Page 66 of 284 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    to ti je ono kao kad su igraci koma racunali prije nekoliko godina:

partizan-real 0-0
    kom-partizan 0-0
    kom-real 0-0

kratko ali jebitacno
    Tada je u komu igrao Suvo Ivanovic, molim te

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Rece i ostade ziv
    Ok, to je moje misljenje... Ne vidim ekipu od kad je Kup Sampiona preimenovan u LS, da je imala ovakvu igru i snagu.
    Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Barselona NIJE najjaca "ekipa" (odnosno klub, posto se u 20 godina promjeni dosta ekipa ) u Evropi poslednjih 20 godina - cak nije ni blizu toga.Real je samo od 1998. do 2002. uzeo isto 3 titule Evr. prvaka - koliko i Barsa - za 100 i kusur godina postojanja.I tacka.

P.S.Svaki iole objektivni, krajnje nepristrasni posmatrac i ljubitelj fudbala reci ce ti ovo - Milan je POJAM u Evropskim takmicenjima za Juve i Inter.Reci bilo sta drugo bio bi cist imbecilizam...
    Mogao je Real da osvoji 30 i 3 LS, ali ova Barca bi opuhala Galacticose uvjek. Ne shvati me pogresno, ja sam tada navijao za Real u njihovim svim mecevima - osim kad ih je Inter preslisao 3-1 na Meazzi sa dva gola Baggia (prvo zbog Pedje, pa poslije zbog njih kao kluba, jer su mi dragi), ali ova Barca je nesto sasvim drugo...
    A znam da je Milan pojam za Inter u LS generalno, samo sto to nije slucaj ove sezone. To je moja poenta..
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    to ti je ono kao kad su igraci koma racunali prije nekoliko godina:

partizan-real 0-0
    kom-partizan 0-0
    kom-real 0-0

kratko ali jebitacno
    :lolblue:Ti si lud, totalno.Kako se ismijah :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Uporedjujes li Barcelonu koja je najjaca ekipa Evrope u zadnjih 20 godina
    Okle ti ova informacija,da mi je znat.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Okle ti ova informacija,da mi je znat.
    Subjektivno misljenje
    A ako mi ko kaze da sam daleko od istine, ja tvrdim da, ili je neobjektivan do bola, ili nema veze o fudbalu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, to je moje misljenje... Ne vidim ekipu od kad je Kup Sampiona preimenovan u LS, da je imala ovakvu igru i snagu.
    Onda nisi dobro gledao, nema sta drugo bit'

A znam da je Milan pojam za Inter u LS generalno, samo sto to nije slucaj ove sezone. To je moja poenta..
    A moja poenta je da ove godine ni Inter ne blista u LS, naprotiv, tako da poredjenja sa Milanom treba ipak koristiti pazljivo...

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

jesu sigurno to je njihova racunica bila, ja mislim da se suvo povukao kad su usli u prvu ligu. Znam da kad je dosao u kom je rekao da ce da igra dok ih ne uvede u prvu ligu i to je opste zezanje bilo....
    Ali madafaka Suvo se nije salio.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Subjektivno misljenje
    A ako mi ko kaze da sam daleko od istine, ja tvrdim da, ili je neobjektivan do bola, ili nema veze o fudbalu
    Imam i ja druga koji tvrdi da Australija ne postoji, te da je to Jevrejska zavjera - tako da, ono...

Skontaj se malo - buduci da "tvrdite" slicne "stvari"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A moja poenta je da ove godine ni Inter ne blista u LS, naprotiv, tako da poredjenja sa Milanom treba ipak koristiti pazljivo...
    Slazem se, ali smo ih prosuli 4-0 na pocetak sezone (i prije toga u USA 2-0, i prije toga onu sa Adriem 2-1), da bi bilo previse da ih pustim da se ovdje prave vazni, kad su razbijeni kao zvecka tri puta zaredom :yipiiii: Navijacka strast, ne zamjerite, previse me Juve obradovao nocas da bih bio miran

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    A ti si mislio da ce ovako Milan igrat',je li? Posto su u losoj formi.

