iznenađenja!

F - Italija i Paragvaj se očekuju dalje i sve ostalo bi bilo iznenađenje. Najslabija grupa, po mom mišljenju.

G - Najjača grupa. Biće svaki meč zanimljiv. Korejanci se nemaju čemu nadat stvarno. žao mi je što će jedna od 3 jake selekcije ispast već u grupe. Očekujem Brazil 1., a Obala Slonovače 2. Mada je svaka kombinacija moguća i realna.

H - Španija 100% favorit za 1. mjesto. Švajcarci bi mogli sa njima, mada Čile bi moga da im pomuti planove. Honduras mislim da ima jako male šanse.

Razočarenje:
Italija, Brazil
Iznenađenje: neko iz Afrike
Osvaja: Engleska, Španija