Svaka cast Interu za tu gol razliku stecenu u prvih 8 kola. U LS igraju prelijep fudbal. Najljepsi na planeti. Aj mi iskreno reci,svidja li ti se fudbal kakav Inter igra?
    1.Mislio sam da ce tako Milan igrat jer se uvijek sjetim 3-16 u sutevima na gol u prvom pol protiv Reala.Sjetim se poraza 0:1 od Ciriha,sjetim se dobijanja Katanije u 93.minutu,sjetim se preokreta protiv Kijeva u zadnjem minutu.Bas ste jaki u gostima.Dobili ste Real kojeg je dobio Alkorkorn 4:0 i to vam je najveci uspjeh.Dobili ste Lacija,i to jedva,koji 13 utakmica nema pobjedu u prvenstvu.Jedva izvukli bod protiv Atalante.
    Vidite li da niste vasom zaslugom prosli dalje,Lucho Gonzales promasi penal za 2:2..A zaboravio si kako se usrao Marsej na vas u proslom kolu,kad ste trebali lagano da izgubite.Odrzali su vam cas fudbala na vasem stadionu.
    Drugu bi pricu pricali nocas da niste imali ovoliko srece.Sad bi vam opet bio kriv Galjani sto je prodao Kaku i neiskusni Leonardo.Nemojte posle da bude da vam nisam rekao i da se cudite sta ovo bi kad vam neko da 5 komada.

2.Svidja mi se kakav fudbal Inter igra kad je kompletan.Doveli smo 5 novih igraca koji treba da igraju u prvih 11.Mislite da ih je lako uigrat za 3 mjeseca,a uz to uopste nismo imali srece sa povredama.Milito,Snajder,Mota,Kambijaso su mnogo odsustvovali,pa smo opet prvi.Vi igrate lijep fudbal kad igrate protiv Ciriha,isto tako kad Buventus gubi od Kaljarija 2:0 i od Bordoa 2:0,a Inter izgubi od Barse na Nou Kamp pa je katastrofa.
    Budite malo realni,jer u suprotnom ce mnogo da vam skodi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Dobili ste Real kojeg je dobio Alkorkorn 4:0 i to vam je najveci uspjeh.

Vidite li da niste vasom zaslugom prosli dalje,Lucho Gonzales promasi penal za 2:2.
    Nemoj biti kvaran i neobjektivan - makar kad pricas o Madridjanima :mrgreen: Taj isti Real koji je popio nokaut od Alkorkona je nadigrao Barsu na sred Kamp Nou-a u prvom poluvremenu El Klasika, dok svi znamo kako su neki drugi timovi tu prosli, tj. kako su ugazeni - rezultatski, ali najprije igrom

I, da - sve i da je Lucho pogodio, OPET je Real imao 3 puta vise prilika (cak i 100%-tnih + stativu Ronalda), tako da...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj biti kvaran i neobjektivan - makar kad pricas o Madridjanima :mrgreen: Taj isti Real koji je popio nokaut od Alkorkona je nadigrao Barsu na sred Kamp Nou-a u prvom poluvremenu El Klasika, dok svi znamo kako su neki drugi timovi tu prosli, tj. kako su ugazeni - rezultatski, ali najprije igrom

I, da - sve i da je Lucho pogodio, OPET je Real imao 3 puta vise prilika (cak i 100%-tnih + stativu Ronalda), tako da...
    Valjda si mogao do sada primijetit da ne volim Barsu,tako da sa mnom nemas sto da polemises:dring:
    Last edited by Nino_pg; 09-12-09 at 01:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli bi se ugledat malo na vaseg potpredsjednika i da zajednicki podrzimo Inter veceras

http://www.goal.com/en/news/1716/cha...ll-be-cheering

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1.Mislio sam da ce tako Milan igrat jer se uvijek sjetim 3-16 u sutevima na gol u prvom pol protiv Reala.Sjetim se poraza 0:1 od Ciriha,sjetim se dobijanja Katanije u 93.minutu,sjetim se preokreta protiv Kijeva u zadnjem minutu.Bas ste jaki u gostima.Dobili ste Real kojeg je dobio Alkorkorn 4:0 i to vam je najveci uspjeh.Dobili ste Lacija,i to jedva,koji 13 utakmica nema pobjedu u prvenstvu.Jedva izvukli bod protiv Atalante.
    Vidite li da niste vasom zaslugom prosli dalje,Lucho Gonzales promasi penal za 2:2..A zaboravio si kako se usrao Marsej na vas u proslom kolu,kad ste trebali lagano da izgubite.Odrzali su vam cas fudbala na vasem stadionu.
    Drugu bi pricu pricali nocas da niste imali ovoliko srece.Sad bi vam opet bio kriv Galjani sto je prodao Kaku i neiskusni Leonardo.Nemojte posle da bude da vam nisam rekao i da se cudite sta ovo bi kad vam neko da 5 komada.

2.Svidja mi se kakav fudbal Inter igra kad je kompletan.Doveli smo 5 novih igraca koji treba da igraju u prvih 11.Mislite da ih je lako uigrat za 3 mjeseca,a uz to uopste nismo imali srece sa povredama.Milito,Snajder,Mota,Kambijaso su mnogo odsustvovali,pa smo opet prvi.Vi igrate lijep fudbal kad igrate protiv Ciriha,isto tako kad Buventus gubi od Kaljarija 2:0 i od Bordoa 2:0,a Inter izgubi od Barse na Nou Kamp pa je katastrofa.
    Ajde da krenemo...
    Opet se vatamo za statistiku pogledaj vashu vs barce i rezultat a mi cemo nashu vs Reala prosto i jednostavno.Ne znam zasto potcjenjujete taj Real zbog mrtvog kupa Spanije u kojem se deshavaju takvi mechevi svake godine?Jes da je lose sto ih je alkorkon dobio 4:0 ali opet savrseno im puca ***** za taj trofej.Poraz od Ciriha 0:1 je bio dok je citava ekipa igrala lose i dok se trazila igra koja je vise nego dobra zadnjih 10tak utakmica.Bod protiv Atalante je trebao da bude 3 boda tj pobjeda posto smo trebali dobit jedno 1;5 pored svih shansi ali ajde sad bi shto bi.
    Opet pominjete neku lekciju Marseja na San Siru koje nije bilo sem 2je shanse shto su stvorili chitav mech i Milan sa 3 u prvo poluvrijeme, klasican primjer fudblaskog obrazovanja je vash na Camp Nou a i u onaj na prvom mechu ste trebali primit 2-3 komada ali se 8-1-1 taktika i pored toliko shansi gostiju isplatila na kraju.Shto je Lucho nesposoban da da gol njegov problem evo i nocas se 'proslavio'.I naravno i dalje tvrdim da nisu trebali prodavat Kaku to cu vazda prichat, Leonardo mi je dobar izbor za trenera posto Anceloti nije znao vise sto ce (milo mi je sto mu ide dobro sa Celzijem da se razumijemo).
    Nemoj poredit rezultate Juventusa u italijanskoj ligi molim te sa rezultatima u LS, eto i njih je Bajern rastavio na proste cinioce nocas (moje skromno misljenje falio im je mnogo Chielini i Sisoko).
    Mi smo nocas mogli priustit sebi ovakav kiks i milo mi je shto se to desilo sad dok smo na vrijeme nego poslije u razigravanje a vas cemo vidjet sjutra ocete li pepeljit shto.
    Ja sam ochekivao pobjedu nocas normalno da ne zavisim od Reala ali bi shto bi i normalno da sam se razocharao sto se nismo revansirali Cirihu za poraz u prvoj utakmici i sto je momcima falilo motivacije da igraju vs raspalog Ciriha a ne fali kad se igra protiv boljih ekipa.
    Shto se tiche vase gol razlike i primljenih golova e to je tek bitno namrtvo sto ste vi dali najvise golova a opet igrate raspali anti fudbal (ako ti je ovo tesko da ukapiras nemamo sto dalje pricat jer ispada da nemas ochi) a da ste najmanje golova primili to me ne chudi kakve mesare imate u odbranu i mene bi bilo stra' da se zaletim put gola a da cekam da me Kordoba, Samuel, Lucio i ostala kompanija nagrdi da lezim doma koji mjesec...sreca pa mentalno oboljeli Materaci grije klupu da ne gledam vishe one scene posto ona zivotinja nije ni za ragbi/rukomet.Njega treba dat u Ultimate Fight a moze svratit i do Dobrote na pregled.
    Nego eto oduzhih ga a kasno je pa ve pozdravljam, mozemo nastavit sjutra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh zaboravih da rechem...
    Nocas kad ispade Juventus pa kad vidjeh one momke/djevojke kako plachu sjetih se onih penala u finale sto je Milan dobio...
    A onda mi pade napamet kako li to podnose svake godine plavo crne komsije?
    Smorih se od same pomisli.
    Aj laku noc.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ode Milan dalje... ALELUJA

Navijao sam za Bajern protiv Juvea,al sad mi je nekako zao jbg... Ipak su znali uvijek da igraju dobre/zanimljive tekme kad dodju eliminacije(za razliku od Intera)...

Real lagano, Porto gazi... Celzi preko qr.a...

A Wolfsburg... Neka ih je sram!!!
    ...djewojka iz piwe... i can't believe it...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na ovo ostalo cu ti sjutra odgovorit,ali na ovu izjavu,ne mogu a da sad ne odgovorim.

Covjek koji je tvrdio da ce Inter da opegla Barsu u goste mi kaze da budem realan,kad kazem da je Milan u dobroj formi,jer je u zadnjih 10 meceva imao 8 pobjeda. Kakav licemjer.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahahahah. Znaci citam neke vase komentare i smijem se...Kako ste fudbalski neobrazovani...Tragedija sa kim se ja prepisujem.

Jagose...obojica znamo dobro da veze nemas sa fudbalom. Ali bas nemas dodirnih tacaka. Tako da bi moga pocinut sa tvojim "analizama" jer ama bas nikakve veze sa mozgom nemaju.

Bajern mudato. Van Gal lud, Olic mnogo dobar.

Onaj Cacares, kako li, je mnogo dobar igrac iskreno.

Dje su likovi koji su me opucali pocetkom sezone sa DIEGOM I MELOM?!

Diego maneken jedan obicni...Ocajno igra...Za Mela je Muntari svijet izmislio..

I tako, nemam zivaca da vam pisem i pisem sad, kad znam da me 60% ljudi nece ukapirat (veze sa fudbalom nemaju) i onda cu morati da odgovaram na njihove budalaste Quotove...

p.s. FORZA BILAN FORZA BUVENTUS!

p.p.s. Sutra vece Sneijder konacno tu, pa se nadam vrhunskoj igri svojeg kluba.

p.p.p.s. Fabregas - Balotelli...Sve je izvjesnije da ce doci do realizacije..Nadam se tome...Zao mi je SuperMaria, ali nam je Fabregas prijeko potreban.

Dje bi bio kraj ekipi koja ima Fabregasa, Sneijdera, Cambiassa i Zanettija u sredini? Jos su napad i odbrana UBITACNI..A tek kad stignu konacno Coutinho i Kerlon...E to ce da bude erotika..

DAJ BOZE!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A naravno zato si ti tu veliki 'poznavalac' fudbala da nas sve obrazujes a neka zivota ti nemoj vishe :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nek' ide Baloteli, ako ce Fabregasa uzet! Nadao sam se da ce se onaj momak malo opametit' (i navijao sam za njega da se isforsira do kraja, nadajuci se da ce sazreti malo psihicki), vrhunski je fudbaler, i veliki veliki talenat, ali dzaba kad je lud u mozak. Citiracu sto neko rece ranije: njemu ne treba trener, nego alhemicar...
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Milose, cestitke na jos jednoj sjajnoj igri i pogotku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je Sofro sinoc bio srecan kada je Bajern poveo...... a ja mislim da je Juvea 90% kladionicara juce imalo na tiket.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam ko je imao dvojku..3.45 na jedan tiket,a na drugi 3+...Milan me izbacio,naravno. Ka' i vazda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I eto tako...

1. šešir: bordo, mančester, real, čelsi
    2. šešir: bajern, cska, milan, porto

Ovima drugoplasiranima će bit vrlo zajebano. Svi će priželjkivat bordo i fiorentinu/lion. Ali dobro, nijesu ove ostale 4 grupe gotove, pa ćemo viđet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Onda nisi dobro gledao, nema sta drugo bit'

gledao je odlično! ova ekipa Barse je napravila veći uspjeh, nego bilo koja ekipa. 3 pehara za 1 godinu (samo se mančesterova generacija ona sa "onim" ludacima od igrača može poredit sa ovom Barselonom). A Barsa je svakako i ispred njih zbog stila koji gaji!

Page 66 of 284 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)